Şimdi Ara

IOMEGA iConnect Kablosuz 4x Usb Veri İstasyonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
106
Cevap
1
Favori
8.920
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • IOMEGA iConnect Kablosuz 4x Usb Veri İstasyonu
    Link:http://www.sanalmarketim.com/urun/93818525d2b64f21fc30f8a1fa5d8ac4

Bugün mailime geldi, hemen bir tane sipariş ettim. USB disklerinizi bağlıyorsunuz, ister gigabit hızında, ister kablosuz ağ üzerinden bilgisayarlarınızda paylaştırıyorsunuz.
    İşlemcisi 1Ghz lik Arm, pek çok muadilinden daha hızlı. 256Mb rami var.
    NTFS, HFS+ (Mac Os X) gibi pek çok dosya sistemini destekliyor. 1080p filmleri stream etmek için gayet yeterli bir hızı var.

iConnect Wireless Data Station

Ağınızdaki tüm bilgisayarlar arasında dosya paylaşımı için merkezi konum.
    Dünyanın her yerinden kişisel web adresi üzerinden fotoğraflarınızı, videolarınızı ve diğer dosyalara uzaktan erişim.
    Yerleşik UPnP AV ™ Media Server (DLNA sertifikalı ®) ve iTunes ™ Server.
    Hızlı Transfer düğmesine kolay bir bilgisayara ihtiyaç duymadan sürücüleri arasında veri aktarımını sağlar.
    Protection Suite ve yedekleme anti-virüs koruma yazılımı sunuyor.
    Yerleşik UPnP AV ™ Media Server (DLNA ® sertifikalı) ve iTunes ™ Server kolayca oyun, dijital fotoğraf çerçeveleri veya ağa TV konsolları gibi bilgisayar ve herhangi bir dijital medya adaptörü arasında paylaşılabilir içerik sağlar.
    Ağınızı başka bir yazıcı ile paylaşabilirsiniz.
    Uzaktan bir internet bağlantısı ile her yerden içeriğe erişim.
    Basit üç adım kurulum, takın yazılımı yükleyin ve sonra da USB depolama eklemek (Kablosuz yapılandırma için gerekli ek adımlar).
    Dost arayüzü ile herkese kolay bağlantı sağlar.
    Kablosuz bağlantı başka bir kablo çalıştırmak zorunda kalmadan en uygun konumda iConnect yer sağlar.
    Otomatik olarak bir USB bağlantı noktası (Resim Transferi Protokolü) üzerinden dijital kameralar fotoğraf upload.
    Iomega iConnect verilerinizi ve bilgisayarınızı (indirmek üzerinden yazılım mevcuttur) korumak için Trend Micro ™ Internet Security (PC), Iomega QuikProtect, EMC ® Retrospect ® Express yedekleme yazılımı ve MozyHome ™ Online Backup hizmeti içerir.
    Iomega ile Replicate veri kopyalama işleri kullanarak başka bir ağ hedef veya harici USB sürücüler arasında iConnect.
    QuikTransfer düğmesi ile tek tuşla dosya kopyalama.
    Apple ® Time Machine ® desteği.
    Hızlı işlemci böylece kaydedebilir ve hızlı bir şekilde büyük medya dosyalarınıza erişin.
    Kablolu Gigabit Ethernet veya kablosuz (802.11 b / g) yapılandırması ile hızlı ağ bağlantısı.
    Düşük güç tüketimi ve Energy Star güç kaynağı.

Bağlantı birimi : 4 USB 2.0 port (harici hdd ve yazıcı bağlamak için),yazıcı paylaşımı max 2 USB
    1 *RJ45 10/100/1000Mbps Ethernet port LAN standartları IEEE 802.3,BÜTÜNLEŞİK IEEE 802.3u,
    Kablosuz adaptör
    Hızlı Transfer düğmesi ile tek tuşla kopyalama
    Desteklenen ağ dosya protokolleri : CIFS/SMB/Rally (Microsoft),AFP/Bonjour (Apple),http,HTTPS
    Kutu İçeriği : Ethernet kablosu, güç kaynağı, hızlı başlama kılavuzu, çözümler CD si (Iomega storage yazılım ve kullanıcı yardım dökümantasyonu)
    Boyutlar : 131mm*27mm*161mm
    Ağırlık : 270 Gr

• alet yeni birşey galiba ya da ben yeni gördüm...

nas disklerin yahut nas disk kutularının yaptığını normal disklerinize sunuyor anladığım kadarıyla?

mac için itunes desteği olması güzel, mp3 leri sisteme yükleyip şişirmeye gerek yok evde ağdan dinle...

hocam vallahi ben de bir mac kullanıcısı olarak böyle birşeyler düşünüyordum, hatta nas serverlara baktım bir süre... ilk izlenimlerini alabilirsem kullandıktan sonra ben de düşünüyorum sipariş geçmeyi...

güzel paylaşım bu arada çok teşekkürler...
  • http://www.reghardware.com/2010/05/07/review_nas_iomega_iconnect/

Buradaki incelemede Torrent den dosya indirebildiginden ve wireless n desteği oldugundan bahsedilmiş ancak Model numarası olmadığı için aynı ürün mü bilmiyorum. ( yukarıda sadece 802.11 b / g yazıyor ancak yeinede araştırmak lazım.)

Bunların yanında yorumlara torrent desteğinin iyi çalışmadığı ve yazılımsal problemlerinin olduğundan da bahsedilmiş.

Bence herşeye rağmen alınası bi cihaz gibi geliyor.
  • Ürün elime yarın ulaşacak ancak vaktim olmadığı için inceleme yapamayacağım.
    Bu fiyata hem gigabit hem wifi hemde hızlı işlemciye sahip. Ucuza USB2.0 hdd lerden alınıp bağlanır ve güzel bir Nas kurulabilir.
  • Haber verdiğin için teşekkürler

Şimdiye kadar bulduğum en ucuz yollu nas projem buydu :

http://www.hepsiburada.com/Liste/digitus-usb-depolama-cihazlari-icin-nano-nas-server-dn-7023/ProductDetails.aspx?productId=bd98039&categoryId=102820

İyiki almayıp beklemişim, senin linkini verdiğin cihaz hem özellik hem ergonomi hem de fiyat açısından çok daha iyi.. Ayrıca piyasa fiyatı 200 tl civarında, yani sanalmarketimdeki fiyat tam bir fırsat!

Site güvenilir mi acaba? Ben de sipariş vermeyi düşünüyorum..

• Site güvenilir. Benim pek çok alışverişim oldu son 3-4 yıl içerisinde.
  • Tam olarak napariz bununla simdi anlamadim ben :) birileri bol bol ornekle aciklayabilir mi acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    USB Hub ve Displayport
    12 ay önce açıldı
    Kablosuz USB hub
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Usb diskinizi bağlarsanız 7/24 torrent download yapabilirsiniz, ayar menüsü çok basit, kullanımı kolay ve hızlı.
    Usb hızına alıştıysanız gigabit bağlantı yavaş gelebilir yalnız. Torrent için ideal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halukkilic

Usb diskinizi bağlarsanız 7/24 torrent download yapabilirsiniz, ayar menüsü çok basit, kullanımı kolay ve hızlı.
    Usb hızına alıştıysanız gigabit bağlantı yavaş gelebilir yalnız. Torrent için ideal.

ağ üzerinden full hd oynatacak hızı veremez sanırım. alan arkadaş deneyip bilgi verebilirse iyi olur. 720p'leri bile oynatamayabilir diye düşünüyorum.
  • Ben siparişi verdim, fırsat ürünü olarak görünüyor belli olmaz belki her an fiyatı değişebilir riske etmedim..
  • Bu cihazın yeteneklerini ayrıntılı olarak aşağıdaki videodan görebilirsiniz.

http://www.youtube.com/watch?v=VXxgjNPHgSg

Birkaç gün önce sanalmarketimin sitesinde görmüştüm, fiyatı gerçekten çok iyi.
    Torrent download özelliği olduğunu biraz önce videoyu izleyince öğrendim. Torrent ekranı videoda 13:30 dk:sn de görülebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sandman Painkiller -- 28 Ocak 2011; 9:23:35 >
  • Cihaz bende mevcut, ağ üzerinde full hd olarak çok rahat bir şekilde film izlenebiliyor.
  • alınası güzel bi alete benziyor..
  • quote:

Cihaz bende mevcut, ağ üzerinde full hd olarak çok rahat bir şekilde film izlenebiliyor.

kablosuz ağdan dimi ?
    mesela ben buna usb depo'yu bağlasam . pch a200 ile kablosuz olarak mkv'leri seyredebilirmiyim. siz hangi bileşenlerle film seyrettiniz.
  • Bir de internet üzerinden HDD'lere bağlanmak için bu harddisklerin sürekli açık kalması gerekiyor değil mi? Uzun süreli tatillere falan çıktığımızda evdeki verilere ulaşmak harika olurdu ama harddiskin günlerce açık kalması ısınmasına neden olacaktır sanırım ve bu harddiskler için tehlikeli bir durum.. Lütfen yanılıyorsam düzeltin..
  • hdd ısınacağını pek sanmam çünkü hdd içindeki veriye ulaşılacağızaman tam devir çalışıyor diğer zaman uyku modu gibi bekliyor. tabi bu beni bildiğim ve gördüğüm..
    benim tv ve başka cişhazlara bağlı hdd de durum bu..

eğer anlattığı gibi ise şahane bişeye benziyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gökay-52

quote:

Cihaz bende mevcut, ağ üzerinde full hd olarak çok rahat bir şekilde film izlenebiliyor.

kablosuz ağdan dimi ?
    mesela ben buna usb depo'yu bağlasam . pch a200 ile kablosuz olarak mkv'leri seyredebilirmiyim. siz hangi bileşenlerle film seyrettiniz.

Kablosuz ağdan izleyemezsiniz, gigabit bağlantı yaparak olabilir anca, 100.0 Mbps ile bağlantı kurarsanız gene sorun olacaktır..

quote:

Orijinalden alıntı: ozgur77

Bir de internet üzerinden HDD'lere bağlanmak için bu harddisklerin sürekli açık kalması gerekiyor değil mi? Uzun süreli tatillere falan çıktığımızda evdeki verilere ulaşmak harika olurdu ama harddiskin günlerce açık kalması ısınmasına neden olacaktır sanırım ve bu harddiskler için tehlikeli bir durum.. Lütfen yanılıyorsam düzeltin..

evet, hdd lerin sürekli açık kalması gerekir ama 4 yıldır elektrik kesintileri hariç hiç kapatmadığım usb disklerim bulunmakta bir sorun teşkil ettiğini görmedim.

• Haluk Bey dört yıldır hiç kapatmadınız mı? Sanırım 3.5" harici disklerden bahsediyorsunuz.. Hiç ısınmıyorlar mıydı? Peki disklerinizin extra bir özelliği var mıydı kullanılmazken bekleme moduna geçmek gibi falan, yoksa bildiğimiz piyasadaki 3.5" harddiskler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur77

Haluk Bey dört yıldır hiç kapatmadınız mı? Sanırım 3.5" harici disklerden bahsediyorsunuz.. Hiç ısınmıyorlar mıydı? Peki disklerinizin extra bir özelliği var mıydı kullanılmazken bekleme moduna geçmek gibi falan, yoksa bildiğimiz piyasadaki 3.5" harddiskler mi?

western digital green serisinden alırsanız ısınma gibi bir probleminiz kalmaz.

zaten network üzerinden kullanacağınız için 5400 rpm lik bir harddisk işinizi fazlasıyla görüyor.

bende de philips nas drive vardı, içindeki harddiski westen digital green serisinden bir harddisk ile değiştirdim ve artık nas ın fanı hiç çalışma ihtiyacı duymuyor. gerçekten ısı olarak oldukça farketti.

ancak arkadaşlara full hd konusunda pek katılamayacağım. wireless ile full hd izlenmiyor. philips ve bilgisayarın gigabit etherneti olmasına rağmen açıkçası çok iyi bir tecrübe olduğunu söylemek zor. özellikle ileri-geri alırsanız filmi bekleme süresi oldukça fazla.

bence full hd için çok fazla düşünmeyin bu cihazı, ancak ftp server gibi özellikleri varsa gerçekten bence çok kullanışlı.

• kablolu ağ'da bende fullhd seyredebiliyorum. basit bi hub ile pc üzerindeki tüm medyayı kullanabiliyorum sorun olmuyor ama amacım kablosuz seyredebilmek.
    bi arkadaş xp'de bi server programı ile ağ üzerinden fullhd seyredebiliyor. youtube'de video'su vardı .
    http://www.youtube.com/watch?v=Szayd1F0FcY
    hanewin nfs server diye bi program kurup kablosuz fullhd seyredebiliyor .
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.