Şimdi Ara

IOMEGA iConnect Kablosuz 4x Usb Veri İstasyonu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
1
Favori
8.921
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • espial hocam aletin uzaktan erişim ayarlarını nasıl yaptın? torrenti de aynı şekilde? modem port mu açmak gerekiyor ne gerekiyor?
  • bu cıhazı lcd tv ye baglayıp youtube vs..vs gibi sitelere girebilirmiyiz..
  • Uzaktan bağlantı işini bende ne yazık ki yapamadım modemden gerekli portları açtım yönlendirmeleri yaptım ancak cihaz arayüzü yerine modemime ulaştım biryerlerde yanlışlık yapıyorum ama çözemedim torrent içinde
    birinci olarak setup sayfasından torrent sistemi açılır
     IOMEGA iConnect Kablosuz 4x Usb Veri İstasyonu

home sayfasından

• dışardan erişebilmek için dydns.org üzerinden kendi ev modeminiz veya routerınız için 1234.dydns.org gibi bir adres ile her ip niz değiştiğinde bile bağlanabilirsiniz...
  • bu hispanik arkadaş ilgileniyor debian ile

http://www.diogogomes.com/2010/11/14/debian-install-iconnect/
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxi909

bu hispanik arkadaş ilgileniyor debian ile

http://www.diogogomes.com/2010/11/14/debian-install-iconnect/

adres açılmıyor sorun bende mi linkte mi

edit: link açıldı fakat linux ve türevlerinden anlamadığım için yapamam gibi yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa ben denemek istiyorum böyle güçlü bir cihaz heba olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi espial -- 2 Şubat 2011; 15:34:30 >
  • vallahi uzaktan baglanti kismini hala yapamadim ben.. anlamiyorum da zaten pek, deli etti yahu
  • Düzeltmişler siteyi.

Ürün siteden kaldırılmış arkadaşlar :)
    Saygılarımla.

quote:

Orijinalden alıntı: muratremix

Link:http://www.sanalmarketim.com/urun/93818525d2b64f21fc30f8a1fa5d8ac4

Bugün mailime geldi, hemen bir tane sipariş ettim. USB disklerinizi bağlıyorsunuz, ister gigabit hızında, ister kablosuz ağ üzerinden bilgisayarlarınızda paylaştırıyorsunuz.
    İşlemcisi 1Ghz lik Arm, pek çok muadilinden daha hızlı. 256Mb rami var.
    NTFS, HFS+ (Mac Os X) gibi pek çok dosya sistemini destekliyor. 1080p filmleri stream etmek için gayet yeterli bir hızı var.

iConnect Wireless Data Station

Ağınızdaki tüm bilgisayarlar arasında dosya paylaşımı için merkezi konum.
    Dünyanın her yerinden kişisel web adresi üzerinden fotoğraflarınızı, videolarınızı ve diğer dosyalara uzaktan erişim.
    Yerleşik UPnP AV ™ Media Server (DLNA sertifikalı ®) ve iTunes ™ Server.
    Hızlı Transfer düğmesine kolay bir bilgisayara ihtiyaç duymadan sürücüleri arasında veri aktarımını sağlar.
    Protection Suite ve yedekleme anti-virüs koruma yazılımı sunuyor.
    Yerleşik UPnP AV ™ Media Server (DLNA ® sertifikalı) ve iTunes ™ Server kolayca oyun, dijital fotoğraf çerçeveleri veya ağa TV konsolları gibi bilgisayar ve herhangi bir dijital medya adaptörü arasında paylaşılabilir içerik sağlar.
    Ağınızı başka bir yazıcı ile paylaşabilirsiniz.
    Uzaktan bir internet bağlantısı ile her yerden içeriğe erişim.
    Basit üç adım kurulum, takın yazılımı yükleyin ve sonra da USB depolama eklemek (Kablosuz yapılandırma için gerekli ek adımlar).
    Dost arayüzü ile herkese kolay bağlantı sağlar.
    Kablosuz bağlantı başka bir kablo çalıştırmak zorunda kalmadan en uygun konumda iConnect yer sağlar.
    Otomatik olarak bir USB bağlantı noktası (Resim Transferi Protokolü) üzerinden dijital kameralar fotoğraf upload.
    Iomega iConnect verilerinizi ve bilgisayarınızı (indirmek üzerinden yazılım mevcuttur) korumak için Trend Micro ™ Internet Security (PC), Iomega QuikProtect, EMC ® Retrospect ® Express yedekleme yazılımı ve MozyHome ™ Online Backup hizmeti içerir.
    Iomega ile Replicate veri kopyalama işleri kullanarak başka bir ağ hedef veya harici USB sürücüler arasında iConnect.
    QuikTransfer düğmesi ile tek tuşla dosya kopyalama.
    Apple ® Time Machine ® desteği.
    Hızlı işlemci böylece kaydedebilir ve hızlı bir şekilde büyük medya dosyalarınıza erişin.
    Kablolu Gigabit Ethernet veya kablosuz (802.11 b / g) yapılandırması ile hızlı ağ bağlantısı.
    Düşük güç tüketimi ve Energy Star güç kaynağı.

Bağlantı birimi : 4 USB 2.0 port (harici hdd ve yazıcı bağlamak için),yazıcı paylaşımı max 2 USB
    1 *RJ45 10/100/1000Mbps Ethernet port LAN standartları IEEE 802.3,BÜTÜNLEŞİK IEEE 802.3u,
    Kablosuz adaptör
    Hızlı Transfer düğmesi ile tek tuşla kopyalama
    Desteklenen ağ dosya protokolleri : CIFS/SMB/Rally (Microsoft),AFP/Bonjour (Apple),http,HTTPS
    Kutu İçeriği : Ethernet kablosu, güç kaynağı, hızlı başlama kılavuzu, çözümler CD si (Iomega storage yazılım ve kullanıcı yardım dökümantasyonu)
    Boyutlar : 131mm*27mm*161mm
    Ağırlık : 270 Gr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fctmerkezi -- 8 Şubat 2011; 12:51:16 >

• http://www.sanalmarketim.com/urun/93818525d2b64f21fc30f8a1fa5d8ac4
    ürün sitede mevcut fakat sanıyorum önceden %50 indirimli idi şimdi %42.5 indirimli.
    10-15 TL arasında bir fark mevcut sanıyorum.

ürünü alıp almama konusunda çok kararsız kalmıştım. Amazon.com daki kullanıcı yorumlarında yazılımı ile ilgili problem olduğunu söylemişlerdi.

Torrent için çok güzel bir seçenek olabilirdi. DLNA ile TV'ye yayın yapmak güzel olabilirdi fakat daha önce büyük indirimlerden aldığım ürünlerin kronik hatalarının olduğu tecrübe ettiğimden artık büyük indirimler konusunda çok şüpheciyim.

Eğer HTTP download yapılabiliyorsa o zaman hiç tereddüt etmeden bu haliyle de alırım. Rapid vb. siteden premium varken bu alet ile düşük güç tüketimi ile doğrudan usb diske dosya indirebilsem mükemmel olurdu.

Böyle bir seçenek olduğunu bildiğiniz bir ürün varmı ? ( Rapid,hotfile,fileserve vb. siteden premium varken bu alet ile düşük güç tüketimi ile doğrudan usb diske dosya indirebilme)

• quote:

Orijinalden alıntı: binner

Böyle bir seçenek olduğunu bildiğiniz bir ürün varmı ? ( Rapid,hotfile,fileserve vb. siteden premium varken bu alet ile düşük güç tüketimi ile doğrudan usb diske dosya indirebilme)

bende bi ara çok baktım media playerlar çeşitli yazılımlarla yapan var ama %100 başarı alamıyon.

en doğrusu bence bunlar

http://www.hepsiburada.com/Liste/hp-compaq-100-atom-d410-166ghz-1gb-160gb-masaustu-bilgisayar-xf915ea/ProductDetails.aspx?productId=bd56457&categoryId=34

• Merhaba Arkadaslar

Bende bundan 3 adet aldım ve birini bozdum bile.Bana bu konuda yardım edebilecek biri varmı?

Sorunum su birtanesinin firmware versiyonunu yukseltırken bir sorun oldu heralde, enerjimi keilip geldi biri ekranda biseyimi kurcaladı bilmiyorum. Diger ikisi sorunsuz calısıyor birinde mavi ısık surekli yanıp sonuyor. Sanırım yukleme duzgun olmayınca alet uctu. Bunu nasıl duzeltebilirim?
  • alet sorunludur arkadaşlar ben hiç verim alamadım.

iki hd ve yazıcı baglı bir süre sonra ağdan düşüyor. ya windowsla uyumlu değil yada benim routerla...
    arzu eden varsa satabilirim.
  • macintosh da kullaniyorum bi sorun yok gayet de guzel stabil, itunes server olayi da gayet guzel ancak ben de uzaktan erisim ayarlarini yapamadim hic de anlamam bu islerden, yardim eden de cikmadi...
  • Tp-link routerımla kusursuz çalışmakta.. Kopyalama hızı düşüktü(600-700kbit/s) teracopy ile 1,5 mb/s çıkardım, bu zaten wifi hızı ile ilgili bir durum, wireless-n'e geçene kadar idare edecez artık..
    Uzaktan erişim de problemsiz yalnız torrent anlamıyorum, bilen arkadaşlar nasıl yapılacağını söylerse sevinirim.
  • Ürün tekrar stoklarımıza girdi,

DÜNYADA EN UCUZ BİZDE, TÜRKİYE'DE SADECE BİZDE

http://www.sanalmarketim.com/urun/93818525d2b64f21fc30f8a1fa5d8ac4
  • Evde iki dizüstü, bir masaüstü, bir yazıcı, üç USB diskim nedeniyle bu cihazı büyük umutlarla aldım. Site iki gün içinde ürünü kargoladı.
    Sağlam ve özenli biçimde paketlenmişti. Ürünlerin bozuk olması durumunda ambalajları ve iki nüsha faturası ile birlikte iade edilmesi gerektiğine ilişkin bir notla birlikte gönderildi.
    Bir dizüstünde Win 7 Home Premium, diğer dizüstü ve masaüstünde Win XP SP 3 yüklü.
    Kutu içinden cihazla birlikte Avrupa ve ABD uyumlu fiş başlıklı adaptör, 1 m. uzunluğunda ağ kablosu, Iomega Storage Manager programı olan CD çıktı.
    Kullanım kitapçığı Türkçe'yi de içeriyor.
    Her üç PC'ye önceden Iomega Storage Manager programını kurdum, ancak güncelleme uyarısı vermişti. (Türkçe seçeneği yok). Programın "güncelle" sekmesini tıklarsanız indirmeye başlıyor, ancak güncellemiyor. Programı her açtığınızda güncelleme önerisi çıkıyor. Bu yüzden sitesinden doğrudan güncel sürümü indirmek gerekiyor.
    (Merak edenler için fikir versin diye ayrıntıya giriyorum).
    Cihazı ağ kablosu ile kablosuz modemin portlarından birine bağladım. Kullanım kılavuzunda belirtildiği gibi cihazı açmadan USB portlarından birine harici diski de taktıktan sonra cihazı ve kablosuz bağlantılı her üç PC'yi de açtım.
    Programı açtığınız anda harici diskleri görmesi gerekirken WİN XP yüklü PC'lerin ikisi de görmezken, WİN 7 yüklü PC gördü.
    (Programın arayüz görüntüsünü yukarıda bir arkadaş vermiş.)
    Ağ ayarlarıyla ne kadar uğraşsam da WİN XP yüklü PC'lerde cihaz iş görmedi.
    WİN 7 yüklü PC'de ise hiç anlam veremediğim biçimde sürekli kopma olmakta. PC'nin tek tuşuna bile dokunmazken bir bakmışım bağlantı kopmuş. Tekrar bağlanmayı deniyorum, ancak çoğu zaman başarısız.
    Son olarak yazıcıyı da taktım. Program, yazıcıyı modeli ile birlikte tanıdı. Anca belge yazdırmaya kalktığımda PC, bağlı bir yazıcı olmadığı uyarısı verdi.
    Düşünce güzel, cihazın biçimi, boyutları güzel.
    Ama bendeki sonuç düş kırıklığı diyebilirim.
    Destek ve öneri olursa şimdiden teşekkürler...

Düzeltme: Yazım hatası ve ek bilgi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atillaegemen -- 2 Mayıs 2011; 20:40:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: atillaegemen

Evde iki dizüstü, bir masaüstü, bir yazıcı, üç USB diskim nedeniyle bu cihazı büyük umutlarla aldım. Site iki gün içinde ürünü kargoladı.
    Sağlam ve özenli biçimde paketlenmişti. Ürünlerin bozuk olması durumunda ambalajları ve iki nüsha faturası ile birlikte iade edilmesi gerektiğine ilişkin bir notla birlikte gönderildi.
    Bir dizüstünde Win 7 Home Premium, diğer dizüstü ve masaüstünde Win XP SP 3 yüklü.
    Kutu içinden cihazla birlikte Avrupa ve ABD uyumlu fiş başlıklı adaptör, 1 m. uzunluğunda ağ kablosu, Iomega Storage Manager programı olan CD çıktı.
    Her üç PC'ye önceden Iomega Storage Manager programını kurdum, ancak güncelleme uyarısı vermişti. (Türkçe seçeneği yok). Programın "güncelle" sekmesini tıklarsanız indirmeye başlıyor, ancak güncellemiyor. Programı her açtığınızda güncelleme önerisi çıkıyor. Bu yüzden sitesinden doğrudan güncel sürümü indirmek gerekiyor.
    Cihazı ağ kablosu ile kablosuz modemin portlarından birine bağladım. Kullanım kılavuzunda belirtildiği gibi cihazı açmadan USB portlarından birine harici diski de taktıktan sonra cihazı ve kablosuz bağlantılı her üç PC'yi de açtım.
    Programı açtığınız anda harici diskleri görmesi gerekirken WİN XP yüklü PC'lerin ikisi de görmezken, WİN 7 yüklü PC gördü.
    WİN 7 yüklü PC'de ise hiç anlam veremediğim biçimde sürekli kopma olmakta. PC'nin tek tuşuna bile dokunmazken bir bakmışım bağlantı kopmuş. Tekrar bağlanmayı deniyorum, ancak çoğu zaman başarısız.
    Son olarak yazıcıyı da taktım. Program, yazıcıyı modeli ile birlikte tanıdı. Anca belge yazdırmaya kalktığımda PC, bağlı bir yazıcı olmadığı uyarısı verdi.

Firmware güncellemesi var ise yükleyip denediniz mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: muratremix

quote:

Orijinalden alıntı: atillaegemen

Evde iki dizüstü, bir masaüstü, bir yazıcı, üç USB diskim nedeniyle bu cihazı büyük umutlarla aldım. Site iki gün içinde ürünü kargoladı.

Firmware güncellemesi var ise yükleyip denediniz mi?
    Cihazın üzerindeki yazılım zaten güncel.
    Yine de sitesinden indirip tekrar kurmayı denediğimde de uyarı verdi.

• Merhaba,

Cihazı sorunsuz kullanıyorum Ancak ben saniyede 1 mb 'ın üzerinde aktarım gerçekleştiremedim. Bu kouları cok iyi bilmem ama modemim 300 mb/s olanlardan.

Bir kaç bellekte test ettim ancak inanılmaz derecede yavaş. ve sürekli baglantı kopuyor kesinlikle çok yavaş. kablolu teknolojiye devam arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harleyyyy -- 21 Haziran 2011; 19:01:49 >
  • alet kesinlikle işe yaramaz aşırı yavas maalesef paramız boşa gitti
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.