Öncelikle iyi günler benim şöyle bir sorum olacak Laptop umda Wireless açıyorum Enable yapıyorum bana ''Disconnected'' dio Bir ağa bağlan diyorum.Bulamıyor Neden olduğunu tanıla diyorum bilgisayardaki kablosuz bağlantı özellikleri kapatıldı diyor.Aç diyorum.Onarılıyor diyor sonrasında ise ''Windows onarmayı denedi ancak sorun hala sürüyor.Bu bilgisayardaki kablosuz bağlantı özelliği kapatıldı '' diyor .... Bunun sebebi ne olabilir notebook yeni sadece cmd den arp ipconfig gibi komutlar yazdım bunlar sorun olabilir mi bu değilse sorun nedir nasıl çözülür uzun uzun anlatır mısınız
Notebookta wirelessi acip kapatmak icin kucuk bir dugme var mi?
hiçbilmiyorum çünkü yeni aldığım için kusura bakma nerede olabilir
Bu arada Toshiba L40 series
kenarlarinda bir yerde olmali. Icinden cikan kitapta resmi vardir.
Evet büyük ihtimal wireless kapalı, onu açman lazım.
evet o sorunu çözdüm çok sağolun :) bu arada şifreleme olayı asıl oluyor ben bilgisayardan şifrelicem ama nasıl olduğğunu bilmiorum bide mac varmış sadece bu iki bilgisayar girsin istiorum laptop vista bilgisayar Xp mac leri nasıl bulabilirim bu ki konu hakkında yardım ederseniz çok seviniriim
quote:
Orjinalden alıntı: KoRKi41
evet o sorunu çözdüm çok sağolun :) bu arada şifreleme olayı asıl oluyor ben bilgisayardan şifrelicem ama nasıl olduğğunu bilmiorum bide mac varmış sadece bu iki bilgisayar girsin istiorum laptop vista bilgisayar Xp mac leri nasıl bulabilirim bu ki konu hakkında yardım ederseniz çok seviniriim
modemin ne? o ayarlar modemden yapılır, hem mac filtresi kullan hem şifre koy.
Bu arada pc'nin mac adresini bulmak için, Başlat => Çalıştır'a git oraya cmd yaz entere bas, açılan pencerede ipconfig /all yaz enterle.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme