Şimdi Ara

Wireless kabloya çevirme yardım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam.Mağazamızda bir tane tplink wireless modem var.ikinci katta 2-3 kademe çekiyor.İkinci katta bize kablolu internet lazım oldu.Kablosuz neti kabloluya çevirecek bir araç lazım.nette accesspoint gerektiği falan yazıyor.ben emin olamadım yinede.Konuyla ilgili beni aydınlatırsanız sevinirim.Şimdiden teşekkürederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voltran83 -- 19 Eylül 2012; 11:15:42 >

• wifi baglantısını ethernet e mi çevirmek istiyorsun...
  • http://www.hepsidijital.com/PROFESYONEL-WiRELESS-DoNusTuRuCu-vonets-sistemi-_285156.html#0

eger wifi yi ethernet yapmak istiyorsan bu linkde cihaz işini görür benimde öyle bir ihtiyacım vardı bu ürün işimi gördü ;)
    ürünüde bu siteden aldım kurulumda sıkıntı yaşamıştım müşteri hizmetleri çok güzel yardımcı oldu..
  • Evet istediğim özellik bu.fakat bizim arada kalın bir duvar ve mesafe farkı var acaba çekimde bir problem olurmu çünkü bu oldukça küçük ve antensiz bir alet.

Birde şunu ekleyeyim bu Accesspoint denen cihazlarla bu söylediğim şekilde işimi görürmü.Yani bu özellik varmıdır bu cihazlarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voltran83 -- 19 Eylül 2012; 16:05:26 >
  • Tp Link 740n alıyorsun, alttaki modeminle kablosuz köprü kuruyorsun, istersen 4port çıkıştan kablo internet al, istersen kablosuz tekrarla. İkisini aynı anda yaparsın.
  • Söylediğiniz şekilde yapmaya çalışacağım bakalım inşallah olur. Vermiş olduğunuz bilgi ilgi ve alakaya teşekkürederim.sağolun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.