Şimdi Ara

Wireless modem tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Evde mevcut Zyxel Prestige 660HW-61 modemim var. Eski bir modem olduğu için sürekli kopmalar yaşıyorum. Odamın 5 metre genişliğinde olduğunu düşünürsek, aynı oda içinde kopmalar bile yaşanıyor. Ki zaten 10 metre uzaklaşınca bağlantı kopuyor. Aynı evin içinde çok sınırlı bölgede internete bağlanabiliyorum telefonumla. Telefonum da, S3 mini.
    İdare ediyordum bu şekilde fakat artık modem iyice kötüleşti. Yeni bir tane almak istiyorum. Bütçem sınırlı biraz. En fazla 100 lira olabilecek, çekim gücü iyi olan bir modem tavsiye edebilirseniz sevinirim. Mesela kablosuz çekim çapı 50-100 metre arasında olan bir modem iş görür benim için.

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/tp-link-td-w8961nd-300mbps-4-port-kablosuz-modem-99114294

Şu modemi bulabildim ancak. Siz ne diyorsunuz?

• TP-LINK TD-W8961ND diyorum güzel modemdir alın kullanın.

Ayrıca şu modemi de tavsiye ederim; TP-LINK TD-W8968 Modem+Router link attığınız modemin bir üst modeli.
    Ürün hakkında TP-LINK sitesinden bilgi almak için: tıklayın
    Ürün hakkında video inceleme:

Wireless modem tavsiyesi
     Wireless modem tavsiyesi
     Wireless modem tavsiyesi
     Wireless modem tavsiyesi
    Akakçe fiyat listesi için: tıklayın
    Ürünü şu anda en ucuz satan firma kliksa.com'dur 89 TL + (Kargo) tıklayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir.uluag -- 9 Aralık 2013; 0:34:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SuBxZeRooo

Merhaba arkadaşlar. Evde mevcut Zyxel Prestige 660HW-61 modemim var. Eski bir modem olduğu için sürekli kopmalar yaşıyorum. Odamın 5 metre genişliğinde olduğunu düşünürsek, aynı oda içinde kopmalar bile yaşanıyor. Ki zaten 10 metre uzaklaşınca bağlantı kopuyor. Aynı evin içinde çok sınırlı bölgede internete bağlanabiliyorum telefonumla. Telefonum da, S3 mini.
    İdare ediyordum bu şekilde fakat artık modem iyice kötüleşti. Yeni bir tane almak istiyorum. Bütçem sınırlı biraz. En fazla 100 lira olabilecek, çekim gücü iyi olan bir modem tavsiye edebilirseniz sevinirim. Mesela kablosuz çekim çapı 50-100 metre arasında olan bir modem iş görür benim için.

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/tp-link-td-w8961nd-300mbps-4-port-kablosuz-modem-99114294

Şu modemi bulabildim ancak. Siz ne diyorsunuz?

cihazınızda 4 port varmı ucuz yollu bir ap de alsanız işinizi görür elinizdki moemin kablosuzunu kapatıp ap üstünden nete çıkabilirsiniz kablosuz modemden alacağınız yayına göre daha verimli bir bağlantı olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Modem Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Modem Tavsiyesi
    5 ay önce açıldı
    Modem Tavsiyesi
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.