Ya arkadaşlar ben wireless network kurdum ancak bir bilgisayar ile modem arasında 3-4 tane betonarme duvar olduğundan sinyali çok düşük alıyor bu da bağlantı hızını accayip yavaşlatıyor...
bunun önüne geçmek için ne yapabilirim?
hiç bir şey yapamazsın. duvarları kaldırabiliyorsan ne ala yada makinelere yakın bir yere telefon hattını uzatır router u oraya kurarsın.. kolay geşllsin
araya yineleyici koymazsan olmaz. yani bu şekilde devam etmek zorundasın...
Parana kıyıp Cisco alır (tabi bunun da bi masefesi var) Araya access point koymaktan başka şansın yok.
Valla ben US Robotics modem kullanıyorum , Evin en uctaki odasından diğer uctaki modeme bağlantı hızım 36 MBPS nin altına düşmüyor. Modeminin markası ne , eğer acer ise o bir duvarlık mesafeden bile cekmiyor. Fakat yinede sorun dewam ederse acces point alman gerekiyor. Fakat bunu almadan once robotics modem ile bi dene derim.
modemlerin wireless leri bildiğim kadarıyla çok uzağa basamıyor arkadaşlarında dediği gibi araya bi tane access point koyman en mantıklı ve en iyi çözüm olacaktır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme