ben d-link 640gt wireless modem ile yaklaşık 10 bilgisayarı ve 50-60 m yarıçaplı alanı kapsayan bir network kurmak istiyorum bunun için ne yapmam gerekiyor . Bağlantı yapacağım alanda (burası bir site) evlerin dizilişi kare şeklinde binalar tek hat üzerine yaklaşık 45 m yani kenar uzunlukları 45m olan bir kare şekil ortaya çıkıyor orta alan çocuk parkı yani boş ben kendi dairemden ki 1. katta oturuyorum (toplam 5 kat var) yayın yapmak istiyorum. Sorunum network ü nasıl kuracağım bu network e nasıl şifre atacağım basit bir şifrede olabilir ayrıca server olmak da istiyorum bunu nasıl yapacağım Bana yapmak istediklerimle ilgili açıklama veya yararlanabileceğim link verirseniz sevinirim
network'e wep şifresi konur onu yarlarından girip değiştirebilirsin. sorun o değilde ben planı anlayamadım 1.kattasın ve senin üstünde bulunan 4 kata mı servis vereceksin yoksa sen 1.kattasın senin evin gibi 4 ev daha var dışarda onlaramı servis vereceksin pek anlayamadım
pm attım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme