Bir kaç gündür kardeşimin bilgisayarındaki bir problemle cebelleşiyorum. Sorunu şöyle özetleyeyim;
Bilgisayar Grundig 1010 dizüstü bilgisayar. Bilgisayarın wirelessının açılması için, pc açıldıktan sonra fn+f2 tuşlarına basmak gerekiyor.. Bunun haricinde, bilgisayar üzerinde wirelessı etkin hale getirecek bir tuş, düğme mevcut değil. Windows 7 Ultimate yüklü idi içerisinde, bu da pc yi çok yavaş çalıştırdığı için, usb den format atıp windows 7 starter 32bit yükledim. Şuan bilgisayarı açıp, fn+f2 tuşlarına basıp wirelessı etkinleştirmek istiyorum ama wireless ışığı yandığı halde bilgisayar ağları görmüyor.. Sorun gider mekanizmasından da bir sonuç alamadım.. Sorunun neyden kaynaklandığına nasıl çözülebileceğine dair bir fikri olan var mı arkadaşlar ? Yardımlarınızı bekliyorum, zira çok uzun zaman harcadım bulmak için ama bulamadım arkadaşlar...
Şimdiden teşekkür ederim.
larambla
kullanıcısına yanıt
Uygun driver'ı yükleyin sorun düzelecektir.
Cevap için çok teşekkürler..
Driverları aygıt yöneticisinden kontrol ettim, bir problem görünmüyor çalışmasında.. Win7 starter'ı yeni yüklediğimden, driver'lar da kendiliğinden yüklenmiş.. Eğer bu driver uygun değilse, uygun olanını nasıl bulacağım? Bir fikriniz var mı acaba ?
larambla
kullanıcısına yanıt
Wireless driver otomatik yüklemez. Senin yüklemen gerekiyor.