Şimdi Ara

wireless şifre değiştirme?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • modem şifresini değiştirmek istiyorum modemin arayüzüne girince sadece password yazıyor username falan da yok. admin support user hiçbiri olmuyor. ne yapmam gerekiyor yeni şifre koymak için? us robotics 9111 kablosuz modem ama kablolu bağlı şuan bilgisayara.

• Modemi arkasındaki düğmeden resetleyip tüm ayarlı bastan yapman gerek
  • http://www.usr.com/support/9111/9111-tu-ug/install.htm

Modeminiz ile ilgili kurulumu buradan okuyup gerçekleştirebilirsiniz.

Kendi koyduğunuz modem şifresini unuttuysanız "Heimerdinger" in dediği gibi modemin arkasından reset atmanız gerekecek. Bu seferde Modem Fabrika ayarlarına döneceğinde ADSL şifresi vs bilgilerinizi tekrardan girip kaydetmeniz gerecek. Ayrıca giriş yaptıktan sonra wireless şifrenizi değiştirebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamisaga

http://www.usr.com/support/9111/9111-tu-ug/install.htm

Kendi koyduğunuz modem şifresini unuttuysanız "Heimerdinger" in dediği gibi modemin arkasından reset atmanız gerekecek. Bu seferde Modem Fabrika ayarlarına döneceğinde ADSL şifresi vs bilgilerinizi tekrardan girip kaydetmeniz gerecek. Ayrıca giriş yaptıktan sonra wireless şifrenizi değiştirebilirsiniz.

daha önceden bu işlemleri yapmıştım sonradan şifreyi unuttum işte. şimdi modeme reset attım. açılan sayfada '' Boot Loader / Tiny Kernel Version: 0.03.00
    This tool allows you to upgrade the gateway's system firmware using a file provided by the vendor.
    Enter the path and name of the upgrade file then click the APPLY button below. You will be prompted to confirm the upgrade.''
    yazısı çıktı ve bir dosya seçmem isteniyor cd ile falan bir şeyler mi yüklemem gerek?

• quote:

Orijinalden alıntı: Gizemcesi

quote:

daha önceden bu işlemleri yapmıştım sonradan şifreyi unuttum işte. şimdi modeme reset attım. açılan sayfada '' Boot Loader / Tiny Kernel Version: 0.03.00
    This tool allows you to upgrade the gateway's system firmware using a file provided by the vendor.
    Enter the path and name of the upgrade file then click the APPLY button below. You will be prompted to confirm the upgrade.''
    yazısı çıktı ve bir dosya seçmem isteniyor cd ile falan bir şeyler mi yüklemem gerek?

Bulunmuş olduğun yer Firmware yükleme yani modem sürümünü güncelleme yeri orayla senin sorununun alakası yok orda olmaman lazım :)) ekran görüntüsü koyma şansın varsa eklersen daha iyi olur.

• google yi açıp adres çubuğuna 192.168.1.1 yazıp arayüze girebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KEREM04283 -- 18 Ocak 2013; 23:20:08 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gizemcesi

quote:

Bulunmuş olduğun yer Firmware yükleme yani modem sürümünü güncelleme yeri orayla senin sorununun alakası yok orda olmaman lazım :)) ekran görüntüsü koyma şansın varsa eklersen daha iyi olur.

reset attıktan sonra 192.168.2.1 yazınca arama çubuğuna o çıkıyor

• tarayıcıya 192.168.2.1 yada 192.168.1.1 bunarın ikisinden birini yazınca arayüz gelmeli.
    ayrıca modeme kablo ile bağlanıyorsunuz değilmi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.