Şimdi Ara

Wireless şifreleme sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.D-link DSL-2640u adsl modemin var.Wireless çıkışıda var.Şöyle bir sorun var.Wireless ı şifrelediğimde arkadaşım şifreyi yazsada bağlanamıyor.Şifresiz açık bıraktığımda bağlanabiliyor ama.Bağlanmasıyla ilgili bir sorun yok yani onu test ettik.Dediğim gibi şifreleme yaparken bir hata yapıyor olmalıyım.Şifrelerken bir sürü seçenek çıkıyor çünkü.Mesela bazı seçeneklerde ip soruyo.Acaba oraya wireless kullanacak kişinin ip si mi yazılcak? Ya da wep, wpa....vb seçenekler var hangisini kullanmalıyım?

Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaş var ise şimdiden çok teşekkürler.Yardımlarınızı bekliyorum.

Resimleri ekliyorum arkadaşlar.İlk resim benim kullanmaya çalıştığım ama sonuç alamadığım yöntem.İkinci resimde ise seçenekler var hangisini kullanmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Algnor -- 30 Mayıs 2008; 20:37:42 >

• eğer mac filtresi de koyduysan şifre doğru bile olsa bağlanamaz.
  • sen kablosuz sifreleme yapacagin sayfanin resmini buraya yerlestirsen sana daha iyi yardimci oluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccnablade -- 26 Mayıs 2008; 22:00:57 >
  • Ben kendi modemime bağlanmak için ASUS NetSwitch yüklemek zorunda kaldım başka türlü kablosuz hiçbir ağa bağlanmıyordu.
  • WEB ile hiç uğraşmıyorum. En iyisi MAC filter.
  • Pardon arkadaşlar evimde olmadığım için şu anda resim koyamıyorum.En geç 2 gün içerisinde resim koyacağım.İlginiz için teşekkürler.
  • Resimler eklenmiştir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • merhaba arkadaşlar bir sorunum var.yardımcı olursanız sevinirim.dün ttnetten kablosuz internet için modem aldım. Kurdum.kabloyu takınca internete bağlanıyorum ama diğer odaya geçip wirelessten yararlanıyım diyince internete bağlanamıyorum bu tip şeylerden çok anlamam adamları çağırıyorum gelin yapın diye oda yok bana acil bir çözüm yazarsanız çok sevincem
  • Up...Sorunum halen devam etmektedir.
  • en alttakini kullan. firmware' i kontrol et, güncel değil ise onu da güncelle. advanced' a bak mac filter on ise kapat diyeceğim ama zaten şifreleme olmadan bağlandığına göre kapalıdır. bu da link manuel' i indir ve oku istersne, faydalı olur. usr9110' u satıp bunu mu aldın? :D

http://ftp.dlink.ru/pub/ADSL/DSL-2640U/
  • Teşekkürler arkadaşım dediklerini akşam deniycem sonucu yazarım:)

USR9110 bozuldu.Ömrünü tamamladı yani.Bu modemide çok uyguna aldım.99 ytl.4 port + wireless. Gayet makuldü yani:)
  • Tamamdır dostum.sorunumu hallettim.Çok teşekkürler.başlık silinebilir/kilitlenebilir.
  • dotum wpa-psk olanı seç şifre alanına minimum 8 maximum 63 karakterli şifre gir türkçe karakter olmasın sıfırla başlamasın özel karakter olmasın harf rakam karışık olabilir.
  • wpa gibi bir şifreyi hekleyen bir kullanıcı..wireless uzerinden ilgili modeme girebilir mi ?
  • zten bu şifreyi hackleyi modeme bağlantı yapması durumunda modemin ıp adresini explorer'a yazarsa tabi girebilir ama ne yapabilirki? Bile ulşması çok çok çok çok zordur. (Neredeyse imkansızdır.) sonuçta modem sizde bi reset iş bitti yada şifreyi değiştirin olur biter ancak sizin belirlediğiniz bir wpa şifre içerisinde kendini şifreler wpa şifre krmak çok zordur kolay kırılan wepdir. kırabilmek için linux işletim sistemi ve sniffer programları falan gerekir zahmetli bir iştir pek uğreaşak olan sanmıyorum adam 1 ay uğraşır siz şifree değiştirisiniz bir günsonra adam 1 ayı çöpe atar :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: The souls migration

en alttakini kullan. firmware' i kontrol et, güncel değil ise onu da güncelle. advanced' a bak mac filter on ise kapat diyeceğim ama zaten şifreleme olmadan bağlandığına göre kapalıdır. bu da link manuel' i indir ve oku istersne, faydalı olur. usr9110' u satıp bunu mu aldın? :D

http://ftp.dlink.ru/pub/ADSL/DSL-2640U/

Algnor kardeşim sen konuyu açtığın için The souls migration kardeşim sende yardımlarından dolayı çok sağolun allah sizden razı olsun bu modeme etmedik beddua bırakmamıştım:D:D:D tekrar tekrar teşekkürlerimi sunuyorum hepinizden allah razı olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scarface_1983 -- 26 Ekim 2008; 3:51:15 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.