Bildirim
Wireless Şifremi kabul etmiyor!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Klavyendeki her tus ustundekilerle ayni seyimi yaziyo yani o ya basinca o mu yaziyo dene bi bunu.
Driver felan kontrol et bide aklima baska bisey gelmedi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: sensinno1
Klavyendeki her tus ustundekilerle ayni seyimi yaziyo yani o ya basinca o mu yaziyo dene bi bunu.
Driverlarda bir sorun yok şifreyi değiştirmeden önce baglanabiliyordum.Sifreyide karakterler açık giriyorum yanlış olmasının imkanı yok.Neden böyle yaptığını bilen var mı?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: burakç
quote:
Driverlarda bir sorun yok şifreyi değiştirmeden önce baglanabiliyordum.Sifreyide karakterler açık giriyorum yanlış olmasının imkanı yok.Neden böyle yaptığını bilen var mı?
Baska sifre kombinasyonu dene 123456789 yap mesela tek tek yaz yada driverlari kaldir kendi sitesinden indirip bida kur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: burakç
quote:
Baska sifre kombinasyonu dene 123456789 yap mesela tek tek yaz yada driverlari kaldir kendi sitesinden indirip bida kur.
Tamam sorun çözüldü modemi kurcalarken maç filtresini aktif etmişim
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
;)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X