Şimdi Ara

Wireless Sinyalleri Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar kafama takılan bazı sorular var onları size sormak istedim.
    bu wireless sinyallerini en çok hangi metaryaller etkiler mesela acsses poin nelerin yanında durursa sinyalleri azalır yani benim intenet aldığım modem kombinin yanındada o sinyalleri
    etkilermi
    birde kendim bi wireless anteni yapmak istiyorum ne kullanmamı önerirsiniz yani bakırmı aleminyummu şekli nasıl olmalı, nerde çeker nerde çekmez anten kablosnun uzun oması intenet hızını ve pingini etkilermi?

• kardeşim elektronik cihazlar piyasaya sürülmeden önce elektrto manyetşk uyumluluk testkerinden geçirilir. mesala senin telsiz telefon çalışırken modem ile etkileşime girmememesi gerekir. aynısı telsiz telefonda da geçerli. bu söylediğim araba içinde geçerli mesala sen marşa basarken teyp in etkinlenmemesi gerekli eğer etkilenirse zaten piyasaya sürülmez.(Elektromanyetik Uyumluluk (EMC))
    anten konusunda sana şunu yap diyemem forumda,başka sitelerde denenmiş birçok wireless anten çeşiti mevcut kolay gelsin,
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan_8888

kardeşim elektronik cihazlar piyasaya sürülmeden önce elektrto manyetşk uyumluluk testkerinden geçirilir. mesala senin telsiz telefon çalışırken modem ile etkileşime girmememesi gerekir. aynısı telsiz telefonda da geçerli. bu söylediğim araba içinde geçerli mesala sen marşa basarken teyp in etkinlenmemesi gerekli eğer etkilenirse zaten piyasaya sürülmez.(Elektromanyetik Uyumluluk (EMC))
    anten konusunda sana şunu yap diyemem forumda,başka sitelerde denenmiş birçok wireless anten çeşiti mevcut kolay gelsin,

Maalesef arkadaşa katılmıyorum çoğu modem yada router kablosuz telefondan etkilenir. Evet, hepsini aynı marka alırsan sorun yok ama içlerinden biri farklıysa ortalık curcuna oluyor. Senin erişim noktan kesinlikle senin binanın içinde olamaz. Karşı binaya koyman gerekir ki sinyallerin beton ve içindeki demirlerden etkilenmesin.

• anten konusunda yardım edebilirmisiniz?
  • eski panasonic telsiz var evde,açınca uydu yayını bile etkiliyor..gerçi model en az 15 yıllık ama
  • malzeme kalitesiz ise etkilenir.ona söyleyeceğim söz yok.sony ile suny gibi.şimdi buradan suny kötü olarak algılanmasın,
    ben de panasonic telsiz telefon ile airties modem yan yana duruyor.. daha da sıkıntı olduğu yok.
    Yukarıda yazdığım emc testleri bunun için yapılıyor zaten
  • Bir çok şey etkiliyor; Mesela ayna bile etkilermiş bunu hiç denemedim ama öyle diyorlar. Başka wi-fi cihazları da etkiliyor. Bu yüzden en az kullanılan wi-fi kanalını kullanmamızı öneriyorlar.
  • anten için kullanıcağım bakırların birbirine temas etmesi yeterlimdir yoksa illa kaynakmı gerekir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yunus.Emre -- 19 Nisan 2013; 19:58:38 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.