Casper Nirvana Intel® Centrino Core™ 2 Duo İşlemci T4200 İşlemci hızı 2.00 GHz. 1MB L2 Cache, 800MHz FSB Intel® PM45 Chipset Kablosuz Ağ Bağlantısı 802.11 b/g OrijinalMicrosoft® Windows Vista®Home Basic 4GB 800 Mhz DDR2 Bellek 250GB SATA Harddisk 15.4" WXGA (1280x800) TFT Renkli ekran 1024MB Geforce 9600GS Turbocache Ekran (512MB Ayrılmış Bellek) DVD±RW DUAL 2.0 MP Web Camera PCI-e Mini Card Bluetooth Multi Card Reader [MS/MS PRO/MMC/SD] 2X USB 2.0 Port, 1X eSATA, 1X HDMI Li-ION Smart Battery
Ciddi derecede wireless sorunlari var makinada, wireless zar zor açılıyor restart atınca yeniden açmam gerekiyor ve anlamadığım şey benim evde kullandığım QUAKE TW1974H1-A2 ADSL2+ MODEM 4 PORT KABLOSUZ MODEM'i görmüyor yanına götürüyorum ve refresh diyorum anca o zaman bağlantı kurabiliyor.. Format attıktan sonra düzeldi sorun geçti ama 2-3 gün sonra velhasıl sorun yeniden ortaya çıktı...Yazılımda mı problem var yoksa direk kartın kendisinde mi?
sürücü sorunları da neden olur buna, hangi işletim sistemini kullanıyorsun vista mı?
O pcnin yanında kendi wireless yazılımı yok mu?
Yazılımla alakalı Bir durum söz konusu değildir çünkü şuan forumda bu gibi durumda dünya kadar arkadaşımız var.. bağlantıda kopmalar bağnalamama gibi durumlar video acmama durumu video açarken pc donmalar.. bir sorun var genel anlamda ama nedir ne değildir araştırılıyordur umarım...
kartta bi kopukluk var ki gidip gelmiş yoksa hic düzelmezdi ya kardesim wireless de sorun var pc nin 7 sülalesini yazmıssın
Teşekkürler beyler Vista kullanıyorum. Geçenlerde makinanın öl panel komple değişmişti darbe sonucunda kırılmıştı da onunla ilgisi olabilir mi acaba?
Muhtemelen zarar görmüş olabilirr.. wireless arıza yapıcak kadar sorun olacagını tahmın etmıyorum :)
sana kolay çözüm önereyim hiç uğraşma 25 liraya tp-link wifi adaptör miss gibi kullan
wifi ağ kartının markası nedir.?? sitesine girip güncel yazılım indirmeyi denedin mi
Güncel yazılımla alakası yok güzel kardeşim ağ buluyor ama pc rest atınca zar zor buluyor. Garanti kapsamından çıktı makina yoksa direk garantiye vericektim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme