Şimdi Ara

Wireless üzerinden dosya transferi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
10.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Android telefonla bilgisayar arasında wireless üzerinden direk bağlantı kurarak dosya transferi yapmak mümkün müdür acaba? Hangi programları kullanarak bunu sağlayabilirim?

Teşekkürler

• Ben daha önce windowsta dosyaları ağda paylaş diyordum sadece ama sorunlar çıkabiliyor o yüzden bilgisayarına ftp kur öyle dosyalarını paylaş.
  • Aslında benim için önemli olan telefondaki dosyaları paylaşmak. Ancak sorun şu ki amacım direk bağlantı kurmak yani iki cihazın kablosuz donanımı var ama ortamda modem yok.
  • * bu mesaj silindi *

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |erdem| -- 26 Şubat 2021; 17:26:25 >
  • ad-hoc kullanman lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplar icin tesekkurler.

İsletim sistemim windows xp sp3

Android sistemler malesef adhoc desteklemiyor.

• başka bir cevap gelmediğine göre sanırım odaya internetsiz de olsa bir modem koymam gerekecek gibi gözüküyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wifi ile dosya transfer hızı
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Telefondan hotspot aç ve pc den wifi a bağlan sonra play store dan airdroid ile bağlantiyi kurup dosya gönderebilirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkurler aradığım konuydu inş işe yarar
  • quote:

Orijinalden alıntı: |erdem|

1-bilgisayarında ev paylaşımını aç.

2- bilgisayarının yönetici adını ve şifresini bul.
    şifre yoksa bilgisayarına şifre koy.(windows 8 için hotmail adresi ve şifresi)

3- androidine "es file explorer" uygulamasını kur.
    uygulamanın "lan" bölümünde bilgisayarını bul yönetici adını ve şifreni yaz. tüm klasörlere ulaşabiliyorsun.

ben böyle kullanıyorum. tabi bilgisayarla telefon birbirine router ile bağlı

router ne kardes?

• quote:

Orijinalden alıntı: abksystem32

quote:

uygulamanın "lan" bölümünde bilgisayarını bul yönetici adını ve şifreni yaz. tüm klasörlere ulaşabiliyorsun.

router ne kardes?

router a gerek yok telefondan hotspot açıp airdroid ile aynı işi yapabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: bersgurs

quote:

Orijinalden alıntı: abksystem32

quote:

router ne kardes?

router a gerek yok telefondan hotspot açıp airdroid ile aynı işi yapabilirsiniz

tabikide , insanlarda bi router hastaligi var, anlamadim gitti..

• wifi bağlantısını actım es file explorer uygulamasını kurdum
    uygulamanın "lan" bölümünde telefonu ftp olarak ayarladım zaten orda belirtiyor
    daha sonraftp://192.168.2.2:3721/ gibi bı ftp adresi veryor tcp ve upd leri acıyor kısacası sonra bu adresi aldım filezilla diye bi program var ftp adreslerini yonettığiniz bu programa ıpyı yazdım ve direk telefonun ıcıne gırıs yaptım :) burda ıstedığınız dosya mp3 vs vs yı pcnızle transfer edebilirsiniz :) yada bı usb kablosunu pcye taktıp daha kolay bı bıcımde telefonunuza erişebilirsiniz yardımcı olabıldıysem ne mutlu :)
  • Bu androit üzerinden mümkün bende n97 için arıyorum yani s 60 v 5 için ama sanırım bulamıycam bilgisi olan kimse varsa yardım edebilirmi lütfen :)
  • Bu kadar yıllık forum üyesiyim fakat link paylaşmak yasakmı bilmiyorum.

http://yardimandroidd.blogspot.com.tr/2015/07/es-dosya-yoneticisi-aracg-ile.html

Burda anlatılmış ben böyle yapıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.