bir kac zamandır kullandıgım tp link wirelless usb adaptorum sorun yaratıyor.
pc usb sine takıyorum ama usb aygıtı tanımadı diyor. baska bir pc ye takıyorum calısıyor. kendi pc usb sine ornegin kameracep telefonu usb bellek takıyorum calısıyor. ama aynı urunun farklı modelini tanıkca calısmıyor. aynı hatayı verip duruyor.
usbler arızalı diyecegim ama diğer usb aygıtlarını calısıtırıyor. usb adaptor arızalı diyecegim baska bir pc de calısıyor.
yardımcı olur musunuz
"USB adapter çalışmadı" derken yeni USB aygıt bulundu, yüklendi vs.. sorun mu? veriyor. USB adapter'in verilen CD'sinden driverlerini vs.. kurdunuz mu? Aynı ürünün farklı modellerinin farklı driverleri olabilir, chipsetleri aynı olsada adreslemeleri (802.11b/g) veya desteklediği programlar vs.. farklı olabilir. Eski driveri ve yazılımını kaldırmak sorunu çözebilir. Eski driveri kaldırmadan üzerine yeni bir driver kurmuşsanız; her ikisinide kaldırmanız ve sonra yenisini kurmanız gererekir.
Kullandığın USB porttan farklı USB portta kullanmayı dene.. USB wifi aparatlar çok fazla enerji çeken donanım birimleridir. dolayısıyla flash disk ve kameranın çalıştığı kasa ön usb portlarında BAZEN sorun çıkarabilirler. USB alıcını kasanın arka panelinde anakart üzerindeki USB yuvalara doğrudan tak.(ara uzatma kablo kullanma). Ayrıca BIOStan USB ile ilgili bir ayar yapılmışsa orjinale çevirmek için BIOSu fabrika ayarlarına getir.
Aygıtı tanımadı diyor. direk. Butun usb leri denedim tek tek. ara uzatma kabloda kullanmadım. ama arıza hala devam ediyor. Cd sini on kez kurdum guvenli modda her sekilde am abir turlu cozum bulamadım.
aynı sorundan müzdaribim.
4 Şubat 2010; 19:18:03 tarihli konuyu tekrar hatırlamk güzel oldu... :D
pci usb kartı takın problem düzelir mümkünse digitus v.b. benzeri kaliteli olsun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme