Şimdi Ara

Witch Doctorların toplanma noktası (Feel'da voodoo) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.111
Cevap
21
Favori
127.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

Ön kayıt var dediler geldim.

Üstad'a hemen mojito ikram edelim

Zenci fıstıklarda az sonra masaja gelecek. Aman yenge görmesin bunları yakar bizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kagore

quote:

Zenci fıstıklarda az sonra masaja gelecek. Aman yenge görmesin bunları yakar bizi

Görmez görmez, mojito süper bu arada oh yes diyorum.

• quote:

quote:

quote:

Görmez görmez, mojito süper bu arada oh yes diyorum.

Hele bi yaz bastırsın, yaz akşamında naneli maneli freş freş iyi gider

Ama tabi onun yerine meyvada yiyebiliriz nitekim meyvalarda da alkol var

•  Witch Doctorların toplanma noktası (Feel'da voodoo)

masaj yapıcak ablalarda geldi
  • Nabarsınız Witch Doctor'lar..
    PvP'de nasıl bir build'den gideceksiniz acaba?
    Bana en baştan beri Pve için vazgeçilmez class olacak gibi geliyor.
    Acaba pvp'de durum nasıldır?
  • pvp dediğinizde (nedense:))wd'ın topuklarken, kacarken, pvp arenasında sütunlarının arkasına sinmiş saklanırken alınmış screenshot'ları aklıma geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: layneth

pvp dediğinizde (nedense:))wd'ın topuklarken, kacarken, pvp arenasında sütunlarının arkasına sinmiş saklanırken alınmış screenshot'ları aklıma geliyor

Kagore vuracak bizi
  • Neymiş efendim, Witch Doctor'lar fazla hayal ürünüymüş.

Witch Doctorların toplanma noktası (Feel'da voodoo)
  • quote:

pvp dediğinizde (nedense:))wd'ın topuklarken, kacarken, pvp arenasında sütunlarının arkasına sinmiş saklanırken alınmış screenshot'ları aklıma geliyor

Benim de gözümden kaçmadı o görüntüler, ama PvP çıkana kadar neler değişir neler.
    İki ot karıştırır yeni zehirler yaparız, merak etmesinler.

Edit: Aklıma takılan bi' şey var, Mass Confusion yeteneğini PvP'de nasıl kullanıcaz, büyüden sonra gidip takım arkadaşına saldıracak değil ya?
    Bize verdiği hasar takım arkadaşına falan yazılır heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackpink -- 9 Mayıs 2012; 13:54:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: blackpink

Neymiş efendim, Witch Doctor'lar fazla hayal ürünüymüş.

Kagore bu resmi ve yorumu beğendi , paylaştı. Smiley = Baş Parmak Yukarı.

Hacı Black alem adamsın

@ Layneth , Suraz : Valla daha fol ve yumurta yok ki pvp build yapalım şahsen ben herşeye kısıtlama getireceklerini düşünüyorum ve ortam farklı olacak. Şu an ki yeteneklerle pekte gerçekçi olmayan sonuçlara ulaşıyoruz. Yeteneklerinin orasında burasında cc olan bi viç daktır sınıfı zaten Jay Wilson'dan veya takımından hakiki bir odun yer zaten. Kısacası herşey mükemmel işler cooldownlar açılır 15 saniyelik buff alınır hurra saldırılır, şayet bu açım esnasında 1-2 cc hayal yıkar zannımca. Elimize ulaşsın o zaman tam konuşuruz

Edit : Zaten pvp yi pvp yapanda cc ve distruption değil midir ? Planlara çomak sokma işinde de alana hakim Viç Daktır sınıfı. Ha birde vidyolar hoş tabi ama bu vidyolarda sınıfları oynayanlar baba hardcore pvpciler olmadıkça kaale alınır mı ? Sınıf balansı açısından yani ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kagore -- 9 Mayıs 2012; 13:56:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: blackpink

quote:

Benim de gözümden kaçmadı o görüntüler, ama PvP çıkana kadar neler değişir neler.
    İki ot karıştırır yeni zehirler yaparız, merak etmesinler.

Edit: Aklıma takılan bi' şey var, Mass Confusion yeteneğini PvP'de nasıl kullanıcaz, büyüden sonra gidip takım arkadaşına saldıracak değil ya?
    Bize verdiği hasar takım arkadaşına falan yazılır heralde.

Hacım zaten o noktada işler sarpa sarıyor. Tam kesin ve net değil pvp açısından bu yüzden elimiz kolumuz bağlı.

Birçok yorum yapabiliriz konu hakkında. Ne desek boş bazı yetenekler açısından.

Öte yandan öyle bir Viç Daktır yapılabilir ki sadece ccden ibaret milleti korkutsun yere mıhlasın sadece yanındakiler iş yapsın. Bu ccler ayar yemesse pvpde ne olur ? Hazin öyküler ve teoriler bunlar.

Edit : Çok fazla hakkında yazılmış, düzeltildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kagore -- 9 Mayıs 2012; 14:16:36 >

• quote:

Hacım zaten o noktada işler sarpa sarıyor. Tam kesin ve net değil pvp açısından bu yüzden elimiz kolumuz bağlı.

Birçok yorum yapabiliriz konu hakkında. Ne desek boş bazı yetenekler açısından.

Öte yandan öyle bir Viç Daktır yapılabilir ki sadece ccden ibaret milleti korkutsun yere mıhlasın sadece yanındakiler iş yapsın. Bu ccler ayar yemesse pvpde ne olur ? Hazin öyküler ve teoriler bunlar.

Edit : Çok fazla hakkında yazılmış, düzeltildi.

Haklısın @Kagore ,
    Buradan daha öncede olduğu gibi, oyunun tamamen PvE tabanlı yaratıldığını anlayabiliyoruz.
    PvP kısmı ise güzel bir kahvenin yanında gelen kurabiye ikramı olacak sanırım. (Bizleri şaşırtıp tamamen farklı bir mod yazmazlarsa.)
  • Pvp skilleri değişik olacak gibi bi laf çıktı ağızlarından bi video da. (Skillere büyük ihtimalle modifikasyon gelecek PvP için)
    O yüzden hiç PvP ile ilgili bişey yazmak çizmek düşünmek gelmiyor içimden boşa zaman kaybı tamamen.

Ancak şunu da göz ardı etmeyin her halukarda competitive bir alan olmayacak çok aşırı bir denge kaygısıyla yapılmayacak bu PvP. Ama bu da değişebilir zamanla üzerinde çalışıyoruz diyor kafadan 4-5 ya sürer zaten her şey değişebilir.
  • quote:

Pvp skilleri değişik olacak gibi bi laf çıktı ağızlarından bi video da. (Skillere büyük ihtimalle modifikasyon gelecek PvP için)
    O yüzden hiç PvP ile ilgili bişey yazmak çizmek düşünmek gelmiyor içimden boşa zaman kaybı tamamen.

Ancak şunu da göz ardı etmeyin her halukarda competitive bir alan olmayacak çok aşırı bir denge kaygısıyla yapılmayacak bu PvP. Ama bu da değişebilir zamanla üzerinde çalışıyoruz diyor kafadan 4-5 ya sürer zaten her şey değişebilir.

Çok önceydi o video 2-3 sene oldu herhalde ama en mantıklı çözüm bu dedikleri. Yoksa bizim daktırla bir kurbağaya yuttururuz, üstüne "Bööö" deriz, ardından kafasını karşıtırırız, gene olmadı davuk yaptırırız bizim ayak işçilerine. Adam kurtuldum derken kurbağanın CD si bitti bile :)

PvE dahilinde bile insanlar yaygara çıkarıyor forumlarda (ilk 13 sev,ye için birde...) yok Wizard tek vuruşta 2000 kişi alıyor, Monk saniyede 500 heal basıyor, barbarın göğüs kılları demon hunterınkinden uzun v.b.
    İşin içine competitive pvp de girerse Blizz kapatır forumları gider (hoş Wow senelerdir açık) Çok fazla seçenek var bu sefer yetenekler ve sınıflar arasında, işleri baya zor pvp açısından.

İlk iki oyunda da denge niyetine bir şey yoktu. Bu oyundan da fazla bir şey beklemiyorum ben.
    Mesela blackpink hocamız kurabiye benzetmesi yapmış, bana 2. oyunda, battlenet serverlarında, hep Charge+Frost auralı Pala remzi çıkardı o kurabiyeden. Ben de güya Knockback ve Frozen a immune bir barbarım. Adamlar haritanın öteki ucuna kadar ittire ittire keserdi beni :( 2 tanesi Pong niyetine oynamışlardı hatta benle...

• Bahsettiğim video yanlış hatırlamıyosam reveal.diablo3.com daki sonuncu ya da bi önceki video. PvP den bahsediyorlar. Orda bahsettiler sanki. Bi daha seyretmek lazım.
  • OO aresmar dostum kaydını yapmış, mıntıka gezisine gelmiş, Kagore daktırda hemen Mojitosunu vermiş, blackpink ise hatunları getirmiş (fısıltı). Birde bazı popüler kültür ürünü elemanlar mıntıkamızı karıştırmaya çalışmış, tövbe, tövbe. Biriniz bir Hex (nazar) büyüsü yapsın çekemiyorlar bizi
    Ayrıca şu sony vaio lu, havuç borulu dayının resmini kaldıralım diyorum aresmar' ı ilk günden korkutup kaçırmayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABomb -- 9 Mayıs 2012; 19:55:19 >
  • @ABomb Bugünden itibaren başlığımız Hex'lenmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABomb

OO aresmar dostum kaydını yapmış, mıntıka gezisine gelmiş, Kagore daktırda hemen Mojitosunu vermiş, blackpink ise hatunları getirmiş (fısıltı). Birde bazı popüler kültür ürünü elemanlar mıntıkamızı karıştırmaya çalışmış, tövbe, tövbe. Biriniz bir Hex (nazar) büyüsü yapsın çekemiyorlar bizi
    Ayrıca şu sony vaio lu, havuç borulu dayının resmini kaldıralım diyorum aresmar' ı ilk günden korkutup kaçırmayalım.

Yok yok kolay kolay korkmam ama pek de hoş değil yani havuç filan eheheh.

•  Witch Doctorların toplanma noktası (Feel'da voodoo)

dayı dart atarken..
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.