Şimdi Ara

Witch Doctorların toplanma noktası (Feel'da voodoo) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.111
Cevap
21
Favori
127.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Helldancer

Witch Doctorların toplanma noktası (Feel'da voodoo)

Abi bu kesinlikle 60 level olmuş.
  • 200 dolar bir fan made figüre vermektense, official bir figür bekleyip, dreamersfigure veya benzeri yerlerden almak daha iyidir sanırsam. Ayrıca tercihim male zenci Bu arada araştırma için şükranlarımı sunarım...

Edit: Bende ebay üzerinden alabileceğiniz, ücretsiz kargo ve international gönderim yapan satıcılar üzerinden alabileceğiniz mousepadleri ekliyim

http://www.ebay.com/itm/Diablo-3-PC-Game-Witch-Doctor-Mouse-Pad-P90-/320887443274?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4ab661cf4a#ht_709wt_1396

http://www.ebay.com/itm/Diablo-3-Witch-Doctor-Monster-Mouse-Pad-BN-/220998433116?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item337488795c#ht_709wt_1396

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MantarTheGreat -- 25 Nisan 2012; 20:04:15 >

• Yok be anacım öyle rastlayıverdim nette. Yazdığın aklıma geldi. Fiyatı cidden abartı zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

http://www.ebay.com/itm/Diablo-3-PC-Game-Witch-Doctor-Mouse-Pad-P90-/320887443274?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4ab661cf4a#ht_709wt_1396

Vallahi bayıldım bu mouse pad'e. Ortam, yaratıklar falan 10 numara tek sıkıntı doctorumuzun tipi biraz tuhaf olmuş. En azından "Doğum esnasında bileği kırılıp ecüş kalmış içe dönük bir el" gibi bir detay ekleselermiş tam olurmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Helldancer -- 25 Nisan 2012; 18:18:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Helldancer

• kagore nin seçtiği pet şarkısında sağda gözüme bişey takıldı.. bir fesatlık sezdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer Roses

kagore nin seçtiği pet şarkısında sağda gözüme bişey takıldı.. bir fesatlık sezdim

Tam olarak hangisi belirtmen lazım, fesat şeyler fesat insanların gözüne takılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kagore

quote:

kagore nin seçtiği pet şarkısında sağda gözüme bişey takıldı.. bir fesatlık sezdim

Tam olarak hangisi belirtmen lazım, fesat şeyler fesat insanların gözüne takılır

balıkesirin çılgın eşekleri

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kagore

quote:

balıkesirin çılgın eşekleri

Youtube utansın

• Yahu beta'ya ilk başladım 5-6 ay önce dedim ki şu witch doctor en ezik ben şundan bi başlıyayım. Başlayış o başlayış kafama takıldı mı.

Ama dedim forumda bunu oynayan az olur. Yine yanılttınız be beni. Hastasıyım her yerde çıkan imzalarınızın helal!
  • Yahu benim gibi Wizard'ların yeri neresi?
    Bizim başımız kelmi!
  •  Witch Doctorların toplanma noktası (Feel'da voodoo)

Toktur bey vitamin hapı var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobo. -- 26 Nisan 2012; 0:01:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobo.

Toktur bey vitamin hapı var mıdır?

Bunuda gördüm ya daha da bişi demem
  • Summoncu doktor civanımlara gelsin, Gargantuan ile sakin bir sabah yürüyüşü;

Linkte gayet güzel fan yapımı resimler var :)

http://diablo.incgamers.com/gallery/showphoto.php/photo/8216/title/witch-doctor/cat/501

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 26 Nisan 2012; 11:55:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

http://diablo.incgamers.com/gallery/showphoto.php/photo/8216/title/witch-doctor/cat/501

Heybetiyle, D2'deki necromun fire golemini hiç aratmıyor...
    Hell ve inferno da iş yaparsa bide tam olur
  •  Witch Doctorların toplanma noktası (Feel'da voodoo)

Doctorum civanım nasıl da güzel görünüyor arkada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Helldancer -- 26 Nisan 2012; 12:13:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Summoncu doktor civanımlara gelsin, Gargantuan ile sakin bir sabah yürüyüşü;

Mükemmel bir çalışma olmuş, sırf bu tarz resimler için CE istiyorum.
  • @Kagore ADAMIN ATOM ÇEKİRDEĞİSİN DİBİSİN KAREKÖKÜ Pİ SAYISISIN...

Öncelikle bu kadar ugrasıp bilgi verdigin icin teşekkür ederim. Betasından buyana wow oyniyan biri olarak cok uzak degilim diablo 3 sisteme fakat bilmedigim anlamadıgım cok sey oldu tabiki umarım benim yazdıklarımada cevap veririsn.
    Öncelikle rune olayı hiç anlamadım runları secmemize skill secerken izinmi veriliyor yoksa biyerlerden yapıp toplayıp biseylermi yapıyoruz.
    İkinci olarak askerde oldugum icin betasını oynama fırsatım olmadı senin yazılarını okuyana kadar DH/Barbar>WD diyordum arada kalıyordum ama artık kesin WD acıcam.
    Eline emegine fikrine + espirili yönüne saglık :)

• quote:

Orijinalden alıntı: kaanbalci07

@Kagore ADAMIN ATOM ÇEKİRDEĞİSİN DİBİSİN KAREKÖKÜ Pİ SAYISISIN...

Öncelikle bu kadar ugrasıp bilgi verdigin icin teşekkür ederim. Betasından buyana wow oyniyan biri olarak cok uzak degilim diablo 3 sisteme fakat bilmedigim anlamadıgım cok sey oldu tabiki umarım benim yazdıklarımada cevap veririsn.
    Öncelikle rune olayı hiç anlamadım runları secmemize skill secerken izinmi veriliyor yoksa biyerlerden yapıp toplayıp biseylermi yapıyoruz.
    İkinci olarak askerde oldugum icin betasını oynama fırsatım olmadı senin yazılarını okuyana kadar DH/Barbar>WD diyordum arada kalıyordum ama artık kesin WD acıcam.

Hocam her skillin rune'suz hali var, buna skillin temel hali diyebiliriz, ilk olarak bu açılıyor. Daha sonra levelımız yükseldikçe bu skill için yeni runelar açılıyor ve runelar, skilli belli yönlerden değiştiriyor; kimisi damage'i artırıyor, kimisi alan etkisini artırıyor, kimisi kullanmak için gerekli olan kaynağı azaltıyor, kimisi skille stun gibi özellikler ekliyor vs...

• quote:

Orijinalden alıntı: kaanbalci07

@Kagore ADAMIN ATOM ÇEKİRDEĞİSİN DİBİSİN KAREKÖKÜ Pİ SAYISISIN...

Çok teşekkür ederim Hacı Daktır nihayetinde sizlerin azıcık keyif almasını sağlayıp birazda ilginizi çektiysem konularla atom halt etsin bu bana yeter. Umarım cevap verirsin demişsin kalbimi kırmışsın şayet öyle şey olur mu tabi ki cevap veririm.

Hacım soruna gelirsek Bögüalp'in cevapladığı gibi skiller ilk olarak açılıyor, bazı runeler ileri seviyelerde açılabilmekteyken (50-60) bazısı 20-30 arasında olabiliyor. Yani özet olarak 60 yaşına basınca hakketen herşeyi deneyip , test edebiliyorsun. 60 yaşındaki Viç Daktırlar Böyük Hekim sıfatını kazanıyor.

Son olarak Kaan Daktırım genede birkaç vidyo izlemeni öneririm niye dersen ne kadar biz Burjuvai olsakta en önemlisi insanın kendini bulduğu sınıfla oynaması şahane oluyor.

Burda her türlü sualini paylaşabilirsin Viç Daktır konusunda eminim ki diğer Viç Daktırlarda yardımcı olmak için elinden geleni yapacaktır, eğer diğer suallerin varsa misal keltoşlarla veya konanlarla ilgili gene buradan veyahut benimle direk pm olarak paylaşabilirsin.

Okumak için ayırdığın zaman adına şükranlarımı sunarım, Allah hayırlı tezkereler versin kardeşim Asker Daktırım (Tabi eğer tezkereyi alıp döndüysen Gününü Gün et Kaan Daktır ).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kagore -- 26 Nisan 2012; 13:40:55 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.