Şimdi Ara

Witch Doctorların toplanma noktası (Feel'da voodoo) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.111
Cevap
21
Favori
127.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

@Kagore Sanada canı gönülden teşekkürler. İzledigim video sayısını anlatamam sana :) ama devam edicem tabiki dediklerine dikkat ederek daha canı gönülden emin olabilirsin. Tezkere 17 Mayısta 2 gün gec baslıycam deliriyorum zaten ön sipariş verdim Aklıma takılanları sormaya devam edicem saol :)
  • @Kagore WD illuminati bağlantılı diyorlar hacım aslı astarı varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzZ.

@Kagore WD illuminati bağlantılı diyorlar hacım aslı astarı varmı ?

Naptın Patron böyle sırlarımızı çatadanak diye döktün şimdi mıntıkanın peşini bırakmaz 9/11 cılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Summoncu doktor civanımlara gelsin, Gargantuan ile sakin bir sabah yürüyüşü;

Mükemmel bir çalışma olmuş, sırf bu tarz resimler için CE istiyorum.

CE içinde de güzel resimler vardır ama bu fan çalışması sadece hocam. Resmin altındaki linkte bir kaç tane daha var iyi kötü.
  • Betayı hiç oynamadım. Sabırla full'ünü bekliyorum. Tam sürümle başlamak istiyorum oyuna. Video'lardan izlediğim kadarıyla da bana en çekici gelen karakter Witch Doctor oldu. Witch Doctor ile başlayacağız inş...
  • Witch Doctor Rules!
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

Millet kafayı kırmış arkadaş, Allah bunlara 15 Mayıs'ı görmeyi nasip etsin yoksa halleri harap
  • WD adamın çatal, bıçak, kaşık seti böyle olur, hele bıçak tam bir Ceremonial Knife tadında.

Witch Doctorların toplanma noktası (Feel'da voodoo)
  • O bıçak daha çok "azimle duvarı bile delerim" modunda
  • Witch doctor la monk arasında kaldım. Betda monku cok sevdim witch doctorla oynamak zor olcak gibi pvp de de monk daha yararlı olur gibi geldi ama witch doctor da ilerleyen levellerde eglenceli olablir. Sizce hangini seciyim cok da zorlanmayım istiyorum. Malum zaman az. Biraz da wizard aklımı celiyor napsam
  • @Kagore

Saygıdere Daktır ustam bir sorum olucak daktır la ilgili degil ama.
    Sorum su; Arkadasımla co-op yapıcaz oda ön siparis verdi beraber oyniyacaz diye fakat aklımıza söyle bir soru takıldı itemler ne durumda olucak bir kac yer araştırdıgımızda 2 mize lootlar ayrı görülecek oldugu yazıyor yani kim ninjalarsa o almıyacak diye okuduk bilgin varsa varmıdır aslı astarı?
    Saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanbalci07

@Kagore

Sorum su; Arkadasımla co-op yapıcaz oda ön siparis verdi beraber oyniyacaz diye fakat aklımıza söyle bir soru takıldı itemler ne durumda olucak bir kac yer araştırdıgımızda 2 mize lootlar ayrı görülecek oldugu yazıyor yani kim ninjalarsa o almıyacak diye okuduk bilgin varsa varmıdır aslı astarı?
    Saygılar...

Aynen öyle Daktır Kaan bu güzel bir yenilik herkese ayrı item düşecek, öte yandan arkadaşına sana yarayan bir item düşünce verebilecek. Böylece herkes bir loot kazanım hakkına ulaşacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kagore

quote:

Orijinalden alıntı: kaanbalci07

@Kagore

Saygılar...

Aynen öyle Daktır Kaan bu güzel bir yenilik herkese ayrı item düşecek, öte yandan arkadaşına sana yarayan bir item düşünce verebilecek. Böylece herkes bir loot kazanım hakkına ulaşacak.

Alıntıları Göster
    @kagore saygı duydum teşekkür ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SilentJhao -- 27 Nisan 2012; 19:03:05 >

• @ Kagore can senin aklındaki build nedir, hangi buildle oynamayı düşünüyorsun?
  • Beyler Wizard' da Disintegrate + Volatility gibi bir skill ile % 375 Aeo hasar verirken, bizm sacrifice dog skillinin % 275 hasar vermesi biraz garip değil mi? Hem de Disintegrate Arcane Power olduğu müddetçe kullanılabilirken

Edit : Wizard' ın skillinde % 35 şans faktörü varmış, yani her skilli kullandığınızda % 395 hasar vermiyor ama yine de bana fazla op geldi skill.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABomb -- 28 Nisan 2012; 20:18:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABomb

Beyler Wizard' da Disintegrate + Volatility gibi bir skill ile % 375 Aeo hasar verirken, bizm sacrifice dog skillinin % 275 hasar vermesi biraz garip değil mi? Hem de Disintegrate Arcane Power olduğu müddetçe kullanılabilirken

Edit : Wizard' ın skillinde % 35 şans faktörü varmış, yani her skilli kullandığınızda % 395 hasar vermiyor ama yine de bana fazla op geldi skill.

Runele yetenekle runesüzü karşılaştırırsan ezik kalır tabi :)

Sacrifice'ye Next of Kin'i özelliğini eklersen %35 şansa köpeği kaybetmemiş olacaksın örnek olarak. Veya her sacrifice için %5 hasar arttrıran var en son seviyede.
    Ve sacrificeı adamları görmeden de kullanabilirsin, duvar yada engellerin arkasından ama Wizard ın efektif kullanabilmesi için görsel temas halinde olaması lazım sürekli, ağaç dalına bile çarpsa çok değerli Arcane Energy boşa gidecek. Disintegrate su gibi yakıyor zaten.

Tek tek skilleri karşılaştırmak pek mantıklı değil tabi, karakterlerin oynanış şekilleri farklı sonuçta.
    WD ile 5-6 köpeği saniyeler içinde patlatabileceksin mesela ama Wizardda şans yüzüne 10 saniye gülmedi mi yedin dayağı.

Eklenti: Ayrıca Wizardın aoesi daha küçük alanlı, biri 8 yard öteki 12.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 28 Nisan 2012; 20:30:11 >

• quote:

quote:

Beyler Wizard' da Disintegrate + Volatility gibi bir skill ile % 375 Aeo hasar verirken, bizm sacrifice dog skillinin % 275 hasar vermesi biraz garip değil mi? Hem de Disintegrate Arcane Power olduğu müddetçe kullanılabilirken

Sacrifice'ye Next of Kin'i özelliğini eklersen %35 şansa köpeği kaybetmemiş olacaksın örnek olarak. Veya her sacrifice için %5 hasar arttrıran var en son seviyede.
    Ve sacrificeı adamları görmeden de kullanabilirsin, duvar yada engellerin arkasından ama Wizard ın efektif kullanabilmesi için görsel temas halinde olaması lazım sürekli, ağaç dalına bile çarpsa çok değerli Arcane Energy boşa gidecek. Disintegrate su gibi yakıyor zaten.

Tek tek skilleri karşılaştırmak pek mantıklı değil tabi, karakterlerin oynanış şekilleri farklı sonuçta.
    WD ile 5-6 köpeği saniyeler içinde patlatabileceksin mesela ama Wizardda şans yüzüne 10 saniye gülmedi mi yedin dayağı.

Aslında ben skillin OP olmasına dikkat çekecekken Sacrifice ile karşılaştırarak hata ettim. Zaten skill Op olursa illaki balance yer.

• Ufak kalabalıkları temizlemek için belki ama arcane energy bitene kadar öldüremeyeceği tiplerde yalan olur.
    Üstelik şansa bağlı ve o %35 60.seviyede gelecek, önceleri daha düşük olur.
    Ayrıca PvE de olay yaratıkların ölmesi, OP lik bir durum göremiyorum ben, varsın benden önce kessin yaratıkları.

Barbarın Cleave- Rupture rune ü de aynı şeklide işliyor, hasarı daha az belki ama hem bedava, hem rage dolduruyor, hem çok erken kavuşuyoruz hem de çok rahat zinicirleme temizleyebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 28 Nisan 2012; 20:44:50 >
  • quote:

quote:

Hocam ben de bu karşılaştırmaya anlam veremedim ama yine de yazayım:

-Disintegrate uzak mesafeden de etkili olan bir skill, sacrifice kullanmak için zombie dogların yanımıza sokulması gerekecek. Teleport+Disintegrate varken Wizard'ın yaklaştıracağını sanmıyorum pek.

-Disintegrate arcane power harcıyor evet ama cooldown'ı yok. Arcane power regeneration yerinde olursa gayet seri kullanılabilir. Zaten 20 arcane power harcıyor, fazla sayılmaz. Sacrifice'da cooldown yok ama zombie dogların cooldown'ı 1 dakika...

-WD ile 5-6 köpeği nasıl patlatıyoruz hocam; 3 köpek var, %35 şansla patladıklarında yeni bir köpek çıkarma ihtimalini göz önünde bulundurursak -ki %35 = 1/3 yaklaşık- 4 köpek patlatabilir WD. Ha %35 ihtimal hepsinde birden tutabilir ama bu istisna olur...

Yani bu karşılaştırma bence de biraz enteresan ama sizin cevabınızı görünce yazma ihtiyacı duydum

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.