Şimdi Ara

fun server

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Witchblade* -- 13 Haziran 2022; 20:12:55 >

• Bu mesaj silindi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Witchblade* -- 13 Haziran 2022; 20:13:5 >
  • Rezerved.

Ddos atar simdi antenin biri herkese verme ip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bekliyoruz
  • Bilader kusura bakma ama kendi makinanda verimli olamaz. Yazdıklarına gelince boşuna server açıp ne milletin zamanını çal ne de bu işle ugraş. Biz zamanında 3 server açıp kapattık. Benim düşüncem tabi hayat senin...
  • ben öyle 50 60 kişi girsin demiyorum ki :D açık tutacağımı da söylemiyorum belirli zamanlarda organize olup, girip takılma-pvp yapma amaçlı açacağım fun serveri zevklidir böyle işler :)
  • Eh o zaman benden de kolay gelsin demek düşer. İyi çalışmalar ve pvpler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sro için Teamspeak3 Server'ı.
    12 yıl önce açıldı
    Metin2 PVP server ÖNERİSİ !!!
    5 yıl önce açıldı
    wow private server önerisi
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • topic açmayayım dedim- hayırdır aura konusu niye kapandı? küfürleşmeler mi başladı? tüh ulen kaçırdık :D
  • Witchblade* W kullanıcısına yanıt
    Ercan alihandan alıntı yapıyorum sende okursun inş ugraştırma şimdi beni .d

O konuya en son ben bişeyler yazdımda herkül göremedi onları ona yanarım. Neyse önemi kalmadı. Şey dicem alihan demiştim olm sana kullanacaktım ben o müzigi diye. Al bakim .d

http://www.youtube.com/watch?v=ycrDI3JoB0E
  • videoya uymamış o müzik ne yalan söyliym :d ama elitede hero olmuşsun arkadaş çok zor diyordu allah heveslik aldırsın

ercan ne yazdın göstermiyor tekrar yaz :D
  • 1 ay önceydi heroluk. Şimdi hero degilim ara verdim l2 eliteye. Video duruyodu öyle dün yaptım forumda millet foto moto atmaya başladı çok iş yapıyolarmış mafia olmuşlar. Adam townda foto atıyor. Hani dedim bide biz townda neler yapıyoruz onu görsünler ;) O müzik videoya uymadıda hani onu kullandım içim rahat :D:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Witchblade*

topic açmayayım dedim- hayırdır aura konusu niye kapandı? küfürleşmeler mi başladı? tüh ulen kaçırdık :D

Yok sadece Arkadas konuyu kapattırma gereği duymus,Çünkü basit bildiğimiz şeyleri anlatmaya çalışmış ve Ona göre biz hatalıymışız L2 AURO Başlığının altında server ile ilgili video paylaşarak.Aslında Mantıklı düşünse L2 Aura adında topic acıyor ve yakında açılacak olan Türk forum sitesininde reklamının o baslık altında yapılmıyacağını anlar.
    Ne zamanki biz konuyla ilgili yani server ile ilgili Video paylaşalım ona gore VİDEO'nun yeri orası olmuyor.Fazlada diyecek bir şey yok.Bundan sonra herhangi bir serverin başlığı açıldığı zaman orada bir şey paylaşmayız ve yeniden Topic açalım daha cok Gereksiz konu olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~SiD~ -- 30 Temmuz 2013; 14:14:48 >
  • kim bu yazılanları silen?! rahat rahat konuşamayacakmıyız arkadaş?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.