Şimdi Ara

Witcher 3 grafik ayarlari

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar monster a5 v5.2 im var gtx 960m li ram 8gb witcher 3 full hd de bazilari ultra bazilari yuksek ayarlarda ayarladim grafik ayarlarini ama 9 fps verdi yani oynanmadi bu normal biseydir umarım ?? Ve hangi grafik ayarlarını tercih edersiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok takır takır oynatmaz evet ama 9 fps de normal değil en azından bir 15-20 alır diye düşünüyorum
  • Aynen sorun var

• Çok yüksek ekran kartı gerektiriyor witcher 3 de akıcı oynamak için.
    Bizim kasada kol gibi ekran kartı var ama ultrada 20 fps lere düşüyor o oyun.
    Laptoplar zaten oyun için uygun değil.
  • rerererara R kullanıcısına yanıt
    Dostum hadi wihtcher 3 u gectim cs go da 40 fps aliyorum buna ne demeli :d

• witcher için 2 gb 128bit bi ekran kartıyla ultra ve yüksek ayarlarda 9 fps alman normal cidden normal. 4 gb 385 bit ekran kartıyla ben ultra ayarlarda 25-30 fps arası aldım.

CSGO içinde yine yüksek ayarlarda oynuyorsan 40 fps alman olası. O yüzden ayarları düşürmekle başla işe.

witcher için bi tavsiyem yok ayarları düşürecegime hiç oynamam daha iyi dedim oynamadım :D

CSGO içinse öncelikle ekran çözünürlüğünü Masaüstü ekran çözünürlüğün ile aynı yap ve hatta uyumlu olan bir alt çözünürlüğe düşür hem oyunun hem de masa üstünü. Örneğin Ekran çözünürlüğün 1920x1080 ve oyunda da aynı ise bi alt uyumlu olan 1650x1080 yap (tam emin değilim değerlerden sen yapınca anlarsın zaten)

Ayrıca nvidia cs go ayarları yaz google'a ve orada videolar fln çıkar. Oradakileri de uygularsan csgo 100 fps'ye yakın alırsın.

Ha son olarak klasik olacak. Ekran kartı driverini güncelle :D hadi kolay gelsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.