Şimdi Ara

Witcher 3 Resmi olarak Türkçe oluyor [BİLGİLENDİRME İLK SAYFADA] (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
911
Cevap
6
Favori
20.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: melez 72

hocam bende de hep %10 da kaldı. herhalde internetin hızı düşük olduğundandır.

50Mbit fiber var bende psnde sorun var, bende de bu şekildi %75 oldu bi anda yine %10'a düştü şimdi %57
  • Us psn güncelleme 2 saat sonra inmiş olacak .. Türkçe olmazsa artık goty sürümü kutu alacağım .. İndirmeyle uğraşmam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tr yama olursa bugün bf1'den sonra bi 10 saat oynarım herhalde, 40 saat oynamıştım ingilizce, sıfırdan başlarım hiç sorun değil
  • TR'den tekrar indiriyorum oyunu. 51 gb umarım dil desteği normal sürümlerde de kullanılabilir olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tr psn. Güncelleme geldi, sağolsun ttnetin akksı yüzünden 6 saat diyo 3 gblık güncelleme için. Roket için aradım sorun çıktı sistemde diyolar. Bekle bekle offf
  • Endo psn güncelleme boyutu 2,982 GB, 20Dakikaya inecek, TR psn oyununu indirmiyorum daha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 30 Ağustos 2016; 15:54:31 >
  • kutulu aldık oyunu (goty) yarın elime ulaşır türkçe olmasi icin ne yapmam gerekiyor arkadaşlar psn den bir şeyler inecekse boyutu kaç MB.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi must33_35 -- 30 Ağustos 2016; 15:55:47 >
  • Herkezinmi akk dolmus yaw

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelleme aşırı yavaş iniyor, kanser olmaya hazır olun indirecek varsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Endo psn güncelleme boyutu 2,982 GB, 20Dakikaya inecek, TR psn oyununu indirmiyorum daha.

Hocam endoda tr dil var mıymış

• Benim akk aşılmadı ama güncelleme hazırlık aşamasında 10 dakikadır. Dua eşliğinde indireceğim inşallah Türkçe olur diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deve Katili

quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Endo psn güncelleme boyutu 2,982 GB, 20Dakikaya inecek, TR psn oyununu indirmiyorum daha.

Hocam endoda tr dil var mıymış

Güncelleme iniyor işte, iner inmez bilgi vereceğim.
  • Tr psn eski sürüm güncelleme yaptım türkçe oldu

• Arkadaşlar oyun tr psn den alınma ve güncelleme bitmek üzere. Sadece oyun var ben de şu anda hiç bir dlc yok. Birazdan bitecek güncelleme.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet1923-

Tr psn eski sürüm güncelleme yaptım türkçe oldu

• quote:

Ohh, bu süper işte, her ihtimale karşı tr hesap da aldım, endoyu da merak ediyorum ama Tr olursa komedi olur
  • cook iyi olmus turkce sirf o kayit yapmistim daha oyun bile bitmemisti hep yan gorev yapa yapa hepsini sildim sifirdab basladim oyuna

• quote:

Cok guzelhaber.

• Sırasıyla
    Endo,Usa şimdi de Rus'a transfer olduk

• quote:

Orijinalden alıntı: Nınja

Sırasıyla
    Endo,Usa şimdi de Rus'a transfer olduk

32 yaşına gelmiş zamanında dünya yıldızı olmuş futbolcu gibi olduk, ben de Endonezyadan Türkiyeye geçiyorum iyi para teklif ettiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 30 Ağustos 2016; 16:10:00 >
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.