Şimdi Ara

Witcher 3 Resmi olarak Türkçe oluyor [BİLGİLENDİRME İLK SAYFADA] (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
911
Cevap
6
Favori
20.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Darısı USA başına us psn üzernden iniyor benim güncelleme 3 saat sonra acaba Türkçe olacak mı ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackprague

Darısı USA başına us psn üzernden iniyor benim güncelleme 3 saat sonra acaba Türkçe olacak mı ya

Bence olmayacak us psn hocam
  • Güncelleme bitti , eski sürüm tr psn witcher var elimde oyun türkçe arkadaşlar, sorun yok.

Şöyle diyalog ağırlıklı her oyuna altyazı desteği verseler , psn den de 10 TL ye satsalar kimse hayır demez heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MARCO

quote:

Orijinalden alıntı: blackprague

Darısı USA başına us psn üzernden iniyor benim güncelleme 3 saat sonra acaba Türkçe olacak mı ya

Bence olmayacak us psn hocam

Sizin adiniza sevinirimde ben sirf olmayacak diye 150 tl verdim bende oyun varken olursa size hayirli olsun bana hasirt diye girer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wither

Güncelleme bitti , eski sürüm tr psn witcher var elimde oyun türkçe arkadaşlar, sorun yok.

Şöyle diyalog ağırlıklı her oyuna altyazı desteği verseler , psn den de 10 TL ye satsalar kimse hayır demez heralde.

RPGlerde 50-100TL bile verebilirim sıkıntı yok, ingilizce bilmediğimden değil ana dilimde oynamak bir başka
  • Beyler bu psnin Allah belasını versin, güncelleme inmesine 5dk kaldı, birden indirilemiyor, sunucu ile bağlantı kesildi dedi şimdi yine indirmeye hazırlanıyor diyor, ana avrat düz gidesim var şu an, ben direkt TR hesaptakini indiriyorum, yeter valla delirdim.
  • Roketi hallettim, 6 saat kaldı ibaresi indi 32 dakikaya. Yahu şu oyunu türkçe oynamak için sabırsızlıktan ölüyorum. En baştan sıfırdan başlayacam, eskisi gibi diyologlarda anlamıyorum deyip kareye bas allah bas yapmayacam, kitaplarını tek tek okuyacam oyy oyyy

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ir0n MaideN

Roketi hallettim, 6 saat kaldı ibaresi indi 32 dakikaya. Yahu şu oyunu türkçe oynamak için sabırsızlıktan ölüyorum. En baştan sıfırdan başlayacam, eskisi gibi diyologlarda anlamıyorum deyip kareye bas allah bas yapmayacam, kitaplarını tek tek okuyacam oyy oyyy

/>
  • Bizim için yeniden yılın oyunu

• quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Beyler bu psnin Allah belasını versin, güncelleme inmesine 5dk kaldı, birden indirilemiyor, sunucu ile bağlantı kesildi dedi şimdi yine indirmeye hazırlanıyor diyor, ana avrat düz gidesim var şu an, ben direkt TR hesaptakini indiriyorum, yeter valla delirdim.

Bende de aynısını yaptı. Burak ama şunu farkettin mi bilmiyorum. İlk indirirken 3bin küsür mb diyodu, hatayı verdikten sonrada tekrar indirmeye başlattığında 2900 küsürlerde mb dedi. İlginç bir şekilde dosya değişikliği oldu o ara. Neyse hayırlısıyla indirsek bari:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Roketi hallettim, 6 saat kaldı ibaresi indi 32 dakikaya. Yahu şu oyunu türkçe oynamak için sabırsızlıktan ölüyorum. En baştan sıfırdan başlayacam, eskisi gibi diyologlarda anlamıyorum deyip kareye bas allah bas yapmayacam, kitaplarını tek tek okuyacam oyy oyyy

Ps hesabın US mu TR mi ?
  • Arkadaşlar indirme yavaşlıyorsa dns değiştirin 195.175.39.39 195.175.39.40 bu DNS'ler uydunette özellikle işe yarıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: dragonbornx

Herkezinmi akk dolmus yaw

Ay sonu olunca normaldir. 150 gb akk bitti benim de.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • RUS PSN üzerinde GOTY alan var mı? Türkçe alt yazılı mı RUS PSN'de?

• Mescut kullanıcısına yanıt
    Evet

• arkadaşlar us psn sürümünde durum nedir bilen var mı? :D
  • Suan bende indiriyorum kutulu oyun var bakalim ne turkce olucak mi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Beyler bu psnin Allah belasını versin, güncelleme inmesine 5dk kaldı, birden indirilemiyor, sunucu ile bağlantı kesildi dedi şimdi yine indirmeye hazırlanıyor diyor, ana avrat düz gidesim var şu an, ben direkt TR hesaptakini indiriyorum, yeter valla delirdim.

Bende de aynısını yaptı. Burak ama şunu farkettin mi bilmiyorum. İlk indirirken 3bin küsür mb diyodu, hatayı verdikten sonrada tekrar indirmeye başlattığında 2900 küsürlerde mb dedi. İlginç bir şekilde dosya değişikliği oldu o ara. Neyse hayırlısıyla indirsek bari:)

Şu an bende 275mb indiriyor, iyice kafayı yedi :D
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.