Şimdi Ara

Witcher 3 Resmi olarak Türkçe oluyor [BİLGİLENDİRME İLK SAYFADA] (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
911
Cevap
6
Favori
20.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mevcut kardesim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onada evet 😀

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatal05

quote:

Orijinalden alıntı: dark dragon

23 stüdyoları siz bakmayın buradaki ergenlere, elinize sağlık. Çalışmalarınızı daha genişletmenizi, Rockstar, Ubisoft, Ea gibi büyük firmalarla da çalışarak daha fazla oyunu Türkçe sunmanızı isteriz.

Kafan mı güzel kardeş? Oyunu zaten çeviri eden bir ekip vardı, daha neyin çevirisi için 23studios denilen şeyi savunuyorsun anlamadım?

Birader ne tatava yaptınız be.
    PC tarafında çeviriyi yapan arkadaşlar GÖNÜLLÜ yapmış mı yapmış.
    Sonra CDP ile iletişime geçip yazı konulmasını istemiş. CDP de bunları oyalayıp daha sonra 23S ile anlaştık demiş.
    Burda varsa bir suçlu CDP'dir.
    Ne linç ettiniz yahu adamları. Yok 23S işi almasaymış da yok biz çeviriyoruz diye haber etseymiş de.
    Adamlar şirket kardeşim. Daha önce 10larca oyun çevirdiler. İşi almayıp veya haber verip ortaya çıktığında başlarına iş mi alsınlar?
    Kaldı ki ben şahsen daha önceden çevirileriyle bir çok oyun oynadığım için PC tarafında çeviren arkadaşların çevirisi yerine 23S'un çevirisini tercih ederim.
    Ne kadar iyi olursa olsun yaptıkları çeviri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 30 Ağustos 2016; 17:34:06 >

• Kutulu normal sürümünde güncellemeyi yaptım ama Türkçe seçeneği bulunmuyor maalesef. Bölge ALL dolayısıyla US PSN ile bağlantılı sanıyorum.
    Bunu elden çıkartıp yenisini alacağız mecburen, bu elimizde patlayacak gerçi o kesin.
  • Herkese hayırlı olsun.Witcher 3 ün özellikle PS4 de Türkçe olması umarım başka kapılarıda açar.Tekrar teşekkürler.
    Bu oyunu maddi durumunuz varsa 50 tl daha fazla verip Türkiye Psn yada kutulu olarak alın.Rus mus psn işleriyle resmi satışları düşürmeyelim.
    Herkes istediği yerden alır tabi ki ama bu sayede belki bundan sonraki Cyberpunk 2077 yide Türkçe görürüz.
    Aynı şekilde Rockstar,Ubisoft gibi firmalar Türkiye ye önem vermeye başlar.
  • Çeviri de gayet özenli olmuş.Türkçe desteğiyle goty i bırak bu jenerasyonun en iyi oyunu olabilir oyun.Darısı bethesda nın başına.

• Güncelleme ile Us hesaplarına türkçe gelmedi diyelim, peki 2.bölge kutulu witcher 3 alsam ve Us hesapta oynamaya devam etsem türkçe dil gelir mi ?.Kendi hesabımda oynamak istiyorum çünkü.

• xbox a gelmedi mi şimdi kesin olarak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Funder kullanıcısına yanıt
    Gelir. Oynadigin PSN hesabinin bir onemi yok, onemli olan oyunun bolge kodu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Andrew21 A kullanıcısına yanıt
    Burası Playstation konusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wither

Çeviri de gayet özenli olmuş.Türkçe desteğiyle goty i bırak bu jenerasyonun en iyi oyunu olabilir oyun.Darısı bethesda nın başına.

alt yazılı bir caps paylaşabilir misiniz? alt yazı boyutu nasıl? the orderda kör oldum da

• Usa ne oldu?

• Güncelleme bitti ve maalesef Us bölgesine gelmemiş tr altyazı :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Funder

Güncelleme bitti ve maalesef Us bölgesine gelmemiş tr altyazı :(

Eyv hocam bir umuttu ama bekliyorduk zaten olmayacagını ben goty kutulu alayım en iyisi.

• Beyler guncellemeleri yaptınız oyuna daldınız ıyı guzelde arada bi ss atın biz işteyiz

• quote:

Güncelleme ile Us hesaplarına türkçe gelmedi diyelim, peki 2.bölge kutulu witcher 3 alsam ve Us hesapta oynamaya devam etsem türkçe dil gelir mi ?.Kendi hesabımda oynamak istiyorum çünkü.

Maalesef. Oyunu oynayabilirsin ama baştan başlaman gerekecek. Bölge kodları farklı olduğu için save dosyaları 2. bölge oyunu görmez.
  • Dante kullanıcısına yanıt
    Sonuçta Us hesapta olsa, 2.bölge kutulu witcher 3 oynarsam türkçe geliyormuş.Baştan başlamak sorun değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Funder -- 30 Ağustos 2016; 18:26:21 >
  • quote:

Ama Us hesapta 2.bölge kutulu witcher 3 oynarsam türkçe geliyormuş.Baştan başlamak sorun değil.

Türkçe oynarsın orada sorun yok. Sadece baştan başlarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dağılın

quote:

Orijinalden alıntı: wither

Çeviri de gayet özenli olmuş.Türkçe desteğiyle goty i bırak bu jenerasyonun en iyi oyunu olabilir oyun.Darısı bethesda nın başına.

alt yazılı bir caps paylaşabilir misiniz? alt yazı boyutu nasıl? the orderda kör oldum da

türkçe altyazı boyutu küçük
  • Bu adamlar var ya adam gibi adam. Enine boyuna hayvan gibi oyun yapıyorlar. Oyun içinde oyun olan bir dünya sunuyorlar bize (gwent ayrı bir oyun olarak çıkmak üzere) neyse uzatmıyacağım ubisoft'un kıytırık oyunları 250 tl ye satılıyorsa bu oyunun ederi 750 lira. Oyunculara desteği hiçbir zaman kesmeyen, önceliği dlc'lerle kazıklamak olamayan, yalan konuşmayan ve anlattığından fazlasını her zaman bize vermiş olan bu firmayı ayakta alkışlıyorum.

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.