Şimdi Ara

Witcher 3 Resmi olarak Türkçe oluyor [BİLGİLENDİRME İLK SAYFADA] (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
911
Cevap
6
Favori
20.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende endo'dan aldığım withcer var.. ama galiba güncelleme gelmeyecek onu anladım..

benim şimdi oyunu sıfırdan tekrar mı almam gerekiyor.. yani benim anladığım öyle de son bi sorayım öyle alayım :)))

oyunun ingilizce seviyesi o kadar yüksekti ki, hiçbir şey anlamadan oynayıp durmuştum.. harika oldu bu.
  • Şagop kullanıcısına yanıt
    Evet Türkçe alt yazılı oynamak için türkçe alt yazı destek veren psn'lerden almalısınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nınja -- 30 Ağustos 2016; 18:39:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • creed73 kullanıcısına yanıt
    Order1886 gibi mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Şagop

bende endo'dan aldığım withcer var.. ama galiba güncelleme gelmeyecek onu anladım..

benim şimdi oyunu sıfırdan tekrar mı almam gerekiyor.. yani benim anladığım öyle de son bi sorayım öyle alayım :)))

oyunun ingilizce seviyesi o kadar yüksekti ki, hiçbir şey anlamadan oynayıp durmuştum.. harika oldu bu.

Bana endoda geldi güncelleme önceki sayfalara da yazdım, kurdum Türkçe yok gelmeyeceğini de bildiğim için TR hesaptan aldım oyunu.
  • Tr psn guncellemeyi indirdim. Oyunun dil seceneklerinde turkce var. Oyunun tr psn witcher 3 arti heart of stone dlc yani normal surum. Bilgilerinize

• quote:

Orijinalden alıntı: Carcharies

Bu adamlar var ya adam gibi adam. Enine boyuna hayvan gibi oyun yapıyorlar. Oyun içinde oyun olan bir dünya sunuyorlar bize (gwent ayrı bir oyun olarak çıkmak üzere) neyse uzatmıyacağım ubisoft'un kıytırık oyunları 250 tl ye satılıyorsa bu oyunun ederi 750 lira. Oyunculara desteği hiçbir zaman kesmeyen, önceliği dlc'lerle kazıklamak olamayan, yalan konuşmayan ve anlattığından fazlasını her zaman bize vermiş olan bu firmayı ayakta alkışlıyorum.

750 tl mi daha neler.asgari ucret 1300 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLuBu -- 30 Ağustos 2016; 18:52:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cagkan1905

Burası Playstation konusu.

eeee?bilen vardır belki...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SS isteyen arkadaşlar; Sanırım bunlar yeterli olur.
    Altyazı boyutu gayet yerinde. Orijinal İngilizce yazı boyutlarında hafızam yanıltmıyorsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

BEYLER ENDO HESAP GÜNCELLEMEYİ KURDUM VE TAHMİN ETTİĞİM GİBİ OYUNDA TÜRKÇE SEÇENEĞİ YOK.

İyiki Tr hesap aldım bugün yoksa sakata gelecektik

Tüh yaa, olmaz diye düşünüyordum gerçi ama yinede bir umut güncellemeden sonra gelir belki demiştim neyse artık elimdeki oyunu satıp türkçe versiyonu olandan almam gerekecek.

• Enpara kabul ediyor mu arkadaşlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tr psn

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Andrew21 A kullanıcısına yanıt
    gelse muhakkak haber verirlerdi %90 xbox a türkçe yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

gelse muhakkak haber verirlerdi %90 xbox a türkçe yok.

sağlık olsun o zaman sizlere iyi oyunlar arkadaşlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben overgame den aldim goty edition napalim destek olalim bari :) 2. Defa aliyorum oyunu us psn dekine de season pass aldiydik bide :))))

• quote:

Orijinalden alıntı: must33_35

kutulu aldık oyunu (goty) yarın elime ulaşır türkçe olmasi icin ne yapmam gerekiyor arkadaşlar psn den bir şeyler inecekse boyutu kaç MB..... cevap verebilecek kimse yok mu

Hocam pmden de sordunuz cevap verdikya zaten oyun gelmemis bi takin cd yi calistirin bu ne panik anlamadim...

• Andrew21 A kullanıcısına yanıt
    ben pc de oynarım artık boş bir zamanda bakarım.

• Dağılın kullanıcısına yanıt
    Altyazı boyutunda değişiklik yok doğal olarak.Şu an makine başında olmadığımdan ekran görüntüsü atamıyorum.Ama order kadar ufak değil.40 inç tv ye 2,5 - 3 metreden uzaksan sıkıntı ama.

Seçenekler kısmına altyazı büyüklüğü için ufak-orta-büyük diye seçenek sunmak ne kadar zor olabilir , kaç dk lık kod işidir şunu yapmak anlamıyorum bu oyun firmalarını.

• Oyunun goty surumu 1 saat once rus psn de 1799 rubleydi simdi eve geldim almaya 2599 olmus nasil oluyo bu

• BACKROCK34 kullanıcısına yanıt
    Pc den mi bakıyorsunuz

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.