Şimdi Ara

Witcher 3 Resmi olarak Türkçe oluyor [BİLGİLENDİRME İLK SAYFADA] (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
911
Cevap
6
Favori
20.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şöyle 100.000 tane falan satsada diğer oyun firmalarının dikkatini çeksek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2,5 lira yollayacak var mı en para veya ziraat den daha sonra geri ödeyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoreGame -- 30 Ağustos 2016; 21:41:26 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • The Witcher 3 GOTY'i bugün Beylikdüzü Marmara Park D&R'dan aldım. Önce MediaMarkt sonra da Teknosa'ya baktım, mevcut değildi. Tam eyvah gelmemiş galiba diyecektim ki D&R'da gördüm gönlümün efendisini Bu arada oyunun Türkçe Altyazısı eklenti paketi ile geliyor, yani kutu içerisinde mevcut değil. Ben Türkçe Cover'ı ve açıklamaları olan bi oyun bekliyordum, bildiğiniz 2.bölge İngilizce açıklamalı kutu çıktı :) Sağlık olsun napalım...
  • Oyunu tr psn den indirimli almıştım
    Altyazı da geldi

2.kez oynuyorum death march'ta
    3. Kez dlc leri de alıp oynarım artık

• Rus PSN eski fiyattan alıp, pri satacak varsa talibim. böyle bir şansızlık olamaz.
  • bulamadımbirşey kullanıcısına yanıt
    Kardes sinirden cildircamya aksama alirim dedim fiyat yukselmis boyle sacmalik olurmuya

• Tr psn den oyunu alıp, yakın zamanda satanlara yazık oldu şimdi

• Skyrim için de bekliyoruz bi güzellik
  • Ben kutulu olarak spotcudan aldim. Markette addon olarak almanca fransizca ve rusca var ama turkce yok. Ben oynayamicak miyim simdi :(

Edit: oyun icindeki ayarlarda da turkce yok aglicam birazdan beyler yok mu oluru bunun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herocem -- 30 Ağustos 2016; 22:44:15 >
  • Türkçe gelecek denildi oyunu yeni almıştım beklettim nasılsa Türkçe gelecek ana dilde oynamak gibisi var mı diyerek uzun zaman sonra Türkçe olarak resmiyet kazanmadı Türkçe gelmeyecek denildi sinirlendim oynamadan sattım oyunu şimdi tekrar Türkçe resmiyet kazanmış girdim verdim GOTY Edition siparişini tekrar. Yarın elimde olur bakalım, bir yandan şu çeviri yapan arkadaşlara ayıp olmuş cidden 1 yıldır uğraş var emek var şeytan diyor alma anasını satayım ama bir yandan da bu tarz türkçe oyunları alarak diğer oyunların Türkçe olmasına katkıda bulunmuş oluyoruz, tabi böylesine bir oyunu Türkçe olarak oynamanın zevki de başka olur. Ne diyeyim inş o arkadaşlar için de hayırlısı olur emeklerinin karşılığını bir şekilde alırlar.
  • arkadaşlar us yada endo degilde oyunu avrupa dan almış olsa yani almanya danimarka isviçre ingiltere vs o zaman türkçe oluyor mu ? bu konuda bilgisi olan var mı ? türkiye avrupa diye geçiyor biliyorsunuz çogu oyunun avrupa sürümlerinde dil destegi verilmişti unchartes last of us beyond two souls vs gibi.
  • herocem kullanıcısına yanıt
    Güncellemeleri kontrol et

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilberhoca

Güncellemeleri kontrol et

Hocam guncelledim oyunu v1.3 suan

• Varni34 kullanıcısına yanıt
    Bazi spotcularda fiyat 190tl şaka gibi

• Ne kadar küçük şeylere sevinebiliyoruz aslinda witcher 3 türkçe güncelleme geldi diye eşim çocuğuma müjde veresim geldi..Bu grupta yorum yapıp sevinen adamdan zarar gelmez ya

• Efsunger olmasaymış iyiymiş.

• Endo da tr guncelleme yok di mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: etihadb

inanmayin. boyle bisey olmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Game of the year edition ps4 sürümünün dr fiyatın nedir dostlar

• sec hesabı satmak isteyen olursa talibim arkadaşlar
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.