Şimdi Ara

Witcher 3 Resmi olarak Türkçe oluyor [BİLGİLENDİRME İLK SAYFADA] (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
911
Cevap
6
Favori
20.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar PS4 de benim sadece HoT paketi vardı Türkçe oldu GOTY olmasına gerek yok demekki
  • bugün d&r ve teknosa mağazalarında ürün satışa sunulmamış ve çalışanların da bilgisi yok. destek olmak için spottan almak istemiyorum, acaba resmi tatil olduğundan dolayımı satışa sunulmadı? bilgisi olan cevaplarsa sevinirim.
  • Yav arkadaş bir ziraat atm sini 2 haftadır düzeltemezler mi ya parayı çekip en paraya yatıracaktım ama malesef atm arızalımış.Nitro almıştım bugün bir çok şey indirmek için ama gel gör ki witcher 3 ü indiremicem.Bu arada ziraat ve en para hesabı olan varsa bana en paradan bir miktar para gönderebilirse çok memnun olacam.Yarın direk iade edicem parasını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BACKROCK34

Oyunun goty surumu 1 saat once rus psn de 1799 rubleydi simdi eve geldim almaya 2599 olmus nasil oluyo bu

Aynı durumu ben de yaşadım 1800'den alanlar iyi kaptı fiyatı arttırıp normal sürümle aynı 2600 ruble yapmışlar.
  • oyunu us psnden aldım ama güncellemeyi tr psnden aldım tr altyazı gelir mi ? bence gelmeyecek ama :(
  • Şimdi kutulu aldığım zaman, güncellemeyle Türkçe olacak değil mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guncellemeyi hangi PSN'den indirdigin degil, oyunu kodu yani nereden aldigin onemli.

• Armag3d0N A kullanıcısına yanıt
    goty alıcaz o zaman tr den
  • Oyunu Türkçe oynamak çok büyük keyif gerçekten. Şimdi oynama süresi bile artacak daha çok detaya takılacağım için.
  • Derin bir rpg yi ana dilinde oynamak ne güzel şeymiş ya.Yabancılar görse dalga geçer , oyunseverler olarak bayram ilan edicez nerdeyse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GOTY versiyonu trpsn de 149₺ idi yanlış hatırlamıyorsam.
    Ancak dil seçeneklerinde türkçe görünmüyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Orada oyundaki ana diller gözüküyor hocam, oyunun içindeki dil seçeneklerinde türkçe altyazı seçeneği bulunuyor.

• Sakami buya disari ciktm aksam alrm dedim oyunu iki katina cikmis 😯 pri sec satan olursa talibim

• Kutulu versiyonunu aramayı düşünüyorum yarın. Umarım gelmiştir teknoloji mağazalarına.

• Ingilizce diye almiş ama zevkle oynıyamamistim turkce geldigine gore

Satilik pri witcher 3
    Us psn
    30 tl :)

• BACKROCK34 kullanıcısına yanıt
    @BACKROCK34, vay arkadaş, ben de 1799 rubleye kapatırım diyordum kötü oldu bu. Neyse bilgilendirme için teşekkürler.

Benim de Rusya PSN'de tecrübeli arkadaşlara bir sorum olacak. Witcher 3 yakın zamanda tekrar 1800 ruble civarına düşer mi?
  • Kutulu almak isteyen arkadaslar overgameden siparis verebilir spotculara para vermeyelim destek olalim

• quote:

Orijinalden alıntı: Barni Moloztaş

Şimdi kutulu aldığım zaman, güncellemeyle Türkçe olacak değil mi?

Öyle heralde

• ozkan_1806 kullanıcısına yanıt
    spotçulardada aynı d&r etiket ve bandrol var fiyatıda aynı 160-169 arasında el altından temin ediyorlar galiba vampir spotçular
  • yasakanagram kullanıcısına yanıt
    ben bugun kadikoy natulis d&r dan aldim vardi

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.