Şimdi Ara

Witcher 3 Resmi olarak Türkçe oluyor [BİLGİLENDİRME İLK SAYFADA] (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
911
Cevap
6
Favori
20.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • içinde sadece witcher 3 bulunan steam hesabım satılıktır. Fiyatı 35 tl (Pazarlık mevcut)
  • JoffreyBaratheon kullanıcısına yanıt
    169 lira

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • temizkopat kullanıcısına yanıt
    Evet

• KAKÁ kullanıcısına yanıt
    iyi hatırlattınız harika olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nınja -- 31 Ağustos 2016; 0:54:23 >
  • Endo veya us oyunu olan ama save'ine yazik etmeden Tr'ye gecmek icin kara kara dusunenler var :)

Benim aklima soyle bir cozum geliyor denemedim ama ise yarayacagini dusunuyorum.

Endo veya us oyununuzun save dosyasini usb'ye kopyalayin.

Oyunu silin.

Bir arkadasinizdan tr bolge witcherini odunc alin, dijital veya disk.

Oyunu kurun ve oynayin. Sifirdan baslayacak tabii, biraz ilerleyin otomatik olarak Save dosyasi yaratsin oyun. Maksat save dosyasi yaratmak. Bu save dosyasini da usbye atin.

Usb ye attiginiz bu dosyalar iki ayri klasorde olacak. Hem endo hem hem de tr icin ayri, kendilerine ozel CUSA kodlariyla klasor olusmus olacak. Her klasorun kendine ozel CUSA kodu var. Her oyunun endo kodu tr kodu us kodu falan farkli. Usbyi pcye takin ve TR CUSA kodunun ne olduguna bakin. Sonra silin bunu. Endo CUSA kodunu TR CUSA koduyla degistirin klasor ismini. Bu degisimden sonra ps4'e geri atin bakalim ne olacak gorecek mi.

Tamamen teorisel bir fikir yurutuyorum. Madem save dosyalari bolge kilitli ve save klasorlerinde o bolgeye ozel kod ismi var. Bu mantikla ise yaramasi lazim. Ama yaramazsa da sasirmayin :)

Ben cok merak ettim bu konuyu. Endo oyun var bende ama Witcher uzun sure once yedim bitirdim yapacagim bir sey kalmadi. O yuzden TR olarak baslayacak halim yok acikcasi :) ama merak ettim bunu denemeyi dusunuyorum bakalim bir arkadastan tr odunc witcher bulursam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 31 Ağustos 2016; 1:00:03 >

• --CarpeDiem-- kullanıcısına yanıt
    bazı şeyler aslına sadık kalmalı

• Oyun iniyor sabaha aşkım yenneferin yanindayim ordanda triss in evine gecerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 31 Ağustos 2016; 1:02:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dante kullanıcısına yanıt
    Hocam denedikten sonra olumlu olumsuz haber verirsen sevinirim, ben de merak ediyorum bunu... İşe yararsa muazzam olur :)
    Klasor ismi onemli degil. Onemli olan klasorun icindeki dosya. Oyunun bolge kodu bu dosyanin icinde sifreli olarak kayitli. Eger bu dosyayi acip bolge kodunu degistirebilirsen PS4'u kiran kisi olarak tarihe gecersin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

Klasor ismi onemli degil. Onemli olan klasorun icindeki dosya. Oyunun bolge kodu bu dosyanin icinde sifreli olarak kayitli. Eger bu dosyayi acip bolge kodunu degistirebilirsen PS4'u kiran kisi olarak tarihe gecersin.

Bu konuda emin misiniz acaba kaynak vs. Var mi? Kesin olmayacaksa bosuna denemesin kimse diye diyorum.

Neden boyle dusundum cunku PS3'te bu oluyordu. Uncharted olsun Burnout olsun denemis ve yapmistim. BLUS koduydu mesela BLEU ve olarak degistirip gormesini saglamistim. Konsol kirik da degildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 31 Ağustos 2016; 1:54:13 >
  • Turkce başladım oynadım biraz. Her ne kadar arkadaşların çevirisi kadar kaliteli olmasa da bir oyunu anlayarak oynamak, kendi dilinde oynamak gibisi yok gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi --CarpeDiem-- -- 31 Ağustos 2016; 1:55:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

Hocam denedikten sonra olumlu olumsuz haber verirsen sevinirim, ben de merak ediyorum bunu... İşe yararsa muazzam olur :)

Hocam iki kere bitirdigim oyunu tekrar alip indirip denemek acikcasi ziyan geliyor bana. Ben Endo ile ingilizce ile mutluyum ama baska biri denerse biz de ogrenmis olalim ben fikir attim ortaya sadece

Eminim. PS3'te de olmaz, PS4'te de. Inanmiyorsan deneyip kendi gozlerinle gorebilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • endonezya ve us psnden alırsak türkçe oluyomu?

ve birde oyunun kutulusunu alırsak standart sürüm türkçe oluyomu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • waleur5 kullanıcısına yanıt
    Usa ve endo türkçe mevcut değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nınja -- 31 Ağustos 2016; 3:36:06 >
  • Us psn'in save dosyası en son açlışmıyordu denediğimde 2. bölge bir oyunda uzun zaman oldu hala öylemi 80 levellik geralt boşa gicek
  • Zamanında yediğin hurmalar bugün bir yerini tirmalar diye boşuna dememisler

• Zamanında keşke 20-30 daha fazla verip tr psn den alsaydım şimdi türkçe çıktı oynuyamıyoruz
  • PSN 'nin XBL dan ne kadar geride olduğunu bir kez daha görmüş olduk. XBL da hangi store dan oyunu alırsanız alın oyun satın alınmış gözükür. Ben The Witcher 3'ü sansür yok diye USA store dan indirmiştim ama dün denedim oyun Türkçe olmamış şimdi sildim oyunu ve konsolun bölge ayarlarını değiştirdim TR marketten indiriyorum.

• Altyazılar yine ufak ya font büyüklüğünü ayarlamaya neden yok ya benim gözler bozuk miyop tv nin dibine giriyorum

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.