Şimdi Ara

Witcher 3 Resmi olarak Türkçe oluyor [BİLGİLENDİRME İLK SAYFADA] (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
911
Cevap
6
Favori
20.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    apple benzetmesi cuk oturmuş gerçekten , çok zor bir olay değil bizi bu kadar zorlamaya ne gerek var. Hele hele en büyük rakibin xbox live de benzer durumu rahatlıkla çözülebiliyorken. Xbox'ın bu kolaylığı verdiğini bilmiyordum, sony nin exclusive oyunları ve şu psn kardeşliği olmasa zımbırtı psn plus hiç çekilecek kahır değil ya neyse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtl_lgn

apple benzetmesi cuk oturmuş gerçekten , çok zor bir olay değil bizi bu kadar zorlamaya ne gerek var. Hele hele en büyük rakibin xbox live de benzer durumu rahatlıkla çözülebiliyorken. Xbox'ın bu kolaylığı verdiğini bilmiyordum, sony nin exclusive oyunları ve şu psn kardeşliği olmasa zımbırtı psn plus hiç çekilecek kahır değil ya neyse

Ayni kardeslik xboxta da var. Ps4'un bu nesilde butun agir toplari geldi gibi artik. Gow kaldi, bir de artik gelirse Last of us 2 gelir. O yuzden xbox'in su guclendirilmis versiyonu bakalim ne kadar guclu olacak. Eger ps4 neoya filan kafa tutabilecek kadar akil ettiyse bunu microsoft, xbox cok avantajli bir secenek olmus olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 31 Ağustos 2016; 13:08:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

hala ne teknosada ne d$r'de oyun yok ya ılla spotculara yoneltecekler mılletı
    gg üzerinden spotculardan alıyorum oyunu sımdı. kendı ayaklarına sıkıyorlar bu magazalar resmen

Aynen hocam ya sabahtan beri 7-8 mağaza dolaştım hiç bir yerde yok oyun. Gidip sorduğumda da "witcher ne?" diyen satış elemanlarına denk geliyorum zaten. Artık ya internet üzerinden kutulu olarak ya da dijital versiyonunu alacağım sanırım.

• Dante kullanıcısına yanıt
    Çok haklısınız hocam ben de geçen yıl Endonezya psn'den expansion pass sürümüyle birlikte almıştım oyunu elimde kaldı resmen nasıl satacaksak artık almak isteyen türkçe mi oyun diye soruyor direk. İngilizcesi iyi olan birine denk gelip elden çıkartmak lazım artık. Bölge farkı yüzünden uğraştıyorlar insanları.

• Beyler hangi bölgelerde Türkçe var netleşti mi ?
  • Az önce spotcudan goty aldım kutusunda türkçe altyazı eklenti paketi ile yazıyor ve arkasında da 2.bölge olduğu belirtilmiş.Lakin kutuyu açtım cd nin üzerinde bölge kodu CUSA-05574 yazıyor anlamadım bu işi.Eve gidiyorum şuan umarım kazıklanmamışımdır.

• Selamlar İstanbul anadolu yakasındaki hangi D&R larda stok var bilen varmı?

• Dün akşam 1 saat kadar oynadım. Arkadaş oyunu ilk kez oynuyormuş gibi heyecanlandım. Müthiş bir keyifti. Eve gitsem diye saate bakmaktan boynum ağrıdı.

• Arkadaşlar merhaba bir sorum olacaktı.
    Dlcler oyunun senaryosu bittikten sonra mı aktif oluyor acaba ?

• Marmara forum avm 169 tl kutulu aldım ing konu diyalog mektup fln anlamadan oynamak abes geldi diye satmıstım simdi

uzun bayram tatilinde sabahlar olmasın Efsunger dayı diyip vericem odunu
  • beyler kutulu oyunun türkçe olması için illa ki GOTY olması mı lazım?yoksa normal sürüm kutulu aldığımızda da güncelleme ile türkçe yapabiliyor muyuz?
  • Psn den goty versiyonunu aldım helal olsun cdpr ye. Bütün kitapları mektupları okumazsam ne olayım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkwonder

beyler kutulu oyunun türkçe olması için illa ki GOTY olması mı lazım?yoksa normal sürüm kutulu aldığımızda da güncelleme ile türkçe yapabiliyor muyuz?

Eğer alacağın kutulu oyun 2. bölge ise yapacağın güncelleme ile oyun Türkçe desteğe kavuşmuş oluyor.
  • PSN den goty alınca 1.3 güncellemesi içinde mi oluyor yoksa extradan mı indiriyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: grasp

PSN den goty alınca 1.3 güncellemesi içinde mi oluyor yoksa extradan mı indiriyor ?

Herseyi içinde hocam guncelleme falan yapmadan direk türkce altyazı geldi.

• Yalnız bir adam vardı kitap götürdüğümüz bakalım ne okuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Nınja

Yalnız bir adam vardı kitap götürdüğümüz bakalım ne okuyor

Valla bakıcaz ben bütün gün kitapları okuyup gwent oynıycam ciri beklesin

• Türkçe olarak 0 dan başladım ve daha başlayalı 1 saat olmasına rağmen,meğer ingilizce oynarken neleer kaçırmışım dedim.Oyuna ilk defa başlamış gibiyim hatta ilk oynayışımdan daha keyifli bir şekilde ilerliyorum. Tüm kitapları,hazine notlarını,karakter ve canavar girdilerinin hepsini sıkılmadan okuyup,karşımıza çıkan köylülerin,askerlerin arasındaki muhabbetleri dinleye dinleye ilerliyorum. Bildiğin Witcher evrenine giriyorsunuz ana dilinizde oynarken.Karakterlerin bilmediğim ne yönleri varmış meğer.Diyaloglar da ayrı bir güzel.Esprileri,göndermeleri ve laf sokmaları anlayarak oynamanın keyfi anlatılamaz.Bu yapıma sadece oyun demek hakaret olur SANAT ESERİ SANAT.

• Eyvallah hocam sağolun sevindirici bir haber.

• Gwent oyununun ne zaman çıkış yapacağını bilen var mı tam olarak? Betaya katılamamıştım

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.