Şimdi Ara

Witcher 3 Resmi olarak Türkçe oluyor [BİLGİLENDİRME İLK SAYFADA] (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
911
Cevap
6
Favori
20.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar usa psn'de the witcher 3+season pass türkçe mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lithium

arkadaşlar usa psn'de the witcher 3+season pass türkçe mi?

degil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CD Project RED adam gibi adam bunlar. Tr psn de güncelledim oyunu direk Türkçe altyazı geldi.Anlaşılan oyunun her görevini bitirmek durumunda kalacağız bunlar böyle yapınca
  • Us psn'den oyunu alıp oynamıştım baya ilerlemiştim. 20 level falan oldum sanırım.
    Tr psn'den oyunu alsam us psnden savelerimi aktarma gibi bir şansım yok mu ? Baktım bir kaç yere usb den değiştirmeyi de denedim ancak nafile. Yok mu bunun bir çözümü ?

• Spawn2 kullanıcısına yanıt
    Hayır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler us psn den Türkçe olmuyormuş peki Kutulu olarak ALL veya 1. bölge olan oyuna güncelleme yapsak Türkçe olma şansı var mı?

• Şu oyunu tr oynamak ne büyük keyif yahu üzüm kokulu yennefer, ak bostan, efsunger falan

• Hayal ettik oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: Nınja

Hayal ettik oldu

Vallahi artık bu bir milat olsun ya şu oyunu herkes satın alsında devamı gelsin altyazıların.

• quote:

Orijinalden alıntı: Spawn2

Us psn'den oyunu alıp oynamıştım baya ilerlemiştim. 20 level falan oldum sanırım.
    Tr psn'den oyunu alsam us psnden savelerimi aktarma gibi bir şansım yok mu ? Baktım bir kaç yere usb den değiştirmeyi de denedim ancak nafile. Yok mu bunun bir çözümü ?

Usbden nasil degistirdiniz TR bolge oyunu yukleyip klasor ismini TR CUSA kodu olarak degistirdiniz ve olmadi mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dante

quote:

Orijinalden alıntı: Spawn2

Us psn'den oyunu alıp oynamıştım baya ilerlemiştim. 20 level falan oldum sanırım.

Usbden nasil degistirdiniz TR bolge oyunu yukleyip klasor ismini TR CUSA kodu olarak degistirdiniz ve olmadi mi?

Aslında bu anlattığım olay Metal Gear Solid'de geldi başıma. Onu denedim az önce. Daha Witcher'ı almadım ama bunda da aynı durum söz konusu.
    İlk önce, önceki save i usb ye attım. Daha sonra Mgs'yi açtım ve en baştan başladı tr ana psnimde baktım kaydetmiş zaten. Kapadım. O save i de usb ye attım. 1040 mıydı neydi önceki. Yeni save de 1054 tü sanırım. MgsPPus.bin ve yine aynı isimle fakat .bin olmayan bir belge daha vardı. Sonlarındaki Us'u değiştirdim. Son save deki gibi EU yaptım ve son save dosyasının içine attım. CUSA da değişmiş oldu böylelikle. Taktım atmaya çalıştığımda "bozuk veri" olarak gözüktü. Daha sonra EU yapmadan dosyanın içine attım US olarak onda da "bozuk veri" dedi. Kısaca olmadı maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nathan - Drake

Beyler us psn den Türkçe olmuyormuş peki Kutulu olarak ALL veya 1. bölge olan oyuna güncelleme yapsak Türkçe olma şansı var mı?

Bendeki oyunu güncelledim, seçeneklere girdim baktım Tr altyazı yok.

Bendeki oyun maalesef all bölgeymiş.

• Nathan - Drake kullanıcısına yanıt
    ALL yaziyorsa 1. bolgedir, Turkce olmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım dostlar bilgi için teşekkürler.

Playstation store da ücretsiz olarak başka yabancı dil paketleri opsiyonel indirmeye sunulmuştu The Witcher için. Türkçe içinde yapılabilir bence her bölgeden insan faydalansın.

• Nathan - Drake kullanıcısına yanıt
    O dediğiniz paketlerde her bölgeyle uyumlu değilmiş diyorlardı zaten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç sorma arkadaş anlayınca tadı bambaşka oluyor. Ama benim oyun hala daha inmedi ilk haritayı bitirdim 2 gündür inmesini bekliyorum. Akk belası sağolsun ...
  • Trophyler türkçe olmadı bende neden acaba, (hesap tr psn ama oyun goty değil standart sürüm ondan sanırım)
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Trophyler türkçe olmadı bende neden acaba, (hesap tr psn ama oyun goty değil standart sürüm ondan sanırım)

Evet hocam sadece Goty sürümün kupaları Türkçe oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inciteen

Hiç sorma arkadaş anlayınca tadı bambaşka oluyor. Ama benim oyun hala daha inmedi ilk haritayı bitirdim 2 gündür inmesini bekliyorum. Akk belası sağolsun ...

O şekilde nası oynadın ya, tam inmediği zaman her diyalog sonu yükleniyor oyun çok kötüydü dün ben öyle 15dk dayanabildim.
  • KAKÁ kullanıcısına yanıt
    Kötüydü aynen ama bir şekilde tahammül ettim. Sırf merak ettiğim için. Zaten insin bi daha başlıcam
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.