Şimdi Ara

Witcher 3 Resmi olarak Türkçe oluyor [BİLGİLENDİRME İLK SAYFADA] (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
911
Cevap
6
Favori
20.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • XO a vermediler mi şimdi doğru mu anladım? Zira böyle bir şey olursa CDPR adına büyük bir hayal kırıklığı demektir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

Eminim. PS3'te de olmaz, PS4'te de. Inanmiyorsan deneyip kendi gozlerinle gorebilirsin.

Ps3'te yaptim oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lubuoguz

quote:

Orijinalden alıntı: Carcharies

Bu adamlar var ya adam gibi adam. Enine boyuna hayvan gibi oyun yapıyorlar. Oyun içinde oyun olan bir dünya sunuyorlar bize (gwent ayrı bir oyun olarak çıkmak üzere) neyse uzatmıyacağım ubisoft'un kıytırık oyunları 250 tl ye satılıyorsa bu oyunun ederi 750 lira. Oyunculara desteği hiçbir zaman kesmeyen, önceliği dlc'lerle kazıklamak olamayan, yalan konuşmayan ve anlattığından fazlasını her zaman bize vermiş olan bu firmayı ayakta alkışlıyorum.

750 tl mi daha neler.asgari ucret 1300 tl

Orada mübalağa yaparak atıfta bulundum. Hemen herkes anladı demek istediğimi

• quote:

Orijinalden alıntı: Dante

quote:

Eminim. PS3'te de olmaz, PS4'te de. Inanmiyorsan deneyip kendi gozlerinle gorebilirsin.

Ps3'te yaptim oluyor.

Ps3 zamanında ben de yapmıştım birkaç kere save dosyasına. Hey gidi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hagiosmann -- 31 Ağustos 2016; 9:13:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hagiosmann

quote:

Orijinalden alıntı: Dante

quote:

Ps3'te yaptim oluyor.

Ps3 zamanında ben de yapmıştım birkaç kere save dosyasına. Hey gidi günler

Ayni seyi Ps4'te deneyen birisi olur umarim da bakalim nasil olacak.

Ben witcher degil de baska bir oyunda denerim ama henuz bunu gerektirecek bir oyun yok elimde

• fuujitsu F kullanıcısına yanıt
    Xbox tarafına türkçe altyazı gelecek diye pek bilgi bulunmuyordu ama CDPR gizliden Xbox oyuncularına da bir kıyak geçmiş türkçe altyazı desteğini getirmiş sanırım forum da bazı arkadaşlar yazmıştı.

• hadi gözümüz aydın efsunger hayranları yamamız gelmiş, saireler de çok güzelmiş oyunda
  • Pc de witcher 1 ve 2 var. Daha başlamadım. Onları oynasam 150-200 saat gözümde büyüyor. (yaş 35 ) Onları oynamadan başlanır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuujitsu

XO a vermediler mi şimdi doğru mu anladım? Zira böyle bir şey olursa CDPR adına büyük bir hayal kırıklığı demektir.

Xbox One da daTürkçe

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cangk

Pc de witcher 1 ve 2 var. Daha başlamadım. Onları oynasam 150-200 saat gözümde büyüyor. (yaş 35 ) Onları oynamadan başlanır mı?

Ben başladım
  • bu olay baya iyiymiş haberim yoktu
  • İşin yoksa bir daha indir, hayır bu oyunu us psn den alınca suçlu mu oluyoruz? Böyle bir çalışma varsa en baştan yaparsın insanlar da bu bölgeden alır. Hem o kadar oynama süresi, hem bir aylık akk dolumu , bir de işin yoksa elindeki hesabı sat , tr psn den yine al. Tüm bu uğraşları görünce bu oyun için değer mi diye bir soruyor insan( kesinlikle DEĞER )

• Valla oyun icindeki kitaplari okumaya useniyordum da artik Turkce yama geldigine gore yeniden baslamak lazim.

• hala ne teknosada ne d$r'de oyun yok ya ılla spotculara yoneltecekler mılletı
    gg üzerinden spotculardan alıyorum oyunu sımdı. kendı ayaklarına sıkıyorlar bu magazalar resmen
  • Efsunger 3 - Vahsi Av (Yilin Oyunu Surumu)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

hala ne teknosada ne d$r'de oyun yok ya ılla spotculara yoneltecekler mılletı
    gg üzerinden spotculardan alıyorum oyunu sımdı. kendı ayaklarına sıkıyorlar bu magazalar resmen

oyun dr var dün aldım
  • UyGaR___ kullanıcısına yanıt
    Butun albenisi gitti of :(

• Tr de sansünr varmı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: creed73

quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

hala ne teknosada ne d$r'de oyun yok ya ılla spotculara yoneltecekler mılletı

oyun dr var dün aldım

istanbuldaysa vardır fakat dıger ıllerde halen yok oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtl_lgn

İşin yoksa bir daha indir, hayır bu oyunu us psn den alınca suçlu mu oluyoruz? Böyle bir çalışma varsa en baştan yaparsın insanlar da bu bölgeden alır. Hem o kadar oynama süresi, hem bir aylık akk dolumu , bir de işin yoksa elindeki hesabı sat , tr psn den yine al. Tüm bu uğraşları görünce bu oyun için değer mi diye bir soruyor insan( kesinlikle DEĞER )

Bu oyun icin deger de olay o degil. Olay sony'nin bizi keriz yerine koymasi.

Xbox'ta da cikti Turkce Witcher 3. Nikaragua bolgesinden almis olanlar bile iki ufak hesap ayariyla TR'ye ceviriyor hesabini ve ne oyunu satmasina ne de bastan baslamasina gerek kalmadan Turkce oyununa devam ediyor mis gibi.

Biz de burada vay dr'a gelmis vay overgame e gitmis, satilik us psn witcher falan ugrasip duralim.

İcler acisi bir durum. Apple'in konsol subesi gibi oldu Sony. Onu yapamazsin, yok dur bunu da yapamazsin. Yok bolge degisemezsin, aman save dosyalari bolgeye ozel bu bolgede oynayamazsin. Ya arkadas ben bolge degistirince ne oluyor hirsizlik mi artiyor hesap mi caliniyor yoksa beceriksizliginden mi yapamiyorsun bunlari? Cevap tabii ki beceriksizliginden.

Bizim belediyeler gibi sony'nin calisma mantigi. Tum yetki onlarda ama bir halti beceremiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 31 Ağustos 2016; 12:00:13 >

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.