Şimdi Ara

Witcher 3 Resmi olarak Türkçe oluyor [BİLGİLENDİRME İLK SAYFADA] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
911
Cevap
6
Favori
20.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçen indirimdeydi almadım çünkü izlediğim gameplaylerde konuşulanları tam anlayamadım. Türkçe gelirse çok iyi olur.
  • Overgame kanyonu aradım şimdi ps4 için tr altyazı lı gelecek dediler. Yanlız benim hala inancım yok neden derseniz yüksek ihtimal pc deki çeviriyi yerleştirdiler ee bundan kimseninmi haberi olmadı? Cdpr red in kafasına saksımı düştü bir anda altyazı geldi? Hepsi birleşip bize sürprizmi yapmaya karar verdiler?

Ortada bir yanlışlik yanlıs anlama olabilir. Sadece pc versiyonu altyazılı geliyordur bilkomda stoklara giren eleman ps4 içinde tr altyazılı girmiştir sisteme vs vs kafamda deli sorular işte...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lütfen doğru olsun,xbox one'a da türkçe gelsin yoksa yine mecbur pcyi bekleyeceğiz:(one'da başlamıştım ancak %100 anlamadan zevki çıkmaz diye takaslamıştım oyunu.

• Sadece goty versiyonu ile gelmesine razıyım yeterki gelsin şu şaheseri anlayarak tadını çıkaralım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu anda Cd Project CEO'su çıksa oyunun konsol versiyonuna Türkçe ekledik dese onda bile şüphelerim kalır

Ben yarım saattir BİLKOMU arıyorum bir kişi açmıyor. Böyle destek hattı olmaz olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: inciteen

Şu anda Cd Project CEO'su çıksa oyunun konsol versiyonuna Türkçe ekledik dese onda bile şüphelerim kalır

Ben yarım saattir BİLKOMU arıyorum bir kişi açmıyor. Böyle destek hattı olmaz olsun

Valla hocam koskoca w3 ps4 e altyazılı çıkacak sony ps ürün yöneticisi vs önceden açıklamazmıydı? Adını hatırlayamadım şuan ama mutlaka söylerlerdi. Keşke gelse gider 2 tane kutulu goty alırım valla ps4 için

• quote:

Orijinalden alıntı: dragonbornx

quote:

Şu anda Cd Project CEO'su çıksa oyunun konsol versiyonuna Türkçe ekledik dese onda bile şüphelerim kalır

Valla hocam koskoca w3 ps4 e altyazılı çıkacak sony ps ürün yöneticisi vs önceden açıklamazmıydı? Adını hatırlayamadım şuan ama mutlaka söylerlerdi. Keşke gelse gider 2 tane kutulu goty alırım valla ps4 için

melih bey ve ekibi süpriz yaptı bence..

• Haklısınız. Daha önce böyle bir durumla hiç karşılaşmadığımız için altyazılı çıkıcak açıklamasına kendimizi inandıramıyoruz.

Benim aklımda şöyle alternatif bir fikir var. Belki çeviriyi bizim gönüllü ekibe değilde 23 Studios,Crewals ( bu zor ihtimal ) gibi ekiplere yaptırmışlardır. Zaten durum öyleyse ekipler çalışmayı gizli tutmak zorunda. Ben böyle bir ihtimale umut bağladım. Bakalım 5 gün sonra neyle karşılacağız
  • gamertr588 G kullanıcısına yanıt
    Ya onlar da size surpriz yapsinlar diye ugrasiyorlardi emin olun :)

Adamlarin gozunde yuruyen banknotsunuz hala surpriz eheh iste dunyayi bu iyi niyet kurtaracak :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 25 Ağustos 2016; 12:29:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

quote:

Orijinalden alıntı: mertcan102

Sitelerinde tel no var arayıp biri sorsun ?

Evet o yiğido birini bekliyoruz.
    0 216 454 01 01
    http://www.bilkom.com.tr/destek/

Sayın Kullanıcımız;

Öncelikle ürünlerimize ve firmamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.
    The Witcher 3 Game of The Year Edition sürümünün PC ve PS4 versiyonlarının dağıtımını gerçekleştirileceğimizi ve Türkçe altyazı olacağını bildirmek isteriz.
    30 Ağustos tarihinde dünya ile aynı anda D&R, Teknosa, Overgame, ve Adeks mağazalarından ürünü temin edebilirsiniz.

Saygılarımızla,

Bilkom İletişim Merkezi
    T: +90 216 454 01 01 F: +90 216 651 89 00
    A: Mahir Iz Caddesi No: 26 Altunizade 34662 Üsküdar İstanbul
    www.bilkom.com.tr |www.dijitalyasamkocu.com

• quote:

Haklısınız. Daha önce böyle bir durumla hiç karşılaşmadığımız için altyazılı çıkıcak açıklamasına kendimizi inandıramıyoruz.

Benim aklımda şöyle alternatif bir fikir var. Belki çeviriyi bizim gönüllü ekibe değilde 23 Studios,Crewals ( bu zor ihtimal ) gibi ekiplere yaptırmışlardır. Zaten durum öyleyse ekipler çalışmayı gizli tutmak zorunda. Ben böyle bir ihtimale umut bağladım. Bakalım 5 gün sonra neyle karşılacağız

bencede technogame de yapmış olabilir 23 studios veya crewals bunlar olunca gizli tutulmak zorunda bilkomun cagrı merkezi berbat bir yer açmıyorlar. açsalar soracagım.

• Turkce gelsin bastan da başlarım, yenisini de alırım. Hic farketmez. Her bir kelimesini anlamak gibisi var mi? O kitaplardaki hikayeler falan müthiş.

• creed73 kullanıcısına yanıt
    Really. ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoreGame -- 25 Ağustos 2016; 12:38:18 >
  • Peki PS4'te halihazırda elinde Witcher 3 + iki ek paket olanlara güncelleme gelecek mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: creed73

quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

quote:

Orijinalden alıntı: mertcan102

Sitelerinde tel no var arayıp biri sorsun ?

Evet o yiğido birini bekliyoruz.
    0 216 454 01 01
    http://www.bilkom.com.tr/destek/

Sayın Kullanıcımız;

Öncelikle ürünlerimize ve firmamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.
    The Witcher 3 Game of The Year Edition sürümünün PC ve PS4 versiyonlarının dağıtımını gerçekleştirileceğimizi ve Türkçe altyazı olacağını bildirmek isteriz.
    30 Ağustos tarihinde dünya ile aynı anda D&R, Teknosa, Overgame, ve Adeks mağazalarından ürünü temin edebilirsiniz.

Saygılarımızla,

Bilkom İletişim Merkezi
    T: +90 216 454 01 01 F: +90 216 651 89 00
    A: Mahir Iz Caddesi No: 26 Altunizade 34662 Üsküdar İstanbul
    www.bilkom.com.tr |www.dijitalyasamkocu.com

İşte bu habere içilir dostum

• İçiyorum beyler

• fukk this shitt ya niye one'a yok tr altyazı yazıklar olsun bee

• Andrew21 A kullanıcısına yanıt
    xbox tada olur heralde. goty sürüm xbox a çıkacaksa ona da gelir tr altyazı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-714AB4560 -- 25 Ağustos 2016; 12:50:10 >
  • quote:

Haklısınız. Daha önce böyle bir durumla hiç karşılaşmadığımız için altyazılı çıkıcak açıklamasına kendimizi inandıramıyoruz.

Olabilir tabikide hocam ama oyun ürün müdürü sercan sülün açıklama yapmazmıydı bu konuda? Çünkü çok önemli bir olay bu w3 altyazı ile gelmesi..benimde kafam buna takıldı. Sonuc olarak birileri bizi trollüyor ama hadi bakalım..

• Troll mu la bu yazı

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.