Şimdi Ara

Witcher 3 Resmi olarak Türkçe oluyor [BİLGİLENDİRME İLK SAYFADA] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
911
Cevap
6
Favori
20.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese aynı maili atıyorlar XO versiyonuda TR gelecek mi dıye sordum adamlar onu getirtmiyor bile tek umut markete ayrıyetten ücretsiz koymaları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikinci bir gta 5 çeviri karmaşası olmaz umarım. niye böyle gizli saklı iş çevrilir hiç anlamam
  • İşte bu yüzden konsol olarak Türkiye'de sadece Playstation alınır...
  • Eski sürümlerede gelecektir. Zaten witcher 3 içün Psn de zaten bazı diller yama olarak mevcut dikkat ederseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gye_Baek -- 25 Ağustos 2016; 13:43:58 >
  • ps4 akar cadı avı başlasın

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiny Titan -- 25 Ağustos 2016; 15:40:11 >
  • PS4 versiyonunu satıp pc ye almıştım ps 4 e tekrar aldıraklar belli oldu
  • Aynı mail banada geldi otomatığe baglamıs bilkom

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam da Blood and Wine'a başlamıştım, oynamiyim o zaman offf ya US PSN'den almıştım oyunu bölge farkı yüzünden mevcut karakterimle oynayamayacağım

• Yapcak bişe yok . Bu saatten sonra yüzlerce kişiye aynı cevabı verecekler
  • Acaba Almanca dil paketi gibi internetten indirebilecekmiyiz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Herkese aynı maili atıyorlar XO versiyonuda TR gelecek mi dıye sordum adamlar onu getirtmiyor bile tek umut markete ayrıyetten ücretsiz koymaları.

TR xbox mı kaldı lan, yürrrü anca gidersin
  • Ben de aradım overgamei kesin diyor, inanmamazlık yapmayın diyor, yama işini de sordum o konu hakkında bilgim yok dedi ama psnde diğer dillerin yamaları var, bence o da gelir.

Şu elemanı bitirecem eğer gelirse, Allahın ırkçı kekosu

http://forums.cdprojektred.com/threads/119161-Release-date-announced-for-The-Witcher-3-Wild-Hunt-GOTY-Edition?p=2832321&viewfull=1#post2832321

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 25 Ağustos 2016; 14:34:41 >

• Arkadaşlar ben oyunu us hesaptan almıştım .. Keşke türkçe tüm bölgelere gelseydi .. Şimdi oyunu tekrardanmı alacağım ..

• quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

İşte bu yüzden konsol olarak Türkiye'de sadece Playstation alınır...

Bedava verseler oynamam PS4 de konsol çöp çünkü.

• Yahu bir açivment için şekilden şekile girdin kardeş, sana da yazık ama...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ACtemh

Arkadaşlar ben oyunu us hesaptan almıştım .. Keşke türkçe tüm bölgelere gelseydi .. Şimdi oyunu tekrardanmı alacağım ..

Tekrardan almaniz daha da kotusu oyuna bastan baslamaniz gerekecek.

• akşam keşke şu oyun türkçe olsaydıda saatlerce oynasaydım diyordum süper bir haber oyun kaç para olur acaba bilginiz varmı arkadaşlar
  • Witcher hayranlarına müjde!

Türk oyuncuların gözde oyun serilerinden olan Witcher serisinin üçüncü oyunu The Witcher 3 Wild Hunt, Game of the Year (Yılın Oyunu) Sürümü'yle Türkçe menü ve altyazı desteğine kavuşuyor. Türk oyuncuların yoğun ilgisini göz önüne alan CD Projekt RED'le yürüttüğümüz ortaklık sonucu, bu projeyi sizlerle paylaşmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz.

30 Ağustos'ta çıkışını yapacak olan Yılın Oyunu Sürümü'nde şimdiye kadar çıkmış tüm indirilebilir içerikler ve eklenti paketleri yer alıyor ve hepsi de Türkçe altyazı seçeneğiyle oynanabilir olacak. Aynı gün içerisinde gelecek olan yamayla Türkçe içerik son sürüme kavuşacak.

https://www.facebook.com/23std/

• venomtrk kullanıcısına yanıt
    ALLLAAAAAAAAH TUTMAYIN BENII
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.