Şimdi Ara

Witcher 3 Resmi olarak Türkçe oluyor [BİLGİLENDİRME İLK SAYFADA] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
911
Cevap
6
Favori
20.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Doğruya yeniden başlamakta gerekiyor.. Keske bekleseydim .. Tüm dlclerini bile almıştım.. Çok üzüldüm ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun hem normalini hem Heart of Stone kutulu olanını (2 adet gwent destesi çıkıyor içinden) orjinal satın aldım.

Türkçe olarak gelirse iyi bir kutu içeriği olursa tekrar satın alabilirim. İşte bu kadar seviyoum bu oyunu

Not: 192 saat oyun sürem var.
  • Beyler bir sorum olucak size. Bende bu goty sürümünü almayı düşünüyorum. Daha önce hiç bir Witcher oyununu oynamadım. üçüncü oyunu iyi şekilde anlamak için 1 ve 2. oyunu oynamak gerekli mi? Yani birbirleriyle bağlantılı mı bu oyunlar?

• Şimdi en çok merak ettiğim oyuna önceden sahip olanlara güncelleme olarak mı gelecek türkçe yama ?
  • Hayırlı olsun

Witcher 3 Resmi olarak Türkçe oluyor [BİLGİLENDİRME İLK SAYFADA]
  • O kadar mutlu oldumki şu sıralar zaten oynayacak oyun yoktu artık ek paketleriyle birlikte aylarca oynarım

• Gelecek yama diyo insallah normal versiyonlara yama gelir.

• 23 Studios işin içindeyse çok çok kaliteli altyazı olacaktır valla sevindim.
  • cok iyi tamam ama onceden oyunu kutulu alanlar nolucak ben gibi ? guncelleme falan gelicekmi turkce icin ?

• quote:

Orijinalden alıntı: alperen717181

O kadar mutlu oldumki şu sıralar zaten oynayacak oyun yoktu artık ek paketleriyle birlikte aylarca oynarım

Oyunda150 saati devirdim heart of stone eklentisine yeni gectim daha kac saat surer bilmiyorum.

• Iste bu super haber. o kadar sacma sapan oyunlar var ki bu oyun resmen nimet.

• quote:

Orijinalden alıntı: CANBUYUK06

Beyler bir sorum olucak size. Bende bu goty sürümünü almayı düşünüyorum. Daha önce hiç bir Witcher oyununu oynamadım. üçüncü oyunu iyi şekilde anlamak için 1 ve 2. oyunu oynamak gerekli mi? Yani birbirleriyle bağlantılı mı bu oyunlar?

baglantili. youtube uzerinden gecmis oyunlarin turkce hikaye anlatimlarini izleyip oyle basla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tr alt yazıyı tüm bölgelere ekleme olasılığı varmı ? ( us psn mesela)

• Valla çok güzel haber ama bende oyunun şu anda kutulu sürümü var.Güncelleme ile TR dil desteği gelir inşallah.
  • Forumdaki yamanın sayfasını okumanızı tavsiye ediyorum arkadaşlar başta resmi olarak türkçe olacağını duyunca çok sevindim ama forumdaki arkadaşların emeği hiç olmuş durumda gerçekten çok üzüldüm durumlarına 23 studious vs cd project çok ayıp etmiş bari söyleseydiniz de adamlar ek paketleri çevirmeselerdi blood and wine çevirisi yeni çıkmıştı birde.Ayrıca TsxMelih isimli arkadaş fallout 4 ve da inquisition planlarınında olduğuna ama bu durumdan sonra böyle bir şeye bir daha girişmeyeceklerini belirtmiş sonuna kadarda haklı.O kadar çevirilmemiş oyun varken bu derece büyük bir oyuna 2 çeviri yapılmış oldu tek kelimeyle emek israfı tüm sevincim yok oldu bir anda.
  • http://forums.cdprojektred.com/threads/122590-Turkish-Language?p=2868980#post2868980

şu köpeğe de iyi kapak oldu, üyelik alıp yüklenin şuna.
  • Keşke skyrim in de yeni versiyonu türkçe çıksa. Onuda tekrar oynama fırsatımız olurdu.

• adam Türkiye dağıtıcısından böyle mail aldık diyor. ne desin daha yani kendi kafasından tr destekli deyip sattıktan sonra tr çıkmayınca o kadar müşterinin lafını küfrünü duymaya çok mu hevesli. hem sitelerinde şu an önsiparişte görünmüyor. gelince belli olur. zarar etmiş değilsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ACtemh

Tr alt yazıyı tüm bölgelere ekleme olasılığı varmı ? ( us psn mesela)

Sadece avrupa bolgelere gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ACtemh

Tr alt yazıyı tüm bölgelere ekleme olasılığı varmı ? ( us psn mesela)

olmaz hocam o. 2. bolgede calisir sadece.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.