Şimdi Ara

Witcher 3 Resmi olarak Türkçe oluyor [BİLGİLENDİRME İLK SAYFADA] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
911
Cevap
6
Favori
20.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bu yapilan haksizliktan sonra ingilizcesi yeterli olan herkese bu oyunun GOTY surumunu almaktan vazgecmesini oneriyorum. Ingilizce bilmeyenlere alma diyemeyiz ama ingilizce sorunu olmayanlar almamalidir bence.

CDPR gibi en sevdigim oyun olmus olan W3'un bu kadar saygi duydugum yapimcisi bu sefer buyuk cuvalladi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 25 Ağustos 2016; 16:12:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozi_41 kullanıcısına yanıt
    Aynen fifa yerine alabilirim belki bir katkımız olsun zaten oyun parasının hakkını fazlasıyla veriyor.
  • KAKÁ kullanıcısına yanıt
    Evet eminim. Çünkü GOTY nin çıkan paketlerden bir farkı yok. Sadece paketlerin Bundle'ı. İçerik aynı olduğu için de Türkçe yama PS4 ve PC de oyunu satın almış olanlar için de geliyor. Zaten 23Studios yazısının sonunda 30 Ağustosta yama erişilebilir olacak demiş.

• Dante kullanıcısına yanıt
    Türkçe yama desteği çıkarılmaz neden yok diye konuşursunuz, Yama desteği çıkar yine konuşursunuz. Olaya bende üzüldüm ama ortada 2 şirketin anlaşması söz konusu ve gizlilik nedeniyle kimseye birşey açıklamak zorunda değil. Türkçe oyun çıkardığı için CDProject i boykotlamayı düşünüyorsan git kendin boykotla tek başına!

• brstsmz kullanıcısına yanıt
    Daha neden boykotladigimi anlamayan biri lutfen mesajimi alintilamaz mi?

• çeviren arkadaşlara saygımız sonsuzda hemen boykot kafasına girmeye heveslisiniz arkadaş adamlar dil desteği verse suç vermese suç gitmişler bir çeviri şirketiyle anlaşmışlar hala yaranamıyolar hakikaten nasıl bir kafa yapınız var anlamakta güçlük çekiyorum cidden açıklarsanız sevinirim
    Yazdıkların gayet anlaşılır sonuçta Türkçe konuşuyoruz. Ortada emeğe yapılan bir haksızlık söz konusu, çeviri yapan ekibin bütün emekleri boşa gitmiş oldu ve şevklerinin kırılması da gayet normal. Buna üzüldüm gerçekten ama boykotlamak çözüm değil dostum. Yanlış yönlendirme yapıyorsun.

• gelmez diyenlere gelsin
    Benim tam olarak anlamadığım ayrıntı şu. Şimdi bu 23studios şirketi pc için internet üzerinden bağımsız ücretsiz çeviri yapan ekibin çevirisine mi çökmüş? Yoksa sıfırdan kendisi mi çeviri yapmış?
  • quote:

Orijinalden alıntı: brstsmz

Yazdıkların gayet anlaşılır sonuçta Türkçe konuşuyoruz. Ortada emeğe yapılan bir haksızlık söz konusu, çeviri yapan ekibin bütün emekleri boşa gitmiş oldu ve şevklerinin kırılması da gayet normal. Buna üzüldüm gerçekten ama boykotlamak çözüm değil dostum. Yanlış yönlendirme yapıyorsun.

Cdpr ile iletisim halindeydi o amator ekip. Cdpr cikip da dese ilgilenmiyoruz diye adamlar da ona gore bilirlerdi onlari kabul etmeyeceklerini. Ha yamayi yaparlar miydi yine yaparlardi muhtemelen.

Ama Cdpr ne evet ne hayir deyip bekletiyormus bu adamlari. En son aciga cikinca da "biz hicbir seyin garantisini vermedik" diyorlar. E tamam vermedin de bastan net konussana madem. Ben kimse almasin demiyorum ki benim lafimla sanki bir alay insan almayacakmis gibi. Ben dusuncemi yaziyorum ki ingilizce bilmeyen zaten alsin mahrum kalmasin diyorum.

• snakefatih kullanıcısına yanıt
    Sifirdan kendileri yapmis hocam, tek sorun haber verilmemesi baska bir durum yok. Milyonu geckin cumle bosu bosuna cevrildi diger ekip tarafindan ki bu cok cok buyuk bir emegin bosa gitmesi.

• Hemen kapariz bir tane

• Şimdi PS4'e kesin Türkçe geliyor değil mi? Ona göre GOTY almayı düşünüyorum? Skyrim'in de gelme ihtimali var mı? Onun da resmi Türkçe yaması vardı, mod desteği de geldi PS4'e her şekilde eklenebilir gibi.
  • brstsmz kullanıcısına yanıt
    Fark ettiyseniz yama son sürüme kavuşacak demiş büyük ihtimal oyunda bir bölüm çeviri var geri kalanda yama ile gelecek

• İyi de adamlar anlaşma gereği gizli tutmak gerekiyor diyor ne yapsınlar. PC için çevirenlere zorla mı çevirttiler oyunu? Ya da PC için çevrilen oyunun Playstation' bir faydası var mı? Hem forumda hem Facebookta yüklenmişsiniz adamlara... Haber vermeleri gerekiyormuşmuş. İsterseniz muhabesebe kayıtlarını da açsınlar.
    O çeviriyi yapan arkadaşlara ciddi derecede üzüldüm ama bu firmalar kendini kanitlamis profesyonel ekiplerle çalışmayı tercih eder genellikle, 23 Studios'un bu bilgiyi onlara vermesi zor bir ihtimal olurdu ama CD Project iletişim halinde olduğu bu ekibe bu bilgiyi vermesi gerekirdi çünkü ortada ciddi bir emek var ve bu emekten sonra yapılanlar gerçekten üzücü :(

• Ayrıca arkadaşlar bırakın baykot etmeyi adamlar sadece açık kapı bırakmış,ama belli adamlar 2 inci oyundada aynı firmayla çalıştılar.türkçe gelse suç gelmese suç napsın adamlar aaa oyunlar Türkçe olmaya devam ediyor destek vermemiz lazım alıp

mevzunun ciddiyetinin farkındayım. merak ettiğim bu noktaydı. bir de üstüne kopyala yapıştır yaptılarsa tam facia olurdu. açık söyleyeyim. w3 ün çevirisini bedavaya yapan ekibin içerisinde olsaydım ve aynı durum başıma gelseydi bırak böyle bir projeye bir daha girmeyi 45dk lık amerikan dizisi bile çevirmezdim.
  • ne adamlar var ya, yok yazık olmuşta falanda filanda, ulan senin övdüğün amatör çevirmenler Ps4 e getirebileceklermiydi yamayı? pc de oynayacaklar gitsin onların yamasını yüklesin. Neymiş efendim Goty sürümü alınmasınmış. 23 studios a bir kez daha teşekkürler, yine enfes bir çalışma ortaya çıkmıştır. Ps4 te herkes Goty sürümünü alsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_Non_Grata -- 25 Ağustos 2016; 16:44:41 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Levent kanyona çok yakınım 30 agustosta avm açıldıgı gibi goty versiyonunu alıyorum. Cdpr ye helal olsun 23 studios a da hayallerimizi gercekleştirdiği için çok teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.