Şimdi Ara

Witcher 3 Resmi olarak Türkçe oluyor [BİLGİLENDİRME İLK SAYFADA] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
911
Cevap
6
Favori
20.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tamamdır sağolasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beklenen haber 23Studiostan geldi. Witcher3 Türkçe oluyor

https://m.facebook.com/23std/?locale2=tr_TR
    Bu mesaja eklenen görseller:

Witcher 3 Resmi olarak Türkçe oluyor [BİLGİLENDİRME İLK SAYFADA]

• Kardeşim birkaç bilgi eksikliği var sen bilirsin

Oyun ps4'e de türkçe geliyor fakat elinde oyunu olanlara yama gelir mi ?

Xbox platformuna da gelecek mi TR yama
  • Darisi Skyrim'in başına artık.

• Xbox one a geliyormuymuş :) yoksa yine Tr de playstation farkimi diyecegiz XD

• Hayalim gerçek oldu yahu şu oyunu Türkçe olarak 200+ saat oynamak oyunculuğun zirvesidir kesin net..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KAKÁ kullanıcısına yanıt
    Dostum 23 Studios un açıklamasına göre 30 ağustosta yama çıkacak. Yani eski yeni hepsi bu içeriği alacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: lubuoguz

Ps4 normal versiyona tr patch gelecekmi?

Hayir. witcher3 ile goty surumu farkli oyun gibi trophyleei farkli saveler farkli vs

• Çok şükür

• quote:

Orijinalden alıntı: brstsmz

Dostum 23 Studios un açıklamasına göre 30 ağustosta yama çıkacak. Yani eski yeni hepsi bu içeriği alacak.

Emin misin, o yama goty sürümüyle birlikte gelen patch, benim dediğim şekilde değil diyorlar.
  • Benim anladıgım 30 agustostaki yama sadece goty için olacak diğer versiyonlar bu yamayı alamayacak. Goty ile normal sürümlerin save leri trophy leri vs farklı olacak..

• 23 Studios baştan mi çeviriyor yani forumdaki arkadaşların emeği ne durumda?

• quote:

Orijinalden alıntı: Akbell

23 Studios baştan mi çeviriyor yani forumdaki arkadaşların emeği ne durumda?

Baştan kendilerin çevirdiler bitti ve ps4 yaması 30 agustosta indirilecek.

• Us psn den alinanlar icin gelmez sanirsam yapacak birsey yok kutulu alicaz bir daha feda olsun playstation farkiyla multiplatform oyunlarda artik turkce gelmeye başladı

Xbox a bakıyoruz tek turkce gordukleri yer oyun kutularinin arka aciklamasi

• quote:

Orijinalden alıntı: ozi_41

Us psn den alinanlar icin gelmez sanirsam yapacak birsey yok kutulu alicaz bir daha feda olsun playstation farkiyla multiplatform oyunlarda artik turkce gelmeye başladı

Xbox a bakıyoruz tek turkce gordukleri yer oyun kutularinin arka aciklamasi

Evet işte bu yüzden sonuna kadar playstationa devam etmek gerekir.Ülkemiz için en iyisi playstation olmaya devam ediyor.Bu saatten sonra hala xbox markasını savunanlar olursa enayiliklerine devam ediyorlar demek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powersmachine54 -- 25 Ağustos 2016; 16:05:06 >
  • Çok güzel bir haber.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragonbornx

Benim anladıgım 30 agustostaki yama sadece goty için olacak diğer versiyonlar bu yamayı alamayacak. Goty ile normal sürümlerin save leri trophy leri vs farklı olacak..

Bu dediğiniz %100 doğrumu ? Oyuna zaten sahip olanlar için de yama gelmeyecek mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tiny Titan

Forumdaki yamanın sayfasını okumanızı tavsiye ediyorum arkadaşlar başta resmi olarak türkçe olacağını duyunca çok sevindim ama forumdaki arkadaşların emeği hiç olmuş durumda gerçekten çok üzüldüm durumlarına 23 studious vs cd project çok ayıp etmiş bari söyleseydiniz de adamlar ek paketleri çevirmeselerdi blood and wine çevirisi yeni çıkmıştı birde.Ayrıca TsxMelih isimli arkadaş fallout 4 ve da inquisition planlarınında olduğuna ama bu durumdan sonra böyle bir şeye bir daha girişmeyeceklerini belirtmiş sonuna kadarda haklı.O kadar çevirilmemiş oyun varken bu derece büyük bir oyuna 2 çeviri yapılmış oldu tek kelimeyle emek israfı tüm sevincim yok oldu bir anda.

23 Studios açıklaması şu şekilde

Resmî projelerde taraflar bir gizlilik anlaşması ile bağlıdır. Ortada bir anlaşma olduğu için böyle bir şey ne yazık ki mümkün değil ve olamaz da. Söz konusu pek çok yaptırım var ve bu durum, profesyonellik anlamında da izahı olabilecek bir davranış değil. Saygılarımızla...

Kaldı ki adamlar bir şirket direkt resmi olarak bağlantı kuruyorlar CD Projekt Red ile ve TR desteği PLAYSTATION platformuna da geliyor ki en can alıcı nokta da bu zaten, haber verse ne değişecek 23 Studios siz zaten çeviri yapmışsınız verin bize hemen koyalım demesini mi bekliyorsunuz o kadar kolay değil CD Projekt belki adım adım inceledi, çeviri ekibini, çeviri aşamasını, adamlar sanki uğraşmaktan zevk mi alıyor isteseler elde olan amatör çevirileri alıp koyarlardı onlar da, diğer amatör ekiplere de emekleri için teşekkür az bile fakat onlar asla hem resmi olarak cd projekt ile bağlantılı hem de özellikle PS platformuna Türkçe getiremezler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 25 Ağustos 2016; 16:10:45 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.