Şimdi Ara

Witcher 3 Resmi olarak Türkçe oluyor [BİLGİLENDİRME İLK SAYFADA] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
911
Cevap
6
Favori
20.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dante

Sifirdan kendileri yapmis hocam, tek sorun haber verilmemesi baska bir durum yok. Milyonu geckin cumle bosu bosuna cevrildi diger ekip tarafindan ki bu cok cok buyuk bir emegin bosa gitmesi.

işte kurumsal firma olmanın önemi burada ön plana çıkıyor dante hocam büyük firmaların çalışma ve size cevap verme olayı tamamen kaşenize bakıyor bir şirketin cd procektten cevap alma hızıyla bu işe gönül vermiş kardeşlerimizin cevap alma hızı aynı değil buna kafayı fazla takmamanızı öneririm büyük şirketlerin çalışma prensibi bu
  • kizip oyunu almamak; ileride turkce destegi ile gelme olasiligi olan oyunlar acisindan pek saglikli karar degil bence.

diger taraftan, turk milleti olarak olaya haliyle duygusal bakiyoruz. iki taraf da hakli gorunen. kazanan profesyonel taraf oluyor hali ile.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

mevzunun ciddiyetinin farkındayım. merak ettiğim bu noktaydı. bir de üstüne kopyala yapıştır yaptılarsa tam facia olurdu. açık söyleyeyim. w3 ün çevirisini bedavaya yapan ekibin içerisinde olsaydım ve aynı durum başıma gelseydi bırak böyle bir projeye bir daha girmeyi 45dk lık amerikan dizisi bile çevirmezdim.

Böyle birşey yapmazlar hocam sonuçta 23 Studios profesyonel olarak bu işi yapıyor ve çok fazla oyun çevirdiler, ama amatör ekibe gerçekten üzüldüm ne yalan söyleyeyim. :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kimsenin emeği boşa gitmez
    Türkçe çeviriyi de pc ps4 kimlerin emeği geçti ise Allah razı olsun ellerine sağlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nınja -- 25 Ağustos 2016; 17:04:52 >
  • İngilizce bilip bilmemeyle de alaksı yok olayın oyunda öyle espriler varki hatta lehçe yani orijinal dilinde bile polonyaya özgü espriler bulunuyor, ingilizce biliyorum havaları boşuna yani biz de biliyoruz Allaha şükür ama "ANA DİL" diye bir kavram vardır bu şekilde fifa 17 bile keyif verir adama kariyer modda, olay bundan ibaret.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 25 Ağustos 2016; 16:56:53 >
  • 23 studios un eline emeğine sağlık. Öteki arkadaslar pc için yama yapmışlar, Cd project de demekki 23 studios gibi profesyonel arkadaslarla çalısmayı tercih etmiş gayet normal. Şuan elinde w3 olan olmayan herkezin goty versiyonunu kutulu şekilde satın alması gerekli artık. Ben eminim w3 ile multiplatform oyunlarda Türkce desteğinin önü açılacak..

• Source kullanıcısına yanıt
    internetteki ekip ne kadar işini düzgün yaparsa yapsın sonuçta kurumsal bir yapı değiller 23studios ile aralarındaki fark bu. şimdi adam amatör çeviride isterse ana avrat dümdüz gider çeviri yaparken hadi onların çeviri olayını oyun firması kabul etse böyle bir durumdan kim sorumlu olacak sonuçta çeviriyi yapan kişiler keyfine yapıyor demek ki firma karşısında sorumluluk alacak bir firma ile anlaşmayı uygun görmüş. sonuçta bir problem yaşadığında muhatab belli. burada sadece örnek verdim çeviri yapan gurup küfür yazıp trolleyeceğinden değil o ihtimal herzaman var yani.
  • 23 Studios sanırım Bloodborne'u de çeviren ekip, ben hayatımda böyle mükemmel bir çeviri görmedim, o itemlerin açıklamaları, o itemlerin isimleri, kokuşmuş kan cevheri, pörsümüş gözyaşı damlası gibi , gerçekten çok harika bir çeviriydi şaka yapmıyorum, oyundaki itemlerin isimlerini bilen bilir.
  • snakefatih kullanıcısına yanıt
    Yok hocam ona birşey demiyorum zaten 23 Studios piyasada ki tüm oyunların çevirisini resmi olarak her zaman yapıyor ve yaptıkları işler fazlasıyla kendini kanıtlamıştır bu oyunda da iyi iş cikartacaklarina adım gibi eminim ama diğer konuda ki yazıyı bugün okudum o ekibe üzüldüm keşke bu kadar beklenti içerisinde olmasalarmis firmanın kurumsal bir markaya anlaşması gayet normal tabi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • KAKÁ kullanıcısına yanıt
    Sadece Bloodborne değil PS'de gördüğün tüm Türkçe oyunları 23 Studios yapıyor :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

Sadece Bloodborne değil PS'de gördüğün tüm Türkçe oyunları 23 Studios yapıyor :)

Evet doğru, BB bir başkaydı ama :)
  • Ülkemiz için Witcher 3 goty artık ps4 konsol exclusive diyebilirmiyiz

• GOTY almayanlara yok mu altyazı

• Var olan mevcut sürüme altyazı gelip gelmeyeceği konusunda net bir açıklama yapılmaması oyunun yalnızca GOTY sürümüne altyazının geleceği izlenimini artırıyor.

CDPR böyle bir firma değil. Witcher 2'de daha önce oyunu alanlara güncellemeyle alt yazı desteği gelmişti. Şimdi yalnızca alt yazı için GOTY sürüm almak zorunda olmak saçmalık olur.

Witcher 3'ü ön sipariş, gelen iki ek paketi de kutulu olarak almış biri olarak, kimse kusura bakmasın bir de GOTY sürümü almam. Bir zahmet güncellemeyle alt yazı desteğini getirsinler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nlp -- 25 Ağustos 2016; 17:23:04 >
  • Ben us psn den almıştım oyunu destekler mi acaba?

• fiyat ne olur acaba bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nlp

Var olan sürüme altyazı gelip gelmeyeceği konusunda net bir açıklama yapılmaması oyunun yalnızca GOTY sürümüne altyazının geleceği izlenimini artırıyor. CDPR böyle bir firma değil. Umarım böyle saçma bir şey yapmazlar.

Aynı şekilde düşünüyorum. Sabahtan beri net bir cevap vermiyorlar bu konuda. Ya mevcut sürüme getirmeyecekler Türkçe'yi ya da GOTY sürümünün satışlarına engel olmasın diye evet gelecek demiyorlar.
  • Bizde bekleriz

• one için tr desteği görünmüyor. resmi firma ps4 ve pc için var demiş.

• Varni34 kullanıcısına yanıt
    ps4 için 169tl olacak pc için 69tl olması lazım.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.