Şimdi Ara

Witcher evreninde geçen oyun Thronebreaker, Android cihazlar için çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Witcher evreninde geçen oyun Thronebreaker, Android cihazlar için çıktı

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini CD Projekt Red'in yaptığı Witcher evreninde geçen kart oyunu Thronebreaker: The Witcher Tales'in Android cihazlar için çıkışını yaptı.

Ayrıca Bkz.Sevilen strateji oyunu Northgard'ın Android için çıkış tarihi açıklandı: Ön kayıt yaptırana %30 indirim

Daha öncesinde iOS cihazlar için de çıkış yapmış olan Thronebreaker: The Witcher Tales, bugün itibarıyla Android cihazlar için de erişilebilir durumda. Oyunun giriş kısmı ücretsiz  ancak devamını oynamak isterseniz ücret ödemek zorundasınız. Oyunun mağaza sayfasını, fragmanını ve tanıtım yazısını aşağıda bulabilirsiniz.

Thronebreaker: The Witcher Tales Hakkında

Thronebreaker, benzersiz bulmacalarla dolu, savaşını elindeki kartlarla verdiğin ve hikayelerin peşinde büyük keşifler yaptığın The Witcher dünyasında geçen tek oyunculu bir rol yapma oyunudur.

The Witcher 3: Wild Hunt'ın en etkileyici sahnelerinden bazılarına imza atmış geliştiricilerin tasarladığı oyun, Kuzey Diyarları Lyria ve Rivia'nın savaşçı kraliçesi Meve'in muhteşem bir öyküsünü konu alıyor. Nilfgaardlı istilasıyla karşı karşıya kalan Meve kendini bir kez daha savaş meydanına adım atıp yıkım ve intikam dolu karanlık bir yolculuğa çıkmak zorunda buluyor.

Kaynak:https://www.pocketgamer.com/articles/087072/the-witcher-tales-thronebreaker-is-now-available-for-android-devices/

• Güzel oyun hikaye ayrı güzel kart oyunu kısmı ayrı güzel

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Steam'de ücretli belki telefona ücretsiz gelirse doya doya oynarım diye düşünüyordum hayallerim suya düştü.

• Oyunu yüklemek bedava sonrasında full versiyona çevirmek için 69.99 TL istiyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.