Şimdi Ara

WİTCHER TAVSİYE EDİYORMUSUNUZ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben tam bir rpg hastasıyımdır fakat senaryo benim için oyunda en önemli şeydir hatta sırf bu yüzden dragon age origins gözümde skyrimdan daha güzel sebebi ise
    dragon age bana hikayeyi daha çok hissettirdi ve , gri muhafızların nerdeyse kökünü kurutulması oyun sonunda alistairdan hiç beklemedimi harika bir konuşma beni oyuna bağlamıştı demek istediğim tamamen bir role playingtı ben oyunun içinde gibiydim resmen.oysa ben skyrimda ben muhteşem bir final beklerken sadece basit bir ejderha öldürme görevine dönmüştü benim için basit ejderha öldürme görevinden kastım oyunda birçok kez ejderha öldürdüm ve bunu birçok defa yapmak bana o finaldeki ruhu hissetmemi engelledi sanki rutin bir iş yapıyormuş gibiydim muhtemelen çoğu insan bana katılmicak ama benim demek istediğim ben hikayeye ve sunuşuna hissettirmesine çok önem veren bir insanım şu ana kdr hiç witcher oynamadım ama çok beğenildini biliyorum bana oyunu hikayesinden oynanışına kdr anlatırsanız çok mutlu olurum

• Witcher her türlü tatmin edecektir.
  • en iyi rpglerden biridir
  • saolun denicem
  • witcher 2 den seriye başlarsam anlayabilirmiyim peki ayrıca sistemmim yeterlimi
     WİTCHER TAVSİYE EDİYORMUSUNUZ WİTCHER TAVSİYE EDİYORMUSUNUZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gandalf21000 -- 6 Şubat 2014; 12:27:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gandalf21000

witcher 2 den seriye başlarsam anlayabilirmiyim peki ayrıca sistemmim yeterlimi
     WİTCHER TAVSİYE EDİYORMUSUNUZ WİTCHER TAVSİYE EDİYORMUSUNUZ

Witcher'in 1.sini cok rahat oynarsin ama 2.de neredeyse tum ayarlari kismak zorunda kalabilrsin o 1 GB video bellegi ile. Gerci, islemcini kac cekirdekli oldugunu, sistem belleginin miktarini bilmiyoruz. Onlari da paylasman gerek. Ayrica, elindeki grafik karti bayagi OUTDATED. Zorlanabilirsin.

• peki ben bu 1gb video belleğini yükseltme şansım varmı ayrıca cidden o kdr kasarmı çünkü ben ac3 higthe hiç kasmadan oynamıştım :(
  • işlemcimin bilgileri sanırım 4 çekirdekli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gandalf21000 -- 6 Şubat 2014; 15:33:58 >
  • Donanımım iyi olmasına rağmen çok kastı, optimize sorunu var pcin kaldırırsa şiddetle öneririm, ayrıca skyrimden daha çok sevmişimdir.
  • peki optimize sorunlarıyla alakalı hiç patch yapılmışmı yapılmışsa çok iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gandalf21000 -- 6 Şubat 2014; 19:10:26 >
  • stalker
  • Kesinlikle oynanmalı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gandalf21000

peki optimize sorunlarıyla alakalı hiç patch yapılmışmı yapılmışsa çok iyi olur

Çıkan tüm patchları yüklemem rağmen 20-25 fpslerde oynayabildim.
  • The Witcher 2'de şuan fps düşüklüğü ve kasma sorunu yaşıyorum. Sistemim birçok oyunu yüksek ayarda kaldırmıştı ama bunda bir sorun yaşıyorum. Birçok ayarı denedim ama nafile. Bunu göz önüne alarak karar verin.

Oyunu 1280x720'de oynadığımda pek sorun olmuyor. Ama yine de 1920x1080'de neden böyle yapıyor anlamış değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurcankorkmaz -- 6 Şubat 2014; 23:03:25 >
  • bu yüklemeyi beklemem gerekiyormu 10 saat diyor ya
  • senaryo ve kurguda the witcher'dan daha iyisi yok
  • Skyrim tarzı güzel bir oyun ama optimize özürlüsü sisteminde update yapmadan yüzde yüz kasar
  • Herşey güzel hoşta D.A hakkında çok spolier vermişsin be dostum olmadi editle onu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hikaye odaklı,aşırı kaliteli oyun gerçi ben sadece ikincisini oynadım onuda bitirmedim yarım bıraktım

Ben daha çok Skyrim tarzında tamamiyle açık dünyada geçen keşfetmeye ve özgürlüğe dayalı oyunları seviyorum,o yüzden Dragon Age'yi de yarım bırakmıştım...
  • konuyla bu kdr ilgilendiniz için çok teşekkür ederim oyunu yükledim ve oynuyorum çok güzel bir oyun gibi duruyo şuan ama dövüş sistemi biraz değişik geldi ve alışmam gerekiyor :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.