Şimdi Ara

With Your Destin(wyd)online hakkında bilgisi olan bakabilirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben bu oyunu oynuyorum nasıl item basıldığını bilmiyorum biri yardım edebilirmi hatta fazla bişey bilmiyorum bilgisi olan anlatırsa çok mutlu olurum

• oyunu biraz bize tanıtırmısın? mesela bikaç ss,karakter anlatımı,oyunun sitesi ni verirsen oyuna girip bir bakarız
  • oyun supreme destiny nin global versiyonu

4 çeşit ırk var rogue, warrior, mage, beastmaster

oyunda kendi kasması için ufak bir tranier bulunmakta ben bunun sayesinde 1 günde 70 lvl archer kastım

okadarda ahım şahım biş ideğil grafikleri kötü seviyede
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ares

oyun supreme destiny nin global versiyonu

4 çeşit ırk var rogue, warrior, mage, beastmaster

oyunda kendi kasması için ufak bir tranier bulunmakta ben bunun sayesinde 1 günde 70 lvl archer kastım

okadarda ahım şahım biş ideğil grafikleri kötü seviyede

anladım @Ares teşekkürler
  • ben 116 oldum tıkandım yok görev olmadan kasılmıyor göreve gittiğimdede hep archer yada mage oluyo 1 kerede alıyodu hiç kesemiyodum ben
  • ben mi yanlış hatırlıyorummmmm.. yoksa bu oyun ispanyolca/poretkizce değilmiydi ? EU versyonu varmıydı bunun ? Oo
  • quote:

Orjinalden alıntı: home_sweet_chaos

ben mi yanlış hatırlıyorummmmm.. yoksa bu oyun ispanyolca/poretkizce değilmiydi ? EU versyonu varmıydı bunun ? Oo

Yoq sen yanlıs hatırlıyor olablirsin.Oyunun en cok blinen E-games in malezya server ı olan SD(supreme destiny) adıyla bilinen versiyornu var.Ayrıyetten PH,JP,KR versiyornlarıda var ama en sonunda 15 haziranda Global versionu olan acıldı.YAni EU diger serverlarda ozellikle my da olan lag dan dolayı oynanmıyordu.Ama bu Eu versionunda biraz kolaylastırmıslar.Kolaycılıga kacanlar icn guzel ama benim icn cok sıkıcı oldu...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.