Şimdi Ara

>> WİTH YOUR DESTİNY GLOBAL GENİŞ REHBER << (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
0
Favori
9.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya satılan setler çok pahalı 150000 200000
    bizde var 5700 nasil bulcaz bu kadar parayı
    bunun bir kolay yolu varmi
  • arkadaşlar tezgah nasıl kuruluyor braz bilgi verirmisiniz
    lütven
  • sagdaki menuden auto trade e bascan
  • oyunda okadar türk var 10 kisiden bi görev icin yardim istedigim aldigim cevab su.İşim var başkasi yardim etsin.Boyle İnsanligin oldugu oyunda oynamam
  • quote:

Orjinalden alıntı: salmador

ya satılan setler çok pahalı 150000 200000
    bizde var 5700 nasil bulcaz bu kadar parayı
    bunun bir kolay yolu varmi

Görevlerde 4-5M Para Kasıyorsun Sonrası Sana Kalmış.. 10K Lık İtemlerin Sık Düştüğü Yerler Warmış Oralara Koxpa Bırakabilirsin Mesela..
  • yardimlariniz için tşkr edrim çok saolun söledikleriniz hepsi çıktı parada itemde tezganta kurdum tşkler
  • 151 lwl oldum hunter ama skillerim dağınık oldu re-skill yapaßilirmym ßilen ßiri açıklayaßilrmi

ßide 146 lwl de takılan ßi at var ßende ona nasıl exp kascam??
  • oyunu 2 hafta oynadım sıkıldım ..
    267 level da biraz ara vereyim dedim..
  • arkadaslar 2 sorum olacak yardım edin ltfen

- Foema larda(magelerde) yaratığı sadece c.c ile kesebiliyorum oda cok sacma vuruo ve istediim yaratığa vurmuyo kendimiz koxp olmadan nasıl atack yapcaz? yaratığa tıklayıp skill e tıklıoyorum bisi olmuo?
    - Yesil pelerin görevini nasıl alabiliriz lwl ım 130 ve herkesde var?

yardım!?
  • -skill vurmak istiyosan skille tıkla ve vuracağın yaratığa sağ tıkla
    -yeşil pelerin görevi ise azran fieldde
  • quote:

Orjinalden alıntı: hypsibremetes

-skill vurmak istiyosan skille tıkla ve vuracağın yaratığa sağ tıkla
    -yeşil pelerin görevi ise azran fieldde

tesekkurler
  • ßenim şu sorularada ßaksanız ?? Reskill yapılıyo mu nasıl yapılıyo ??
  • skill resetlemenin görevi var ama kaç lw görevi olduğunu unuttum :) 130 lw san geçmiş olması lazım yani artık imkansız :)
  • Merhaba beyler 161 lvl foema 120 kusur lvl beastmaster ve 70 lerde hunter var bende.
    Foema yi kasmak istiyorum ama tek yapabildigim dungeonda ayi kesmek. Baska ne yapabilirm ? Ayni zamanda güzel para ve silah zirh (armor) nerden çikiyor ? Foemayim. Tesekkür ederim.
  • Rehber güzel olmuş elinize sağlık..İndiriyorum bende :) Yanlız rehbere birde skillerle ilgili bişeyler eklense güzel olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: King Aragon

Rehber güzel olmuş elinize sağlık..İndiriyorum bende :) Yanlız rehbere birde skillerle ilgili bişeyler eklense güzel olur

Skiller Çok Karışık Kardeş O Yüzden Hepsini Tek Tek Anlayıp Anlatmamız Şimdilik Mümkün Değil..
  • slm bu oyunu indirmeyi düşünüyom büyük rf online şokundan sonra peki oyunda pvp nasıl flyff gibi birine teklif edep teketek mi karışıyon acaba oyuna para yatırmazsan yatıranlarla çok büyük fark oluoyomu onlara özel silahlar yerler gibi

edit:hayda oyun caponca çıktı dil paketi yükleyin dio tmm diom buseferde serveice pack 2 yükleyin dio cd istiyo ne yapcam

edit:patch lerden sonra ingiliz oldu nese siz hangi serverdasınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alone D. Walker -- 17 Temmuz 2008; 11:36:28 >
  • Beyler görev nasıl alıcaz :P Adama tıklıyorum bana orc cape getir diyo ama quest yerinde bi quest göremiyorum.. Bide şu C.C. Penceresini nasıl açıcam? C.C Yazan yere tıklıyorum açılmıyor
  • guvengs..

tabi ki her oyundaki gibi bunda da para yatirdigin zaman kendine özel birtakim şeylere sahip oluyorsun. Ama örneğin Gunz online daki gibi fark yok hani orda elementler var , kıyafetler var falan filan burda o kadar fark olmuyor. Paran olsun sirtin yere gelmez (oyundaki paradan bahsediyorum)

kingaragorn..

X ' e bastigin zaman 350 quests var, orda görevler yaziyor lvlina gore (lvl arttikca cikiyor ve belli lvl da olman gerek 300 lvl oldugun zaman 70 lvl lik bi gorev yapamiyorsun) bu 350 quests de kordinatlar da yaziyor ve nerde oldugu yaziyor. Mesela Azran diyor azrana gidiyosun, M tuşuna basiyosun sağ da senin bulunduğun kordinat yaziyor ona göre hareket edip istenilen kordinati yakaliyorsun. Orda bi adam bekler genelde ona tiklayip görevi yapmaya başlıyosun.

Umarim yardimci olmşumdur.

Benim de ufak bi sorum vardi ilgilenirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MythTR -- 17 Temmuz 2008; 17:21:56 >
  • Yukarı Yukarı !!
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.