Şimdi Ara

>> WİTH YOUR DESTİNY GLOBAL GENİŞ REHBER << (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
0
Favori
9.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar oyun güzel oyun bi kaç tane char açip hataları anlayıp ona göre düzgün char açılcığında herşey cok güzel oluyor ama millet söylemiyo ki başta bunu bunu yapcaksin diye , kendi kendinize öğreniyorsunuz. Ben mesela 332 lvl foema yaptim str int dex con pointleri yanlış verdiğimden benden düşük lvl li adam bile beni öldürebiliyor o yüzden yeni bi foema actim 140 larda olmasina ragmen benim diger 332 den daha iyi vuruyor. Size kendi bildiklerimden ipucu vereyim ;

Foema karakterinde sadece kiyafet giyene kadar STR ye verin tahmini 100 kadar veriyorsunuz ara ara verirsiniz lvl atladikca ama önemli olan INT cok vericeksiniz. Dex e hiç vermeyin . Once int sonra 100 küsüre kadar str ondan sonra yine int int belli bi yere gelince 1 2 tane de CON a verirsiniz.

Transknight ise tk yani , önemli olan STR ye vermeniz int e hic vermemeniz. STR yi 1000 puanlara cikarmaya calisin, Sonra Dex e verin 700 lere ciksin sonra da con 600 ler falan tabi bu kadar puani ileriki lvllarda elde etceksiniz sonra bana ya bu bana en fazla 5 veriyor nasil 1000 yapcam demeyin.

Foema da ise sağ alttaki skilleri icin onemli olan ise black tarzi secicekseniz hep blacke vermek ve can doldurmak icin de holye vermek ayrica buff icin ise special a vermek olacaktir , zamanla anlicaksiniz

Transknightta ise sağ alt skilleri icin Trans bolumu ve Wepon Mastery cok onemli.

Bana boyle anlatan olmadi herkes benim charim boyle oldu senin ki soyle oldu bunun ki boyle oldu diyip birbirine hava atmaktan bana yardim etmek akillarina bile gelmedi ayrica niye yardim etsinler ki dimi ? onlarin ki dahi iyi olsun oyunun puf noktasi bencil olmak bunu da unutmayin arkadaslar. . Olsun onemli değil bu dünya nasil olsa kimse kalmiyor nereye kadar kasilcak bunda kasinca sanki oss de hayatim garnati olacak o yuzden salla gec dedim. Ama siz sanslisiniz size bu kadar anlattim iyi kullanin.

Bisey olursa sorarsiniz .

• su beastmaster midir nedir hani su hayvan yakalayan karakter onun stadlarini neye göre vercez..dexmi önemli strmi ayrica bu skillerden hangilerini önce almali...tsk
  • İyi sabahlar .

Beastmasterlar genelde dayaniklilik yonunden transknighte hayvan cikarma acisindan foemaya benzerler bu yüzden hayvan cikarabilmek hayvana donusebilmek icin (ve ayrica cikardigin hayvan sayisini arttirabilmek icin) int'e vermen gerekli. Ama dediğim gibi ayrica silahlarla iyi vuruş yapabilmeleri icin ve dayanikli olabilmeleri icin strye vermelisin . Arada da artan olursa gozune kestirirsen, con ve dex e de verebilirsin. Ama öncelikli söylediklerim onlar değil.

Beastmaster da mesela summona verirsen hayvan cagirirsin, hep summona verirsen daha cok hayvan cagirirsin hep nature a verirsen daha cok ve daha basarili hayvanlara donusursun, ikisine birden verirsen bolunur ikisinden de verim alamazsin. Once birisini bitir, sonra diyerine gec, tum karakterlerde boyle.

Tekrardan iyi sabahlar kusura bakma msjini gec gordum.
  • Arkadaşlar Ben size silahlardan bahsetmek istiyorum.

Battle Foema : Genelde ok veya transknight silahlari takabilir, en iyi vuruşlarını ok ile yapar crit vurabilir, bu konuda hunter kadar iyi değildir.
    300 level sonrası tavsiye silahlar => Thron of Isis+9/45, Guardian Bow+9/45 , Heavens Bow +9/54 ( Anc )

Magic Foema : Magic silahlarini ve beastmaster silahlarini kullanilir , Tek ellik asalar ona daha iyi atak verir.
    300 level sonrasi tavsiye silahlar => Thron of Breaker+9/45 , Kerykeion +9/54 ( Anc ) , Victory's Spear +9/45

(Pure) Huntress : Benim classim oldugundan daha iyi anlatabilirim. Transknight larin pençe(claw) larını ve okları etkin kullanır.
    300 level sonrasi tavsiye silahlar => Thron of Isis+9/45, Guardian Bow +9/45 , Cronus Saver+9/54 , Heavens Bow+9/54 ( anc ), Talon of Dragon +9/63, Slayer+9/45 & anc , Dragon Wing Axe +9/45 & anc

Transknight : Transknight tüm melee atak silahlarını kullanabilir. Yani birebir ve seri ataklar yapabilir.
    300 level sonrasi tavsiye silahlar => Slayer+9 , Dragon Wing Axe+9, Kadalbolg +9 , Genesis Shade +9 ....

Konuyu başlatan arkadaşım benim adıma eklemeyi yaparsan sevinirim

• Bu arada yardim isteyenler her konuda sorabilir tabiki
  • benim bir sorum olacak beastmaster silahları dex isttiyormu ben nerdeyse hic dex vermedim elimde 2 tane forgy sowrd var ,yada dex istemeyen silahları varmı bu clasin
  • ya ßu tk Da skiller nasl verilcek faith 200 skill point verdim hangi skilleri açacam ? ßiras yardmcı olrmsnz ?
  • Bu arada gectigimiz gun şerefsizce kurulan bombalarla sehit edilen gungorendeki vatandaslarimiza Allah(c.c)den rahmet yakinlarina ve tum BUYUK TURK MİLLETİNE başsağlığı diliyorum.
  • Kardeşim oyundaki karakterinin adi nedir bidaha yanindan falan gecersem selam vereyim (:
  • valla bu anlatım dan sonra indirdim oynuorum ID:InteR FeoMa yani mage daha yeni başladım
  • Çok iyi olur merak etme (:

Hunter da önemli olan hiz ve dayanikliliktir.
    Sağlam vurmak için STR'ye Hizli kosmak hizli atak yapmak ve saldirilarda adamin kolay iskalamasini saglamak icin is DEX'e vermelisin.

Hunterda önemli olan güzel ok bulabilmektir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yusufsametkoc

1 günde 128 mage ve 96 beastmaster kastım 194 hunteride 218 yaptm:) aynı anda 3 char kasıom pc az kasıo

Arkadaşım yukardaki mesajlarda okuduğum kadarıyla eğer C.C ye bırakırsan 10 dk da bir seni town a atıyomuş! Böyle olmasına rağmen bu charları nasıl kastın merak ettim :) Yoksa sadece görev yerlerindemi seni town'a yolluyo ?

Edit: Arkadaşlar siteden üyelik aldım ama aldığım üyelikle oyuna login olamıyorum, ama siteye giriyor! Ne iş anlamadım :S Support bölümündende şikayetimi ilettim, bakalım nolcak! Eğer çözümünü bilen varsa yardım olsun lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marwo -- 16 Ağustos 2008; 23:38:07 >
  • teneke öyle bir sorun daha önce yaşamadım o yüzden bilemiyorum.

sadece görev yerlerinde 10 dk da bir atıyor. Normalde atmaz.
  • Peki kardeş, Hangi npc silah satıyor söyleyebilirmisin? lvl 40 Bow almak istiyorumda yada 28!
  • level40 bowunu spirit guardinı batısında biyer var haritayı aç ordan görürsün orta satıyor npc 80 lvl bowuda var
  • Arkadaşlar 53 lvl oldum hunterim! Bir şey sormak istiyorum Skill Mastery'deki pointleri nasıl dağıtmalıyım ?
  • Beyler yardım edebilecek var mı ben oyunu indirdim oyunu kur diyince şöyle bi yazıyla karşılaşiorm :

İnstaller integrty check has filed.Common causes include incomplate download and damaged media.Contact the installer's author to obtain a new copy.

More information at :http://nsis.sf.net/NSIS_Error
  • Eğer NSIS ERROR'dan bahsediyorsan; setupun kısayolunu oluştur > kısayola sağ tık özellikler > hedef kısmına gel > hiç bir şey silmeden boşluk bırakıp /NCRC yazıp tamam de. Sonra kısayoldan setupu kurmaya çalış!
  • Merhabalar hergün oyun saatiyle (oyun saatini siteden veya oyun icinde ins tusuna basarak ogrenebilirsiniz) Turkey Academy toplaniyoruz ve yuksek exp partyleri yapiyoruz (buna water deniyor)

Ben Turkey guildinin operatoruyum yani ben sorumluyum

http://www.wydglobal.com/guide/tutorial09_04.asp adresinden en allta benim adimi goreceksiniz.

Oyun saatiyle 01 de gelirseniz sizi guilde alirim.

Tesekkurler.
  • Oyuna Girmeyeli Uzun Süre Oldu Fırsat Bulunmuyor Pek.. Değişen Bişi Var Mı Eklemek Gereken Felan ?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.