oyunun boyutu nası okadar kçük ya. rafikleri runescape gibi fln bekliyodum ölede deil gayet normal oyun haritalarmı çok az nası böyle küçük olabiliyo anlamadım
Değişen şeyler var tabi ki yellow , mesela ben Turkey Academy Operatoruyum. Hergun aksam 7 gibi Clan a aliyoru (clan diyeyim artik) ve 8 den 10 kadar water denen exp partyleri yapıyorum lvl atlamak isteyenlere duyurulur.
kardes bende tamed boar egg var critical value 1 ve essanceside var ori powderde var peki bunu nasıl ve nerde kırdırcam bu oriyi nası bascam ona
ben skill stat dağıtma olayını anlamadım skill p gelmedi daha hiç lvl 35 oldu
Merhaba arkadaşlar rehberi gördüm oyunu yükledim
bu gün kastım 50 level foemam var ama tek başıma kasmaktan sıkıldım global mı ne 2.serverdayım varsa parti kuralım clan felan hiç bir şey bilmiyorum 3 tane item çıktı
altlarında 1.000.000 gold yazıyor değerli diye zannediyorum kime satıcam napıcam asaha lazım ??
siteye giriyorum başka sayfa açılmıyo
http://www.wydglobal.com/index.asp siteye giriyorum download bölümü açılmıyor sanırım hiçbir bölümü açılmıyor? sayfa görüntülenemiyor diyor..
hakketten oyun hayallerimin oyunu site bozuk hiç biyere girmiyo help meeeeeeeeeeeeeeeeeeee
siteye vtunnel gibi bişile girin herşey düzeliyo budaddemekki turk ıpleri banlanmış ne pok yicez
indirdik diyelim oynuyabilcez mi peki?
ben başladım ama oynrız yav
paki sen hangi tunnelle indirdin.. cünkü ben v ve k tunnelden denedim yine acmıyor download bölümlerini :S
bende basliyorum hunter actım adım ZuiSudra yartdımcı olursanız sevinirim özelliklede hangi stat nereye konusunda..
hunterlar için en başta yazıyo benim birikmiş 10 pt m vardaha basmadım
Bende başladım bugün global mı nedir o zımbırtı serverdayım ama anlamadığım 1-35 görevini nerden kimden alıcağım ve yapıcağım
alt kapıdan cıkıyorsun canavar kesip anahtar cıkarıp kapıları acarak ilerliyorum 3. yani final kapının sonunda warior orc var onu kesiyorsun o sana bişi veriyor onu en bastaki trainera veriyorsun..