Şimdi Ara

wiz=bard mi wiz=cleric hangisi ile ong farm yapilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 52 lwl wizard cler ilemi daha iyi olur yoksa 52 bard=wizard ile mi ?

slot sorumuz yok zaten ksrodayiz char yarina 52 olucak 52 de ong farm yapmaya calisicaz bakalim...

• yan charı ne kadar da korusan elbette ölüyor bu durumda onu reslemek lazım bundan dolayı yan charı reslemeye yetecek kadar cleric aç gerisini barda ver hızlı koşma için
  • Evet 10 lvl cleric ver 40da bard
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ophiafagus

yan charı ne kadar da korusan elbette ölüyor bu durumda onu reslemek lazım bundan dolayı yan charı reslemeye yetecek kadar cleric aç gerisini barda ver hızlı koşma için

ksroda benim charimi oldurecek adam tanimiyorum...

olme ihtimali cok cok dusuk her yer bos diye bilirim koprunu oraya getiririm adami kopru altina koyariz adami orda olmez gibide

52 lwl wizard yatar mi orda o var iste aklimda..
  • NPC setle saatbaşı yatar +3 bas sen sete kolay kolay yatmaz
  • +3 yatik seti robe mi L.A giyeyim suan charin ustunde 4D itemler var 6D daha almadim hangisni alayim
  • Yan mastery clericse tabi L.A al çünkü onglar fiziksel atak yapar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warrior Master 20 skili??
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o zaman bard 43 de 50 yapicaktim onu sifirliyayim cleric acayim robe giyeyim +3 basayim bakalim bize ne kadara patlicak bu isler
    apo yedik ayvayi curuk tarafindan
  • Yan char lvl yükselince düşürmek için cleric'e ihtiyacın olucak.
  • bence onglarda 52 lwl bi wizard ile yan build olarak cleric açarsan daha iyi farm yaparsın .. onglar zaten çabuk spawn olan bi bölge orada koşu olmasada olur.. bard olursan yatma riskin var.. cleric açarsanda illaki L.A giyeceksin veya giymessen robe setine + basacaksın diye bişe yok cleric yetiyor zaten.. veya şöyle bişe yapabilirsin cleriği 40 lwl de bırakırsın recovery division için geri kalan 12 mastery de bard yaparsın %20 koşu hiç yoktan iyidir ..
  • @Seytan Kobra

ksroda bi olay var dlwl pt yapıyorsun char reslıyorsun bende yapıyorum bu işi lwl düşmek için char var..

en iyi cleric açmaş division zaten tek başına yeter açmam için en büyük neden,,
  • Ksroda sadece kendi charınıza mı yapıyosunuz yoksa gelsek bizede kasarmısınız
  • @KaRaDeNiZ_08

aynen aklımdan geçenleri yazmışsın

@MaMy.eXe

gelde dicemde gelip ne yapcan 3-4 tane türk var gerisi venezuellalı zaten farmda 100k felan yaparım belki biraz daha falz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kittyMiE

@KaRaDeNiZ_08

aynen aklımdan geçenleri yazmışsın

@MaMy.eXe

gelde dicemde gelip ne yapcan 3-4 tane türk var gerisi venezuellalı zaten farmda 100k felan yaparım belki biraz daha falz...

Türk yoksa daha iyi
    Bana acc alırmısın bu gece oyunu indirip geliyorum.
  • @MaMy.eXe

oyunda cıkınca acc alır buraya yazarım acc yi

pm atamıyorum bende bilmiyorum tel mu ne vermemişim 3/3 olmuş bişeyler yazzıyor tam bilmiyorum o işi..

istersen alayım bi daha düşün ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kittyMiE

@MaMy.eXe

oyunda cıkınca acc alır buraya yazarım acc yi

pm atamıyorum bende bilmiyorum tel mu ne vermemişim 3/3 olmuş bişeyler yazzıyor tam bilmiyorum o işi..

istersen alayım bi daha düşün ?

Yok yaw vazgeçtim şimdi korece filan bide baştan başlamak ooo uzun iş
    Ecsro'ya devam...(Bide açılsa serverlar)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.