Şimdi Ara

♫ Wiz Khalifa ` Fan ♫ ( 23 kişi ) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.046
Cevap
3
Favori
42.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CaLLuM

quote:

Orijinalden alıntı: Method Man

quote:

Orijinalden alıntı: CaLLuM

Gizliden takip ediyorum sizi, rahat olun.

Eminem`e takılıp unutma bizi

Asla.

Eyv. dostum ;)

• Sabah aksam konu disinda takilanlari anlamiyorum zaten hic mi isi gucu yok bu insanlarinda butun gun ordalar hadi bende takilirim ama eve tikilip kalmissam ve yapcak hic bisi bulamamissam 5 10 dk ama insanlar sabahdan aksama kadar ordalar :) dediginiz gibi bu taraflarda pek takilan yok :) ben eve neti baglatiyim bi bak o zaman gor paylasimi hocam sen :)
  • 13 uncu kisi icin yer varsa beni secerseniz cok mutlu olurum ayrica no sleep te bence guzel bir sarki
  • ekleyin benide black and yellow ve on my level şimdiye kadar dinlediğim en üst seviye şarkılardan. Umarım kaybolup gitmez daha iyilerini yapar. Mtv 2011'de ödül onun hakkıydı bence tyler the creator'a verdiler ödülü. Wiz khalifa bir gömlek daha üstün ondan bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_tol -- 29 Eylül 2011; 6:27:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamblerbarbo

13 uncu kisi icin yer varsa beni secerseniz cok mutlu olurum ayrica no sleep te bence guzel bir sarki

Ekledim dostum , hoşgeldin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: x_tol

ekleyin benide black and yellow ve on my level şimdiye kadar dinlediğim en üst seviye şarkılardan. Umarım kaybolup gitmez daha iyilerini yapar. Mtv 2011'de ödül onun hakkıydı bence tyler the creator'a verdiler ödülü. Wiz khalifa bir gömlek daha üstün ondan bence.

Ekledim hocam. Zaten Tyler ' Yonkers ' parçası tuttu sadece onu da Mtv dekiler çok mu sevdi nedir anlamadım. Wiz`in bütün parçaları bomba ama yapacak bir şey yok işte.
  • Taylor Gang çılgınlığı
  • quote:

Taylor Gang çılgınlığı

Nasipse eger grubun dovmesini yaptircam bende wiz'deki gibi seneye kisa dogru T G :D

• quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

quote:

Taylor Gang çılgınlığı

Nasipse eger grubun dovmesini yaptircam bende wiz'deki gibi seneye kisa dogru T G :D

Temsili bir resim koyma şansın var mı netten falan gördüğün örnek bir resim :)

• quote:

quote:

quote:

Taylor Gang çılgınlığı

Temsili bir resim koyma şansın var mı netten falan gördüğün örnek bir resim :)

Tabikide var hocam aksam pc ye gecince koyarim direk suan telefondayimda :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-Slim -- 29 Eylül 2011; 14:17:58 >

• şuan geçebildim hocam anca bahsettigim dövme tam kasiginin üst tarafindaki yıldızlı T G dövmesi

♫  Wiz Khalifa ` Fan  ♫ ( 23 kişi )
  • Yine o meşhur danslarini yapiyor adamim seviyorum bunun hareketlerini

• Sağlam İçici sanırım bu adam(8 Mile'de öyle bir sahne vardı) Neyse orası beni ilgilendirmez şarkıları sağlam ve güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cr7_35

Sağlam İçici sanırım bu adam(8 Mile'de öyle bir sahne vardı) Neyse orası beni ilgilendirmez şarkıları sağlam ve güzel.

Hemde fena içiçidir kendisi severim o yönünü şarkılar tek kelimeyle mükemmel zaten hocam ona dencek bir laf yok
  • quote:

Sağlam İçici sanırım bu adam(8 Mile'de öyle bir sahne vardı) Neyse orası beni ilgilendirmez şarkıları sağlam ve güzel.

O kültür ve ortamda büyüyen bir adamın içici olmaması beklenilemez zaten.
  • quote:

şuan geçebildim hocam anca bahsettigim dövme tam kasiginin üst tarafindaki yıldızlı T G dövmesi

Harbiden iyiymiş Taylor`ın dövmeler

• quote:

quote:

Hemde fena içiçidir kendisi severim o yönünü şarkılar tek kelimeyle mükemmel zaten hocam ona dencek bir laf yok

O adamların içtiği sigarayı Türkiye`de her babayiğit içemez bir 3/2`si maru. bütün sigaraların

• quote:

Bendede böyle vucud olsa bende kaplatirim

Oha dövme işinde Lil Wayne ide sollamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Callum -- 29 Eylül 2011; 20:33:19 >

• Wiz'in solladığını sanmam Eşit gibi görünüyor.Ha burada elemanın saglam şarkılarını önerir misiniz? Çok dinlemişliğim yokturda.
  • quote:

quote:

şuan geçebildim hocam anca bahsettigim dövme tam kasiginin üst tarafindaki yıldızlı T G dövmesi

Harbiden iyiymiş Taylor`ın dövmeler

Adamım tehlike ya hocam cok seviyorum bu herifi insallah cıvımaz böyle izinden gider sonuna kadar desteklerim

@CaLLuM : Bende lil derdim ve the game derdim dövmede ama onlar adamimin yaninda alt yemiş

@Method Man : Hem bizim burdaki sigaralar gibi gofti sigara degildir ordakiler hocam hemde

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.