Bildirim
♫ Wiz Khalifa ` Fan ♫ ( 23 kişi ) (7. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: CaLLuM
quote:
Orijinalden alıntı: cr7_35
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: X-Slim
Bendede böyle vucud olsa bende kaplatirim
Oha dövme işinde Lil Wayne ide sollamış.
Boxer süper elemanınTürkiye'ye gelme ihtimali var mı bu adamın Doğru dürüst bir isim göremedikte.Turne iş i falan var mı?
Araştımadım ama yakın zamanda geleceğini hiç sanmam.
Aslında Hiphop Coke gibi bişe yapsa Coca Cola iyi olabilir
-
quote:
Orijinalden alıntı: Method Man
quote:
quote:
quote:
quote:
Bendede böyle vucud olsa bende kaplatirim
Oha dövme işinde Lil Wayne ide sollamış.
Boxer süper elemanınTürkiye'ye gelme ihtimali var mı bu adamın Doğru dürüst bir isim göremedikte.Turne iş i falan var mı?
Araştımadım ama yakın zamanda geleceğini hiç sanmam.
Aslında Hiphop Coke gibi bişe yapsa Coca Cola iyi olabilir
Gercekten keşke öyle bişi yapsa harika olurgelecegini zannetmiyorum Türkiyeye bu adamin
Zencilerde artik fantazimidir nedir donlari hep bembeyaz oluyor
-
-
-
-
Snoop Gibilerle işe girekse gözümden düşer bu adam.Snoop'u salladım Şarkı bi harika cidden Ha çok içmiyor bu adam Yaw -
quote:
Snoop Gibilerle işe girekse gözümden düşer bu adam.
Neden hocam böyle diyorsunuz ? -
quote:
quote:
Neden hocam böyle diyorsunuz ?
Snoop ve benzeri 50 cent gibilerin neler yaptığı Ortada Hocam Hele bu adam Müslüman oldu Düzeleceğine daha çok bozuldu ordan gıcıklığım var kendisine.Neyse Beni ilgilendiren Wiz -
-
-
quote:
quote:
quote:
Snoop ve benzeri 50 cent gibilerin neler yaptığı Ortada Hocam Hele bu adam Müslüman oldu Düzeleceğine daha çok bozuldu ordan gıcıklığım var kendisine.Neyse Beni ilgilendiren Wiz
Snoop deyip geçme kardeş aramız da ne müslümanlar var snoop`tan daha beter
-
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Snoop ve benzeri 50 cent gibilerin neler yaptığı Ortada Hocam Hele bu adam Müslüman oldu Düzeleceğine daha çok bozuldu ordan gıcıklığım var kendisine.Neyse Beni ilgilendiren Wiz
Kadınları köpek gibi gördüğünü söyleyen birini sevemem vallahi Sonradan yanlış yaptım falan diyordu neyse bu konu uzar girmeyelim.Ben bunun yerinde olsam kas çalışırım biraz Bkz:Eminem gibi en azından Çok çılız duruyor yaw gözünüze battı mı acaba
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Kadınları köpek gibi gördüğünü söyleyen birini sevemem vallahi Sonradan yanlış yaptım falan diyordu neyse bu konu uzar girmeyelim.Ben bunun yerinde olsam kas çalışırım biraz Bkz:Eminem gibi en azından Çok çılız duruyor yaw gözünüze battı mı acaba
O kadar maru. sende içsem kardeşim sende kurursun emin ol
-
quote:
quote:
quote:
Öyle şeyler reklam amaçli hocamSnoop ve 50 Cent benim küçüklükten beri sevdiğim insanlardi şimdi haklısın hepsi cividi kötüye dogru gidiyorlar :) dedigin gibi bizi ilgilendiren Wiz adamim şuan favorim o
@Method Man : Kardeşim öyle deme adamin zaten parasinin %60 i maru'ya gidiyordur yani benim tahminim böyle şeylere az parasi kaliyordur ondan üzülmüştür bende izlmeiştim o videoyu çok gülmüştüm ama yani öyle bilinçsizce yapilan hareketin sonu böyle malesef ne diye atarsin sen yataga telefonu
Albüm satişida demişken bence Wiz adamimin gelirinin büyük çogu TG grubundan geliyordur tahmini fikrim
-
-
@CaLLuM : Hocam bence sarkı güzelde söyleyenlerin sesi kötü ben bildim bileli t-pain sevmemişimdir sesini diger kadininda kötü ama adamim Wiz yine harikalar yaratiyor sarkida sesi mükemmel -
Paylaşımlar güzel arkadaşlar , ellerinize sağlık.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X