Bildirim
♫ Wiz Khalifa ` Fan ♫ ( 23 kişi ) (8. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
Hastasiyim hocam bende bu sarkinin harika ya dahada yukselmeliydi bence -
quote:
Orijinalden alıntı: X-Slim
Hastasiyim hocam bende bu sarkinin harika ya dahada yukselmeliydi bence
Popçuların zirvede olduğu bir listede ilk 5 te önemli hocam.Bu arada klipte fazla sakin kendisi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CR7_35 -- 1 Ekim 2011; 18:02:02 > -
quote:
Orijinalden alıntı: cr7_35
quote:
Hastasiyim hocam bende bu sarkinin harika ya dahada yukselmeliydi bence
Popçuların zirvede olduğu bir listede ilk 5 te önemli hocam.Bu arada klipte fazla sakin kendisi
Tabikide hocam yani harika 5 inci olmasi bana sorulup yapılsa 1. yapardim o listedebende anlamadim nedense çok sessiz sakin bu klipte fazlami çekti napti acaba
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Method Man
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Snoop Gibilerle iºe girekse gözümden düºer bu adam.
Neden hocam böyle diyorsunuz ?
Snoop ve benzeri 50 cent gibilerin neler yaptığı Ortada Hocam Hele bu adam Müslüman oldu Düzeleceğine daha çok bozuldu ordan gıcıklığım var kendisine.Neyse Beni ilgilendiren Wiz
Snoop deyip geçme kardeº aramız da ne müslümanlar var snoop`tan daha beter
Kadınları köpek gibi gördüğünü söyleyen birini sevemem vallahi Sonradan yanlıº yaptım falan diyordu neyse bu konu uzar girmeyelim.Ben bunun yerinde olsam kas çalıºırım biraz Bkz:Eminem gibi en azından Çok çılız duruyor yaw gözünüze battı mı acaba
O kadar maru. sende içsem kardeºim sende kurursun emin ol
Hakkaten maru falan serbest mi ABD'de nasıl içiyor bunlar bu kadar rahat?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Reasonable
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Snoop Gibilerle iºe girekse gözümden düºer bu adam.
Neden hocam böyle diyorsunuz ?
Snoop ve benzeri 50 cent gibilerin neler yaptığı Ortada Hocam Hele bu adam Müslüman oldu Düzeleceğine daha çok bozuldu ordan gıcıklığım var kendisine.Neyse Beni ilgilendiren Wiz
Snoop deyip geçme kardeº aramız da ne müslümanlar var snoop`tan daha beter
Kadınları köpek gibi gördüğünü söyleyen birini sevemem vallahi Sonradan yanlıº yaptım falan diyordu neyse bu konu uzar girmeyelim.Ben bunun yerinde olsam kas çalıºırım biraz Bkz:Eminem gibi en azından Çok çılız duruyor yaw gözünüze battı mı acaba
O kadar maru. sende içsem kardeºim sende kurursun emin ol
Hakkaten maru falan serbest mi ABD'de nasıl içiyor bunlar bu kadar rahat?
Hayir dostum tabi ki yasal degil sadece hollanda da amsterdan da bir sokakta serbest amerika da ise 14,5 gr yakalatirsan ustunde icici olarak kayitlara geciyorsun ceza veya yaptirim yok ama bu olcuden 1 gr fazlasi satici konumuna sokar ve gram basina para odersin belli bir agirligi gectigin de de paraya cevirilmiyor direk iceri giriyorsun :)
-
Istanbul' un unlu mekanlarindan Riddim Wiz'e program teklif etmeyi dusunuyormus , umariz basarili olurlar :) -
quote:
Istanbul' un unlu mekanlarindan Riddim Wiz'e program teklif etmeyi dusunuyormus , umariz basarili olurlar :)
eger olursa giderim açikcasi -
quote:
quote:
Istanbul' un unlu mekanlarindan Riddim Wiz'e program teklif etmeyi dusunuyormus , umariz basarili olurlar :)
eger olursa giderim açikcasi
Fan sayfamizla beraber ordayiz dostum :) -
-
quote:
quote:
Bizimkiler yine takılmacadalar
Maru'nun vücuda zararı ne kadar acaba Bu adam böyle içerse ilerde kaybetmeyelim bizim elemanı.Bu arada Snoop'un da kafa kıyak olmuş aldırmıyor bile
Bu sekilde devam ederse ciger olarak 5 senede falan olur galiba ama kafasi guzel kaza gecirme olasiligi daha yuksek :D
-
quote:
quote:
quote:
Bizimkiler yine takılmacadalar
Maru'nun vücuda zararı ne kadar acaba Bu adam böyle içerse ilerde kaybetmeyelim bizim elemanı.Bu arada Snoop'un da kafa kıyak olmuş aldırmıyor bile
Bu sekilde devam ederse ciger olarak 5 senede falan olur galiba ama kafasi guzel kaza gecirme olasiligi daha yuksek :D
Bünye saglam bir şey olmaz desem nafile Bu Maru Hocam En güzel yaşında gidecek sanırımBu bilmiyor mu sağlının kötüye gideceğini.Sanırım hayatı dolu yaşıyor arkadaş.Bu bana Scary Movie 1'de İçmekle ilgili bir sahne hatırlattı
-
Tabikide biliyordur durumunun kötüye gidicegini ama adamimda içmeden yapamaz bunu biliyorum alişkanlık olmustur çünkü içmeden duramaz o kadar para ve rahatlik olsa bendeo onun gibi olurdum -
quote:
Tabikide biliyordur durumunun kötüye gidicegini ama adamimda içmeden yapamaz bunu biliyorum alişkanlık olmustur çünkü içmeden duramaz o kadar para ve rahatlik olsa bendeo onun gibi olurdum
Moruk , tek eksıgın mılyon dolarlar yoksa megıllısın zaten sen bu ıslere :D -
quote:
quote:
Tabikide biliyordur durumunun kötüye gidicegini ama adamimda içmeden yapamaz bunu biliyorum alişkanlık olmustur çünkü içmeden duramaz o kadar para ve rahatlik olsa bendeo onun gibi olurdum
Moruk , tek eksıgın mılyon dolarlar yoksa megıllısın zaten sen bu ıslere :D
Kesinlikle katiliyorum dostum sana
-
quote:
quote:
quote:
Allah o yuzden mılyon dolarlar vermıyor bıze ben buna baglıyorum :D mıllet ısınde gucun de olur parasını arttırma pesıne duser bız kova basın da kahkaha ata ata omur bıtırırız :D
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Allah o yuzden mılyon dolarlar vermıyor bıze ben buna baglıyorum :D mıllet ısınde gucun de olur parasını arttırma pesıne duser bız kova basın da kahkaha ata ata omur bıtırırız :D
Tabikide Allah kullarini biliyor hocam ona göre davraniyor
Çıldırıyor bizimki yine otel odasinda hareketlere bak
-
Paylasımlara devam arkadaslar :)
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X