Wizard char açtım, yanına bardmı yoksa clericmi kasayım ?
bard açarsam hangi skilleri işime yarar ?
cleric açarsam hangi skilleri işime yarar ?
cleric açılır ama skill lerini bende bilmiyom :D
İkisi de olabilir. Amacın ne ise onu aç.
Forumda arama yapınız. Böyle konulardan çok açıldı.
quote:
Orjinalden alıntı: WizzY_WizarD
amacım pvp falan değil, moblarda iyi kassın ve ölmesin yeter...
forumda konuları başka yönlere çekmişler, aradığım cevabı bulamadım..
quote:
Orjinalden alıntı: Giray Han
quote:
Orjinalden alıntı: WizzY_WizarD
amacım pvp falan değil, moblarda iyi kassın ve ölmesin yeter...
forumda konuları başka yönlere çekmişler, aradığım cevabı bulamadım..
o zaman cleric çogu kişi bard der ama wizard yeri geldimi party yaratıga bile yatar hoş iyi bi wizardın varsa bi fear basar 10 sn içinde kesersin olmadı ittirme ben kesebiliyodum 15 sn den kısa sürede bi party yaratıgı cleric dim clericde bless ve recovery division kullanman yeter ztn yeri gelir recovery division sayesinde pot kullanmasın sn de 500 hp basıyor.
Kasmak istersen Bard iyi olur, Noise ile agresif canavarlardan kaçarsın, Moving March ile da daha hızlı olursun; ayrıca MP skilleri ile canını doldurabilirsin. Ayrıca bir skille canavarları birbirlerine saldırtabiliyorduk galiba, tercihe göre bunu da açabilirsin. Ama cleric ile sadece can doldurursun ve defansını arttırırsın.
Clericc aç bence sana tavsiyem ptlere falan girmek istersin hep cleric arıyolar ama yüksek lvlli ptlerde hem bard arıyolar hem cleric
bence bard kas daha seri kasarsın noiceyi çok sevickesin nerden bilion deme ben 81 lwl wizard bardım hem ileride bard skileirnide kullanabilirsin recovery fln pt ardkşların basar ztn sana
bunu unutmaki ilk başlarda en az 150k sp kas ilerde sıkıntı çekmessin. bardda noise hızlı koşma falan var doğru ama giantlarda hiç bir işe yaramıyor ben şahsen wizard/bardım. illaki yatarsın yani kendi lvlindeki ve kendi lvlinden 2-3 lvl küçük giantlara ama cleric olursan hiç yatmazsın.
peki teşekkür ederim tüm cevap yazan arkadaşlara :) yan yapılandırma olarak cleric'e karar verdim, peki cleric'de hangi skilleri sırasıyla açayım ? beni yönlendirecek birileri varmı, yanlışlıkla başka skilleri açıp sp harcamayayım..
quote:
Orjinalden alıntı: FromHeLLHiLL
Kasmak istersen Bard iyi olur, Noise ile agresif canavarlardan kaçarsın, Moving March ile da daha hızlı olursun; ayrıca MP skilleri ile canını doldurabilirsin. Ayrıca bir skille canavarları birbirlerine saldırtabiliyorduk galiba, tercihe göre bunu da açabilirsin. Ama cleric ile sadece can doldurursun ve defansını arttırırsın.
MP Skilleri İle HP Doldurmak ?
niye kimse bişe demedi yada ana konunun linkini vermedi böyle konular açmak yasak diye biliyorum
Arama yapmışsınız ancak sonuç bulamamışsanız konuları biraz daha irdelemenizi tavsiye ederim.Çünkü hakikaten çok sayıda bu şekişlde konu var
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme