Şimdi Ara

Wizard Charda Cleric Skilleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar wizard charıma yan mastery olarak cleric açıyorum şuan sp topluyorum recovery division için ancak bazı sorularım var

1-recovery divisionun bitme süresi 5 dk bu 5 dk nın ardından hemen tekrar basabiliyormuyuz
    2-bu skill nekadar aralıklarla hp recovery ediyor
    3-şuan recovery division life controlsüz hp min 4/1 ini recovery edebiliyor ileridede bukadar recovery edebilirmi

birde clericde bana lazım olan diğer skiller nelerdir

şimdiden teşekkürler

• 1.biter bitmez basabiliyorsun. hatta bitmeden de basabiliyorsun. tavsiyem partilere gir, insanları buffla helle daha az uğraşarak kas charını.
    2. daha çözemedim ama baya sık.
    5 level olunca 1082 veriyor. bu da 1/4 den fazla oluyor.(itemler hp-str basılı değilse)
  • Kıdemli iyi açıklamış. Ayrıca elinde cleric rod olmadan sadece "Blass Spell","Recovery Divison" ve "Holy Word" aktif kalabiliyor.
    Ben charıma onglarda 250k spye yakın farm yaptırdım cleric ve wizardda ne varsa maximum şuanda (Level66). Elimde hem güzel bir rod seti hemde staff var. Hem PvPlerde iş görüyor hemde botta kasarken. Wizardın attackları belli.. defanstan sırıtıyor bir tek zaten.

Ekleme: Sana tavsiyem bolbol sp kas, sabırlı ol farm yaparken. İleride çok iyi alacaksın meyvelerini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Werner Heisenberg -- 13 Ağustos 2008; 1:51:00 >
  • bilgiler için teşekkürler

bu charımı mümkün olduğunca hızlı kasmaya çalışıyorum şuan 49 lvlim bu wizard high lvl olunca başka charlar açıp onglarda farm yapacağım
  • arkadaşlar birde bu recovery nekadar sıklıkla oluyor onu söyleyebilirseniz çok sevinicem kaç saniyede bir hp basıyor
  • 1 saniyede 1hp basıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: edirneli19

1 saniyede 1hp basıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mage Build
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • merak etme seni öldürmeyecek sıklıkta basıyor

bu arada tabi orda ki hp miktarı gözüne az geliyor
    canımın 1/4 ü demişsin

ama wapeon reflect olayı var

merak etme o miktarı aşıcak şekilde basıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: edirneli19

1 saniyede 1hp basıyor

şaka olmalısın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.