Şimdi Ara

wizard/cleric mi bard mı????? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
14.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hoort...
  • Wiz hertürlü kendi lewelindeki mobslarda ( partilerde) tek yer bard ol gürültü we speed olsun hiç diğilse

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neyo -- 15 Eylül 2010; 21:12:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pentacle*

Str cleric mi

• Orijinlden alıntı: sniper_town

Tabikide Cleric.Bard açan arkadaşları 1vs1 de görmek isterim.%120 koşarsınız birde noise basarsınız sanki karşınızdaki adam mob gibi.
    [wiz sen yatarsın clerik olsan bile
  • Wiz Hem tek atar hem tek yer
  • ikisininde kendinre göre +ları -leri var. bunları değerlendirp kararı sen vermelisin. pvp seviom diosan ndn wiz kastın bu bir. barda göre dayanıklı olur o ayrı. uniq delisiyim diosan. bard kas. cleric olan bile demon beklerken recovery açmıo mooblar bana döner diye. ptlerde kasarım diosan bard ol. ztn tek kasmicaksın. ptde cleric recovery açtımı sanada işliyor ztn. drug parası harcamassın. bard ayağına yüksek ptlerde kasıırsın. ardkş haklı genelde str cleric istiyorlar ve mana , manayıda bard basar. drug harcaman olmaz. tabi clericle Fwde fln etrafına daha yardımcı olursun. tabi cleriği maxlicaksan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaRxTorM

ikisininde kendinre göre +ları -leri var. bunları değerlendirp kararı sen vermelisin. pvp seviom diosan ndn wiz kastın bu bir. barda göre dayanıklı olur o ayrı. uniq delisiyim diosan. bard kas. cleric olan bile demon beklerken recovery açmıo mooblar bana döner diye. ptlerde kasarım diosan bard ol. ztn tek kasmicaksın. ptde cleric recovery açtımı sanada işliyor ztn. drug parası harcamassın. bard ayağına yüksek ptlerde kasıırsın. ardkş haklı genelde str cleric istiyorlar ve mana , manayıda bard basar. drug harcaman olmaz. tabi clericle Fwde fln etrafına daha yardımcı olursun. tabi cleriği maxlicaksan.

sana katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: neyo

quote:

Orijinalden alıntı: DaRxTorM

ikisininde kendinre göre +ları -leri var. bunları değerlendirp kararı sen vermelisin. pvp seviom diosan ndn wiz kastın bu bir. barda göre dayanıklı olur o ayrı. uniq delisiyim diosan. bard kas. cleric olan bile demon beklerken recovery açmıo mooblar bana döner diye. ptlerde kasarım diosan bard ol. ztn tek kasmicaksın. ptde cleric recovery açtımı sanada işliyor ztn. drug parası harcamassın. bard ayağına yüksek ptlerde kasıırsın. ardkş haklı genelde str cleric istiyorlar ve mana , manayıda bard basar. drug harcaman olmaz. tabi clericle Fwde fln etrafına daha yardımcı olursun. tabi cleriği maxlicaksan.

sana katılıyorum

sğl bende bana katılıyorum :)

• Wiz/Bard ın ustune tanımam Cunku noisa oldugu surece daldıgın mob dan haric sampion ve giant haric canavar dalmıyor ve kosması da oldugu için cabuk ve seri kasılıyor yinede senin kararına kalmıs bırsey ama wiz/cleric olursan hayatta tek kasılamazsın çünkü yanında 3veya 4 mob geldiginde yatma ıhtımalin cok yuksek pwp ye gelince wizler genelde ilk vurus kim yaparsa kural budur genel olarak cunku canı yarıya cektıkden sonra cleric bard fark etmıyor nuke wiz tek yıyo bunu bılıyorsunuz o ilk vurus hesabıdır genelde o yuzden Wiz/Bard[King] diyoırum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuk81 -- 18 Ekim 2010; 20:39:19 >
  • Kafanı karıstırmana bile gerek yok Tabiki Wizard-Cleric
  • Forever wızard /clerıc tartısmasız bardda sadece hızlı kosma noıse var ptlerdede yer bulur bard olarak tamam ama yanlız 1e 1 vslerde falan clerıc buyuk onem tasıyor ustelık adam wızard ptlerde sorun yasamaz atakker olarak gırer ısterse clerıclıkte yapar kosmada sorun degıl kosma potları ıs gorur
  • Wizard / cleric tercih ederim !
  • S.a Bişey danışa bilirmiyim ben Aion onlineye baslayalı 2 bi kaç hafta oluyo 51 lvl cleric charım var ama yeniden kasmak istiyorum bard kasasım var yani sizce bırakıp cleric i bard mı kasayım bi yardımcı ola biliseniz mutlu olurum teşekkürler 2013-2014 Aion online Son Sürüm de ... teşekkürler.
  • Offering i anlatsin biri buna

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.