Şimdi Ara

wizard/cleric mi bard mı?????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
14.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar sizce wizard/cleric mi wizard/bard mı hangisi wizard için daha yararlıdır we bunların hangi skilleri wizard için işe yarar skillerdir !!!!! yardımlarınızı bekliorum

• Wizard / Warrior.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umbaba

Wizard / Warrior.
    wizz cle herzaman yararlıdır
    ama wiz/bard kasma açısından önemli

forever Wizz Cleric
  • quote:

Wizard / Warrior.
    Wizard/cleric olmalısın bnce..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maveran

Wizard/cleric olmalısın bnce..

Alıntıları Göster
    wizard warror nasıl kasılacak arkadaşım konuyu bi acarmısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: THEmatirx

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: THEmatirx

bencede o iş nasıl olucak bi acıklık getir
    we bende wiz/cleric düşünüodum aydınlattığınız için saolun

• quote:

Orijinalden alıntı: emre_erme

quote:

Orjinalden alıntı: THEmatirx

bencede o iş nasıl olucak bi acıklık getir
    we bende wiz/cleric düşünüodum aydınlattığınız için saolun

Alıntıları Göster
    wiz/cleric

• quote:

Wizard / Warrior.
    quote:

Orjinalden alıntı: umbaba

Wizard / Warrior.

Nası bişey oluyo o ilk defa duydum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArjesT

quote:

Wizard / Warrior.

Alıntıları Göster
    Bu senin kişisel zevk ve düşüncelerinle alakalı birşeydir. Bardla daha hızlı kasarsın, noise de çok önemlidir.Cleric olursan partilerde rahat yer bulursun, ölme şansın biraz daha füşer, FW, PvP ve Job Warlarda daha kullanışlıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: ..::Thunderbolt::..

Bu senin kişisel zevk ve düşüncelerinle alakalı birşeydir. Bardla daha hızlı kasarsın, noise de çok önemlidir.Cleric olursan partilerde rahat yer bulursun, ölme şansın biraz daha füşer, FW, PvP ve Job Warlarda daha kullanışlıdır.

Alıntıları Göster
    Bard açarsan uniqlerde ve kasmada avantajın olur ama cleric açarsan heryere giriş biletin olur ama bard'da bu aralar çok popüler buffları çok güzel damage absorp-damage increase-atack rating gibi buffları var

• quote:

Orijinalden alıntı: Mert

Bard açarsan uniqlerde ve kasmada avantajın olur ama cleric açarsan heryere giriş biletin olur ama bard'da bu aralar çok popüler buffları çok güzel damage absorp-damage increase-atack rating gibi buffları var

Alıntıları Göster
    Bence Sizde Sorun Var Adam Elmamı Armutmudan Sıkılmış Cevabını Vermiş Elmeda Senin Armutta Seç Demiş ? Bende Sıkıldım Artık Bencede Wizard / Rouge.

• quote:

Wizard / Warrior.
    quote:

Wizard / Warrior.

ulen yekta milleti iyi yemişsin ama kale2 nin dedigi 90 level aga wizard rogue yapılandırmasından daha iyi en azından heavy armor giymek için bu buildi deneyenleri gördüm
    gayetde saglamlar fakat cleric light armor giyme açısından olsun recor. dan , blessden olsun daha yararlı

Eger Ong sp farm yaparım sp sıkıntım olmaz diyorsan
    90 wiz / 80 bard yap
    90 levelde bard ı sil cleric aç
    zaten 80 level bardı kapatman için ;
    6 level noise
    6 level moving march ( miktarda yanılıyor olabilirim )
    2 level swiming march dan
    80+14 den 940 curst heart görevi yapman lazım o da bard la hızlı kasabilmen için
    ong farm yapcaksan hızlı lv atlamak istiyorsan bunu tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: ArjesT

quote:

Wizard / Warrior.

Alıntıları Göster
    Wizard / Cleric

Edit : İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Messerschmitt BF109 -- 1 Kasım 2008; 9:53:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Messerschmitt BF109

Wizard / Cleric

Edit : İmla.

Alıntıları Göster
    wiz-bard çok hızlı kasarsın wiz-cleric pvpde daha dayanıklı olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0warlord0

wiz-bard çok hızlı kasarsın wiz-cleric pvpde daha dayanıklı olursun

Alıntıları Göster
    Tabiki Wizard / Cleric.Eğer Bard Açıcam diyosanız hızlı koşarsınız bi de yaratıklar dalmaz noisyle sadece bu fakat wizardınızı bi pwp charına çevirmek istiosanız Forever Cleric bence kendi charımda öle zaten 84 Wiz/Cle FF övenmek gibi olmasın ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: CallRock

Tabiki Wizard / Cleric.Eğer Bard Açıcam diyosanız hızlı koşarsınız bi de yaratıklar dalmaz noisyle sadece bu fakat wizardınızı bi pwp charına çevirmek istiosanız Forever Cleric bence kendi charımda öle zaten 84 Wiz/Cle FF övenmek gibi olmasın ^^

Alıntıları Göster
    Str1 Hp 150 Damage Abs. ve Tabiki de Ignore
  • quote:

Orijinalden alıntı: CallRock

Str1 Hp 150 Damage Abs. ve Tabiki de Ignore

Alıntıları Göster
    bence bard hadi bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcanFaint

bence bard hadi bakalım

Alıntıları Göster
    Yan Skill Bard mı Cleric mi
    100+ için CLERİC DİYEN ARKADAŞLAR Bİ OKUSUN . CLERİC ACAN ADAM NASIL PT BULUCAK 100 +da int deil STR CLERİC TERCİH EDİLİOR

Arkadaşlar Ben 90 lwl de Wizard Aldım Yan Skilli Barddı. Şunu Gördüm Eu PT sistedmde 4 atacker 2 bard 1 cleric 1 warrior .. Yani Bard Cleric'e Göre Daha Cok aranan bi yapılandırma 1 pt ye 2 bard gerekirken 1 cleric yeterli gelior. ve ben ne zman party matchi tıklasam NEED BARD FOR 110 PT yazısıyla karsılastım pt lere ALINAN CLERİCLER cok DİKKAT EDİN ARKADAŞLAR BURAYA STR CLERİC tercihli oluor. Yani Siz Wiz/ Cleric Olsanız bile int oldugunuz için Sizin yerinize STR clerici Tercih ediceklerdir zaten 1clericin alındıgı EU pt sisteminde pt bulma şansınız iyice azalıcaktır. Benim Tavsiyem 108 e kadar bard kasmanız. 108de bard olmayı bırakıp wizardla ataga gecerseniz bardı kapatıp cleric acarsanız ki asıl 108 den sora cleric cok fazla işe yarıor. çünkü 105+ hunter cavede thief playerlarla yapacagınız bireysel yada partisel karsılasmalarda cok faydalı oluor. Benim Tercihim Bu yönde ki Şunu da söliyim BARD pt LERDE dance Guard Clout March ( Yada Mana Tambour ) ve Mana orbit basıp hiç bişe yapmadan bekleyen sanki taxide kasılıormus gibi boş bekleyen bi yapılandırma basıcagınız 2 3 skill başınızda agrımaz onu basamadı bunu basamadı olmaz adınız.. 108 e ( yani ataga geçene kadar bard ) 108den sora clerice dönmenizi öneririm. Redsea : Mete_TR35 109 Wiz /Cleric

• quote:

Orijinalden alıntı: kaancan09

Yan Skill Bard mı Cleric mi
    100+ için CLERİC DİYEN ARKADAŞLAR Bİ OKUSUN . CLERİC ACAN ADAM NASIL PT BULUCAK 100 +da int deil STR CLERİC TERCİH EDİLİOR

Arkadaşlar Ben 90 lwl de Wizard Aldım Yan Skilli Barddı. Şunu Gördüm Eu PT sistedmde 4 atacker 2 bard 1 cleric 1 warrior .. Yani Bard Cleric'e Göre Daha Cok aranan bi yapılandırma 1 pt ye 2 bard gerekirken 1 cleric yeterli gelior. ve ben ne zman party matchi tıklasam NEED BARD FOR 110 PT yazısıyla karsılastım pt lere ALINAN CLERİCLER cok DİKKAT EDİN ARKADAŞLAR BURAYA STR CLERİC tercihli oluor. Yani Siz Wiz/ Cleric Olsanız bile int oldugunuz için Sizin yerinize STR clerici Tercih ediceklerdir zaten 1clericin alındıgı EU pt sisteminde pt bulma şansınız iyice azalıcaktır. Benim Tavsiyem 108 e kadar bard kasmanız. 108de bard olmayı bırakıp wizardla ataga gecerseniz bardı kapatıp cleric acarsanız ki asıl 108 den sora cleric cok fazla işe yarıor. çünkü 105+ hunter cavede thief playerlarla yapacagınız bireysel yada partisel karsılasmalarda cok faydalı oluor. Benim Tercihim Bu yönde ki Şunu da söliyim BARD pt LERDE dance Guard Clout March ( Yada Mana Tambour ) ve Mana orbit basıp hiç bişe yapmadan bekleyen sanki taxide kasılıormus gibi boş bekleyen bi yapılandırma basıcagınız 2 3 skill başınızda agrımaz onu basamadı bunu basamadı olmaz adınız.. 108 e ( yani ataga geçene kadar bard ) 108den sora clerice dönmenizi öneririm. Redsea : Mete_TR35 109 Wiz /Cleric

Alıntıları Göster
    Tabikide Cleric.Bard açan arkadaşları 1vs1 de görmek isterim.%120 koşarsınız birde noise basarsınız sanki karşınızdaki adam mob gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: sniper_town

Tabikide Cleric.Bard açan arkadaşları 1vs1 de görmek isterim.%120 koşarsınız birde noise basarsınız sanki karşınızdaki adam mob gibi.

Alıntıları Göster
    Wizard / Cleric
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.